Подробна оценка от Англо - всички ме знаят в компанията! ;)
Проверка на писанията...
Ето и отговорите:
1. Да, доста хора усетиха и коледните премии и вдигането на заплатите малко след пъвият ми пост тук. Радвам се че бе успешна миналата година. Благодаря на всички колеги!
2. В Качеството си на съсобственик /макар и с не голям дял/ искам да уверя "Верния", че в компанията няма място за хора, на които им липсва силата с достойнство и чест да отстояват правотата Си. На ежедневните оперативки на масата се казва всичко и се изяснват нещата веднага. Ако имаш поне малко достойство - заповядай в офисът ми /не вярвам всъщност да си наш служител/ и си кажи каква ти е болката - ще намерим цяр - по един или друг начин! ;) ... А ... и не се крий - само нищожните мишоци го правят!
Ела и се бий смело - за честта и славата! :)
Подробна оценка от Верния
ооо Англо , кви са тия мазни изказвания отново , да не чакаш увеличение на заплатата ,и с какви очи споменаваш, че няма черна каса и прочие като не само има ами и ти си там всеки месец . А Горан , който вика като луд пропусна да кажеш , ама тъй като вие сте си лика прилика "простак шефове" няма как да не се подкрепите. Иначе има свестни колеги , заплати те са средни за бранша и тука като на всякаде се търсят равити хора , само се тръби , обратното , да всеки има лаптоп , за да може и вкъщи да не забравя , че има работа .
Успех на новодишлите
Подробна оценка от Англо
Наистина работата е много, но и се отплаща добре.
Държи се здраво и не се позволява несериозно отношение.
Няма черна каса и както на заплата, така и на бонуси се начисляват всички данъци и осигуровки.
Да, всеки получава нов лаптоп и се мотивира да го ползва пълноценно. По-изявилите се служители получават допълнителни стимули - служебен автомобил и/или други благинки, но се изисква труд и лоялност за постигането им.
Подробна оценка от Anonymous
Заплащане - доста под средното равнище; Уважение - Нормално, като изключим виковете на шефа, целящ да вдъхне респект; Привилегии - безплатни кафе, вода; Съотношение работа/свободно време - много работа, никакаво свободно време, даже се препоръчва да се взимат лаптопите в къщи и да се продължава работата; Потенциал за развитие - има материали (книги, софтуер), важно е да имаш време и желание; Местоположение - зависи от гледната точка; Работна среда - добра е