Фирмата има толкова проблеми,а вие се занимавате с някакъв педал който едва ли ще се задържи на работа при нас.Не виждате,че хора с по 15 години стаж ги гонят,а ще оставят някакви стажанти .
Подробна оценка от служител
Ако си човек на властимащите ,ще се наредиш.колкото и да се стараеш,няма как да успееш.Затова разбирам колегите които пишат за новото момче Антони Велев.И то ще е ден до пладне,ако наистина не е по вътрешния ред вкаран тук.А и ако е наистина от другата страна на тротоара,ще успее.Виждал съм го,съмнителен е малко.Търсете на друго място работа,това правя и аз.
Подробна оценка от инженер
Искам да Ви споделя опита от 3интервюта проведени в Дупница.
Загуба на време и пари.Имам общ стаж като механик 15години.Имам задълбочени познания по поддръжката на опаковъчни машини и това беше причината да не ме вемат.
Голямо разочерование.
Стига сте плюли момчето, че е гей.във фирмата има много такива.кажете в кой отдел работи този Антони Велев и да го задуша.
Подробна оценка от неодобрен
Извикаха ме на интервю за стаж,но не ме одобриха.Сега гледам взели един гей който едва ли е по-добър от мен.
Но явно е човек на някой !
Вероятно е същия за когото пишат колегите му Антони Велев,но не съм сигурен не му знам името.Така се оправят хората.
Подробна оценка от настоящ служител
Наистина подкрепям колегата,новото момче Антони Велев наистина е гейче и некомпетентно.Явно по някаква друга линия е взето като стажант.
Здравейте!
Съкратиха ме ,за да вземат стажанти.
Младо момче без опит Антони Велев,а аз със стаж на улицата.
Щом стигнаха до непрофесионалисти със съмнителна ориентация,правете сметка!
Останах много разочарована от проведеното интервю , подкрепям мнението на анонимния потребител писал малко по надолу. Две дами, които се държаха напълно непрофесионално , и едва ли не въпросите бяха така задавани, че като че ли не съм на правилното място има и по хубави фирми.Много съм разочарована , никакъв професионализъм, карат те да се замислиш наистина ли искаш да работиш при тях, едва ли не да се отказвам. Съжалявам че бих толкова много път.Не препоръчвам на млади хора, които знаят какво искат, там ще ви разбият мечтите.
Някой може ли да даде информация за заплатата в Дирекция Качество?
Здравейте,
Бях на интервю във въпросната фирма и останах потресена.
Може би на по-горните нива трябва да обърнат внимание как мишките танцуват, докато котката я няма..
Интервюираха ме две дами, няма да споменавам длъжностите, но не бяха HR-и, които се държаха строго непрофесионално - не знам как ги мачкат в тази фирма, но все едно си го връщаха, защото за пръв път срещу тях стои някой, с който могат да си позволят нагло отношение.Другото ми обяснение е, че просто не знаят как се провежда интервю реално (и с право, те не са специалисти по ЧР, както казах), а само бяха назубрили някакви въпроси, но без самото отношение и без да знаеш какво точно да кажеш - не става.
Едната ми обясни как работата не си струва и е скучна, едва ли не, направи всичко възможно да ме откаже. Имам някаква представа от ЧР и така определено не се провеждат интервюта. Надявам се, че HR-ите им са били в отпуска, защото иначе са успели да оставят това неприятно впечатление в доста кандидати, които са бъдещи специалисти, отиващи право при конкурентите.