Подробна оценка от горан ангелов
Макар и да има хора, които носят едно и също фамилно име, това не прави бизнеса семеен :-). То и Smith е популярно име в някои страни, но се съмнявам в родствените им връзки.
Въпреки, че не може да се отрече, че след повече от 11г на българския пазар, има и семейни взаимоотношения, то при над 70 служители към днешна дата, ни е малко трудно да седнем в Неделя заедно на масата. Последното го казвам с известно съжаление.
Сега за интригите: не се съмнявам, че вероятно има хора, които участват в подобни загуби време лични инициативи. За всичко обаче си има видов ден.
По обективни причини не мога да участвам в оценките по-долу. Времето ще покаже.
Подробна оценка от В.Ангел
Типична българска семейна фирма - интриги и лицемерие.
Подробна оценка от Георги
Ще дам мнение основно относно софтуерната дейност на фирмата.
Във ИБС се използват предимно стари технологии. В тази фирма програмистите са мираж. По-точно има хора които се мислят за програмисти, но не може да се каже, че са такива.
Най-добрият програмист в ИБС е Валентин, а неговото ниво е на не много добър junior с 1/2 години стаж. Въпросниият Валентин е с около 5 години стаж, но за съжаление в тази фирма няма добри програмисти които да го научат как трябва да се правят нещата. Това важи и за всички новопостъпили т.е. не е подходящо място за хора които нямат стаж, защото няма кой да ги научи как се правят нещата правилнo.
В момента в IBS работи един добър програмист, той е от няколко месеца там, който би могъл да ги научи хората там как се пише качествен софтуер, но като го знам се съмнявам, че му се занимава с това.
Шефовете във фирмата(Горан(собственик) и Ангел(изпълнителен директор)) са доста гръмогласни и ако чоевк не обича да му викат по-добре е да не почва там.
Подробна оценка от Адриян Андонов
Общовзето всеки е изказал мнение. Ако се увърташ около шефовете и се подмазваш порядъчно, ще получиш повишение на заплата и няма да те закачат.
Ако си съветен и се развиваш, като специялист, то само ще те товарят с излишна работа. Ако искаш да се докоснеш до свръхмодерни технологии,
забрави, това не е твоето място. Но ако ти се изучават морално остарели технологии, определно това е твоето място. На каквато позиция започнеш, на такава и ще си останеш.
Бонуси и социялни придобивки има само за шефовете. И една препоръка - носи си тапи за уши, защото стават грешки, а шефовете имат доста силен глас.
Подробна оценка от Англо
проверка на писанията
1. Привет Жорка - поздрави и на теб! Надявам се да си добре и във футбола и на технологичният фронт!
2. Относно работа в компанията, моля колеги, следвайте инструкцията от сайта ни. Има разписана политика и канал за връзка с всеки кандидат индивидуално - няма как и тук HR да списват.
Поздрави!
Подробна оценка от Иван
Здравейте,
Имам подходящо образование и опит в съответната област.
Какъв е шансът да започна работа.
Благодаря Ви предварително.
Подробна оценка от joreto
Няма случайни хора в тази фирма. Ясно е че всеки работи за пари. Но е ясно и че всеки прави това цял живот. В Ibs си струва да поработиш дори и за по- малко пари от колкото искаш. Това време няма да е загубено. Не вярвам да има много BG фирми, в които се да се използват най- новите и добри технологии. Тези технологии посредствените фирми ги използват (ако имат кинти и шефчето е благосклонно настроено) когато вече те са утвърдени и изтествани на и от пазара.
аре стига четки, че днес ми е почивен ден и искам да му се насладя...
Подробна оценка от кандидат
Кандидат с необходимите сертификати и опит(че и малко в повече :) ), какви шансове има да получи работа.
Подробна оценка от Англо
Отново проверка.
Отговор на запитването:
1. Привет
При сервизният инженер заплащането варира в зависимост от сертификацията /продобита квалификация/, защото сервизното обслужване на различните класове техника изисква сервизният инженер да има поне CompTIA A+ и специализирани допълнителни квалификации. Не бих искал да цитирам точни нива на заплащане, защото това не е фиксирана сума и зависи от много фактори, доста от тях субективни. Основен принцип - колкото по-добре се справя човека - толкова по-добре е оценен. При всички положения тази професия е доста натоварваща и не е за всеки. Поздрави
Подробна оценка от кандидат
Какво е заплащането за Сервизен Инженер в IBS.
Благодаря Ви предварително.