Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЗЕЕБУРГЕР Информатик ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. „Григорий Горбатенко“ 6, 1784 София&markers=София,ул. „Григорий Горбатенко“ 6, 1784 София

ЗЕЕБУРГЕР Информатик ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 67 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 67


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4


"Истината е че компанията кандидатства по европрограми, наема ви по европрограма и след 6-те ви месеца пробен период ви казва довиждане."
>>> Интересна конспирация, според мен по-скоро не си ставал за тази работа по някаква причина.

Факт е, че фирмата е дала шанс на мнозина, които в началото дори не знаят как да пуснат ping, но са имали мотивация и потенциал да се учат. Такива колеги, които са приключили успешно стажа си, работят с успех и с години на постоянна позиция (мога да изброя десетки имена в Service отдела). Шанс се дава на хора, които знаят как да се възползват от него.

Относно негативните коментари по-долу, предполагам са писани под афект или от хора, които не са работили наистина в компанията. Аз лично я препоръчвам като чудесно място за започване или продължаване на ИТ кариерата, цени се и съвестната работа и лоялността. А хейтъри в България за съжаление много ...


настоящ служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Не си струва да кандидатствате за работа в компанията. Макар да имате наистина добра работна атмосфера, уютен офис и т.н. в края на изпитателния срок ще ви кажат довиждане, като господин управителят Христо Телятинов ще започне да ви лъже колко зле сте се справяли с работата си. Истината е че компанията кандидатства по европрограми, наема ви по европрограма и след 6-те ви месеца пробен период ви казва довиждане.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Прав си, бонуса ми е мега мизерен, едвам 100-те лева връзвам и то не всеки път :( Едвам ни стигат на половината служители, дето си изплащаме колите с него..

Що не вземеш да се преместиш в "новата" фирма, дето рекламираш? А, чакай.. Може би защото turnover employee rate-а им е същия, като заплатите дето дават, а именно над 40%, където ще те държат 6 месеца при почти толко яките обещани условия, докато не си тръгнеш сам. Тая игра сме я играли и не е яка :/

Странно. Как пък за нормалните служители развитие има, а Вас все не ви оценяват и никога не си получавате обещаното :(

Ма то норлано, все пак Вие сте технически грамотни и си изкарвате хляба с работа, а не "лизане на подметки", как да стане да има пари и развитие :((

PS: Ако си заинтересуван на какво имат вкус топките на шефа, заповядай да ти лъхна, че до ся изкарвах бонуса (аз, кат казах, че парите не стигат..), тамън ще ти счупя пръста, с който пишеш тъпотии.

PS2: Като споменахме писане на тъпотии, съдейки как точно пишеш, ако бях на мястото на мениджмънта и аз повече от 100 лева бонус не бих ти дал..


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

По всичко личи, че "Мачка" или по-точно калиткото писал долният коментар е някое леке от мениджмънта на тази умряла фирма или още по-зле - тъпанар, тип мазняр, лижещ подметки за да получи голям бонус в размер на.... 100 лева... :) За съжаление изгубих не малко време и нерви с този работодател и това е единствената фирма, в която не мога да се сетя за нещо хубаво. Забелязах, че в някои от коментарите се изтъква колко била стара фирмата. Това обаче има точно НИКАКВО значение. За 20 години в България, все още предлагат смешно заплащане, гаден офис и евтин офис и не на последно място - много слабо развитие. Като обещания са силни всички мениджъри и hr-и във фирмата, но само до там. Спомням си, че като ме наемаха преди няколко години години ми изгубиха значително време покрай интервюта, а след като проучих се оказа, че не само са ми изгубили времето, ами и плащат значително по-малко от други работодатели. За 20 години в България в тази фирма са се изтарикатили до най-висока степен. Ако ви е първа работа за около година би било окей, колкото да съберете малко опит, но като цяло съветът ми е да не си губите времето въобще. Може и да са една от първите "ай ти" компании в България, но има фирми от по 1-2-3 години в страната, които имат 5 пъти по-хубав офис и предлагат ПОНЕ 40-50% по-високо заплащане. Немците и българите в тази "зебургер" са преминали всякакви граници на тънкания - не знам дали това се дължи на липсата на клиенти или просто са много евтина фирма. Това, че държали на служителите си е пълна глупост, която се доказва много бързо и лесно - сварвянайки заплатите, които дават с тези в други фирми. В общи линии, ако имате друго предложение, за която и да е друга фирма в бранша, по-добре не се замисляйте, защото ще си изгубите времето и няма да изкарате нормални пари за бранша.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

За последните няколко страници прочетох доста глупости, който да си кажем в прав текст са писани от хора, който явно за нищо не стават. Не знам дали се ядосах на това, че половината от вас са неблагодарни или на факта, че от повечето индивиди в днешно време нищо добро не е излязло.

1. Заплащане - Оувъртайма, настроението и подходът към работата не остават незабелязани. Едно от малкото места, в който дори пръста да си помръднеш от горе на това, което е трябвало се вижда, както и оценява. Ако 1500-2500 не ви устройват, ми да се станали програмисти за повече, все пак сте само един съпорт, който не се предполага, че трябва да взима, колкото програмист. Тук колегите с опит, който вършат доста повече работа от "съпорт" на продукта да не се засягат, все пак всички знаем, че те не взимат по 1500 и трудът, както и знанията им се забелязват и оценяват). На моменти имам чувството, че дори аз самия не си заслужавам заплатата, та не виждам грам причина да се оплаквате. Има места, на който за същата позиция ще взимате по-малко от магазинерката пред офиса.. Да, за там говоря..

2. Уважение - И преди съм го казвал, ще го кажа и сега - Който, каквото си заслужи. Няма как да не си мърдаш пръста и да не се опитваш, да нямаш желание за развитие, хъс или да не ти бъде поне малко интересно и да очакваш хората да гледат на теб с добро. Никой не харесва хората, който се скатават или пък тези, който се имат за нещо повече от другите, а всъщност нищо не става от тях.

3. Привилегий - Ми.. Пичове.. Шефа (предполагам, че е той) ни купува уиски, позволява да се пие бира в обедната почивка, удобрява отпуски от днес за утре, а в по-лошите случай - от днес за днес, в това число и на мен самия.. Социален пакет (допълнително здравно), както на всякъде, спортни карти, кафе. А, да.. Почти забравих за три процентовата лихва от половината банки, отстъпките за гуми, оптики, спортни центрове и какво ли още не. Вероятно има поне още 10 места, за който имаме отстъпка и не се сещам в момента, ей така, щот сме готини.

4. Фирмена Сигурност - Въпреки, че имам чувството, че доста често бивам извикан за обяснение, защото вървя от тъпотия на тъпотия, което в крайна сметка си е чистата истина, имам чувството, че трябва да убия някой, за да бъда изхвърлен. Майтапа на страна, но не се сещам да има път, в който да е трябвало по висшестоящ да помогне и това да не се е случило. Мениджмънта поема отговорността, която се очаква от тях, не си измива ръцете с "работниците" и винаги има разбиране, когато някой сгреши - обяснява се, повтаря се, назначава се някой по-опитен, който да помогне в ситуацията, а дори по някога се запазва трейнинг стая, ако се прецени, че определена група хора нещо им липсва и трябва да се обясни от - до, което съответно е полезно и приятно, както за ментора на групата, който опреснява това-онова - така и за останалите, който научават нещо ново, което в безброй пъти е плюс.

5. Натоварване - Тук няма много, какво да се каже. Понякога е кофти, че слакинга за едни означава двойна норма за други, но всеки е имал ситуация, в която "не му е ден". Неприятното, е когато се превърне в навик.

6. Потенциал - Тук се връщаме на уважението. Уважение ен се получава, а се заслужава. Ако успеете да си го заслужите и има нещо във вас, което да бъде полезно по какъвто и да било начин за фирмата, аз лично не вярвам това да не бъде забелязано и някой да не направи нещо по въпроса за развиването на съответното ваше качество. Ако някой се съмнява - варианти хиляди, винаги има "удобна" позиция и за двете страни, в която да има изгода, както за фирмата - така и за вас самите.

7. Местоположение - Тук ще бъда пристрастен. Признавам си. Въпреки, че живея при вълците, стигам до офиса за 12-15 минути при лек трафик, към 30 при нормален и максимум 45 при натоварен. Чак ми е неудобно, когато се наложи да звънна, че ще закъснея.. За което винаги съм получавал разбиране, дори когато е трябвало да бъда на работа в 7, а отговорника на смяна звънне в 7 и 40, а мен още ме няма.. Ама тва е щото фирмата е "гадна"

8. Колеги - Много от вас не знаят кой съм, а и по-добре така да си остане. Въпреки всичко съм благодарен на много от вас, както за това, че винаги сте били на среща, когато съм имал нужда, както и за положителното настроение, без значение колко "тъп" въпрос съм имал, колко несигурно и неразбираемо съм обяснил ситуацията или случайте, когато просто ме е мързяло и е било по-лесно да попитам. Тук ще намерите хора, който се стремят да ви научат и развият. Вярно, всеки е имал "кофти ден" и не му е било до поредната ваша глупост, но пък за сметка на това винаги е имало разбиране и от двете страни. Все пак сме по близо 30 човека на етаж, винаги ще намерите помощ. Нещото, което мен лично ми харесва, е че няма разделение, въпреки стабилния брой тераси, на който могат да се събират "групички" и всеки е добре дошъл на всякъде, както на етажа - така и в цялата сграда.

9. Работна Среда - Офиса се чисти всеки работен ден. За близо година не съм попадал на "пътечки", кочина или нещо от сорта, което се наблюдава на доста по-елитни или поне имащи се за такива предприятия. Вярно, случват се аварий с климатика, крушката в тоалетната, някоя тръба в тоалетните, но всичко това е напълно нормално. Все едно у вас не горят крушки и не се запушва сифона на мивката. Единственото, което от време на време предразполага за неудобство е чистенето на хладилниците, което се извършва всеки последен петък от месеца, когато някой "забрави" нещо вътре или не изхвърли остатъците преди да излезне в отпуск.


Моралната поука в историята: Ако не ви касае пряко, не си мислете, че няма да ви удари. Поне тук не важи фразата, че за да седиш и да не правиш нищо, трябва да седиш на високо. За разлика от повечето фирми, мениджмънта е на високо техническо ниво и отделя доста голяма част от времето си в задачи от техническо естество, от колкото в "мрънкане" и правене на "шеф".

Пийс аут. Със здраве на "неоценените", явно твърде компетентни да работят при нас.


бивш служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте колеги и приятели, аз работих в Зеебургер 3 години, като напуснах преди 10 години. Зеебургер ми беше първата работа - вече имам над 13 години опит в програмирането, като съм работил в различни компании и по различни проекти за това време. На хората, които искат да кандидатстват в Зеебургер искам да кажа - това е много стара ай ти компания в България, Христо Телятинов може да каже дали вече са в България от 20 години или там някъде. Зеебургер е много стабилна компания, устойчива на кризи, която държи на служителите си. Винаги ще бъда благодарен на хората, които ме взеха на работа преди много, много години и ми дадоха шанс да стартирам кариерата си като програмист когато нямах и един ден опит тогава. Винаги ще бъда благодарен на Иван Ваклинов за това, че ми даде шанс да започна кариерата си като програмист тогава. В Зеевургер ще срещнете невероятни приятели и колеги и уникална среда, поне по мое време беше така. Фирмата е много подходяща за неопитни млади програмисти, които искат да натрупат бързо знания по интересни технологии и практически проекти. Не очаквайте висока заплата или голямо увеличение през годините. Зеебургер е за трупане на опит и знания, с които да печелите пари в следващите фирми, в които ще работите. Тиймфилдингите са уникални, по мое време играехме Counter Strike с колегите, често в работно време, когато нямахме задачи, но когато имаше работа, задачите бяха много интересни. Благодаря на всички колеги в Зеебургер за страхотните моменти и спомени, за които си спомням и до днес. С уважение към всички, които ме познават и помнят, Искрен Петров


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какви са актуалните заплати във фирмата за технически и административни позиции?


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

При навършване на 5/10/15 години в компанията – ваучер в размер на 100/200/300 лв.


Повече няма какво да се коментира......
Отделно бачкаш като вол за има няма 2500 ... за това и има такова текучество.. на хора особенно при колегите в QA. Там имам чувството че е Батак.


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

не си губете времето и труда в тази фирма.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, преди време кандидатсвах, но останах доста недоволен от интервюто. Първо нямаше сериозни технически въпроси, а самият интервюиращ беше доста неофициален, сякаш не знаеше, че днеска ще прави интервю. Предложиха ми точно минимума, който им казах и реших да им откажа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?