ВИБ Сълушънс ООД /img/frontend/nomap.png"

ВИБ Сълушънс ООД

Вече от 2 години работя във фирмата .  Всеки, който пожелае може да се развива и да получи подкрепата както на колегите си, така и на шефовете си. Екипът ни е сплотен. Шефовете се държат с уважение към служителите си, винаги са готови да ни изслушат и да откликнат с разбиране на проблемите, идеите или предложенията ни. Високо се ценят професионализма, колегиалността и съвестно свършената работа.
 ВИБ Сълушънс ООД ,ме научи да успявам !
 Конкуренцията не спи … а злослови.
Ако си служител или си клиент ще имаш удоволствието и ти да успееш.
Успех на Фирмата и всички колеги .
 Всички наши клиенти са доволни от креативността ни.
Ако вашата цел е да успявате , не се чудете, а с нас се свържете.

Служител съм от 6 месеца в тази фирма.Мога  да кажа,че това е първата фирма в която работя с пълно спокойствие.Редовно заплащане и прекрасни условия на труд.Работодателите са супер точни и коректни.Единственият начин да разберете това дали е така,започнете при нас :)

ЗДРАВЕЙТЕ И Т МЕН,КАКТО СПОМЕНАХ СЪМ НАСТОЯЩТ СЛУЖИТЕЛ И ТО ЗА ВТОРИ ПЪТ ВСИЧКО КОЕТО ПРОЧЕТОХ КАТО ОТРИЦАТЕЛНО МНЕНИЕ НЕ Е ВЯРНО ОТ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА  ЕКИПА НИ Е СУПЕР ОТНОШЕНИЯ С УПРАВИТЕЛИ ЧУДЕСНИ ВИНАГИ НИ РАЗБИРАТ И ВЛИЗАТ В ПОЛОЖЕНИЕ А РАБОТИШ ЛИ ИМА ЗА ТЯХ НО ИМА И ЗА ТЕБ ВСИЧКО ИСЛОВИЯ СЕ СПАЗВАТ КАКВОТО СА ОБЕЩАЛИ ТАКА Е И СИ ИЗПЛАЩАТ ПАРИТЕ ДО СТОТИНКА СОРИ НО ПРИ МЕН Е ТАКА НЕЗНАМ ЗАЩО ПИШЕТЕ ТАКИВА НЕЩА ЗА ВИБ.БГ
ПОЗДРАВИ

Здравейте, аз работя от няколко месеца в тази фирма и определено съм доволна.
Аз съм самотна майка,  много фирми не желаят да наемат на работа жени с малки деца, единствено тази фирма ми каза , че това не е пречка и мога да разчитам на разбиране от тяхна страна , което им прави чест.
Това , че има отрицателни мнения е изцяло в манталитета на българина.

Служител съм във ВИБ БГ от почти една година. Изкключително доволна съм от условията на работа , отношението на прекия ръководител и ръководството. На трудов договор съм , от първия ден , заплата е добра , както и колектива. Атмосферата в офиса ни е прекрасна .

клиент

Явно схемата на тези мошеници действа, само дето са си променили "заглавието" и сега са ВИБ.БГ ООД звънят на фирми и им предлагат участие в рекламен сайт, но забележете намесват името на "Туризъм БГ" друга хитринка е дребната сума, и ето , че и аз се вързах :) Дано предпазя и други от това !

клиент

Уважаеми клиенти ,
  Не се лъжете като мен! Това е най-некоректната фирма с която съм имал работа. Тези хора са професионални лъжци.Крият се като мишки в офиса си и не вдигат телефоните си.Не изпълняват поетите в договора си ангажименти. Поздрави ! Д-р Тодоров

Напълно подкрепям мнението на Нели Петрова. Благодарение на ВИБ Сълушънс и в частност собствениците на фирмата – Иван и Бойко Велкови разбрах, че човек може да излезе от село, но селото от човек-НИКОГА! Много съм разочарован от отношението на тези двама господа и Управители в кавички . За мен не е нормално в 2013г. да има хора, които избират кои да работи с тях по това, с кого са успяли да си легнат. Също така не смятам, че е нормално уважаваща себе си фирма да кара служителите си да просят като се обаждат на други фирми да ги изнудват и лъжат за да вземат столове барбарони, вечери,бюра,столове,компютри и всякакви щуротии хрумнали на Иван и Бойко велкови на бартер...срамно е просто. Имат се за сериозна и „международна“ фирма –хахаха , а нямат пари да си купят техника и столове барбаронита за по 50лв хора на тяхната възраст да карат персонала си да проси и да иска постоянно на бартер от другите фирми.Сами си правете извода що за фирма е това
Още повече искренно съжалявам въпросните управители и собственици, че за времето през което сме работили в тази фирма и сме дали всичко от себе си ( това го доказват рекордните обороти, които сме постигали) не получихме трудовите си възнаграждения, процента за месечните ни обороти в размер на 10% . Нямам думи с които да опиша тази наглост. 4 човека са работели всеки ден от 9ч. До 6ч. Като луди и са давали всичко от себе си да правят продажби и да дават хляб на Иван и Бойко Велкови, а накрая след като напуснаха не им бяха изплатени заплатите. За мен това е най-долното нещо, което съвестта може да им позволи. Но щом имат такава съвест, нека да си носят последствията и угризенията.
Благодарен съм на Иван и Бойко Велкови, че ми показаха всичко това, което не искам и не трябва да бъда.
Благодарен съм им за това, че в момента най-добрите агенти на тяхната фирма работят за мен и ми докарват доста добри доходи, имат ми безусловно доверие, което никога няма да предам и не на последно място ми дадоха доста богат опит за това как да не се държа с клиентите, да не спя с персонала и как да печеля повече пари.
Останалите глупости, които се изговориха по мой адрес като бивш мениджър продажби на тази фирма не искам да коментирам. Факт е как 4 човека ме подкрепиха, напуснаха заедно с мен без да се колебаят дори за миг и са свидетели на това как съм давал всичко от себе си за успеха на фирмата и офиса в гр.Стара Загора от сутрин до вечер, та дори и през нощите понякога. Смятам, че ако съм лъгал, мамил и не съм работил, офиса нямаше да има такъв успех, нямаше да прави такива обороти и нямаше да има такъв сплотен екип. Въпреки това, че не ни платиха заплатите, въпреки това, че ни дължат толкова много пари, въпреки това, че откраднаха 4бр. професионални слушалки от мен, въпреки това, че се крият като мишки и не смеят да ни вдигнат телефоните и да ни обяснят защо постъпват по този долен начин, въпреки всичко останало, пожелавам да бъдат здрави най-вече. Има институции, които да се занимават с трудовите ни правоотношения с тази фирма и има господ, които вижда всичко несправедливо и само той може да бъде съдни някому. Аз мога да бъда всякакъв, но в отношението и с хората и с колегите винаги съм бил справедлив и такъв ще остана.Пожелавам за всяка една неизплатена стотинка на тези хора, която им е била обещана и не им е платена да бъде похарчена за работи и неща, които не носят наслада и удоволствие, Вие само се сещате за какво. Съжалявам, че го казвам, но никои от въпросните хора, които управляват тази фирма не се досети, че остават гладни и на улицата по празниците именно тези хора, които им даваха хляб в устата в продължение на месеци. Това за мен е непростимо и е грях, който съм сигурен, че ще тежи на съвестта.
Благодарение на това , което загубихме във ВИБ сълушънс, сега печелим много повече и работим много по добре!

шубе го/я е и не казва!

Рядко може да се намери подобна на нашата фирма. Ако ти се бачка - успяваш. Никакви проблеми от страна на ръководството. Осигурено е всичко и единственото за което се налага да се мисли е работата. Колектива като цяло е много добър.

До Hollen:Не знам къде работиш или си работил,но или математиката ти е трудна,или процентите ти убягват или не си имал много адекватно и ангажиращо внимание към работният процес щом пишеш,че лъжеш клиентите предоставяйки им услуга,която не им е необходима. Специално за фирмата имаш скрипт, имаш определена база и таргети,които не просто да гониш,но и да постигаш.Щом смяташ,че не е проблем ако не постигнеш таргетите,явно не е проблем за теб и да не работиш във фирма,която стои зад служителите и клиентите си.Успех