Подробна оценка от Мария Матеева
На колежката по-доло ,която си е изразила мнението мога да кажа парво-викат само когато има защо . В момента мн.фирми са зле и затова се работи за по-малко пари на 4 часа какво очаква !Не мисля ,че някой се подиграва с нас и отно6ението на шефовете е мн.добро . Не може да направиш нешто не както трябва и отговорника да не направи забележка ,те са там за това да следят работата и да ни казват каде са ни гре6ките.В момента единственото нешто което не е както трябва е това ,че сме на 4 часа.Аз лично сам адски доволна от отговорника и колежките ,и когато работата ти харесва и хората около теб ....абе тва е моито второ семеиство и се 4увствам наистина добре .Мисля ,4е няма място за оплакване и се надявам скоро да минем на 8 4асов работен ден
Подробна оценка от една колежка
работата ми харесва когато я има естествено.но парите са малко.а и качеството е лошо.никой не прави нищо за да се оправим.нали шефовете и началниците си взимат парите.какво ги интересува за нас.затова ще си изгубят качествените работници.истината е че ни използват и се подиграват с нас.ама и ние сме будали че седим и работим за жълти стотинки.и нормално отношение нямат.викат ти за какво ли не.и винаги има наши и ваши.за едни може всичко за други не.затова сме на този хал и ни командва всеки. трябва да сменят ръководството за да тръгне работата.и началник производство да не е външен човек който нищо не знае а някой от фирмата който разбира нещата.като емилия или коцето
Подробна оценка от не
ще има коледни премии ура не се надявахме в тази криза новият директор е супер
Подробна оценка от рика
абе работата я бива когато е хубава колегите помагат когато могат но може още д а се направи за работника не виждаме допълнителните пари на фиша но сигурно ги дават а
Подробна оценка от Мария Матеева
Във фирмата съм от 5 месеца.Заплатата е ок,колкото си изработиш толкова получаваш,което ми се струва нормално.Вярно е ,че заплатите не са големи,но се надявам началниците да се замислят за някакво повишаване.Уважението специално аз го виждам и от страна на началници ,и от страна на работници.Със дете съм ,до сега не ми се е случвало когато имам нужда ,да не ми се влезне в положение.Аз съм в сектор глицерин,отговорника ми е страхотен човек ,винаги готов да обясни и помогне.Когато е строг винаги има причина .Дома ми е близо до работата ,по-леко е така :) .Харесвам колегите си ,екипа в който съм.Има сезони в които работата намалява ,но предполагам ,че това се случва на доста от заводите.Като цяло харесвам шефовете и колегите си .Мисля ,че е нужно да се вдигнат парите и всички без изключение ще бъдат доволни
Подробна оценка от Мария
Заплащането е добро,ако има работа,но и когато има работа гледат да те спъват максимално.Уважение ниама.За тиах ти си прост работник и трябва само да работиш.Можеш да си почиваш,като се разходиш в цеха,но в никакъв случей да излезеш да пушиш.Работим с ужасни материали,а началството иска качество,не можем да им обясним,че'с пръдня боя не става'.Затова сега ще ни лишът и от Коледни премии.Гадно е...Нестига че бъхтиш циала година и в края на годината ти сервират,че ниама работа,защото си си изработил лимита,а за капак ниама и премии.Това ако нее гадна фирма незнам кое.
Подробна оценка от бориславов
Плащат навреме Никак не те уважават даже те унижават при всяка вьзможност Привилегиите са 40 лв за храна на които ти спират даньк За фирмена сигурност не може да се говори защото си назначен на минимална заплата и ако няма работа няма как да изкараш повече Свободното време както си го организираш ако не работиш няма пари но не зависи амо от теб Развитие айде смешки Местоположение ок ако те устройва тракия Колеги зависи от теб с тях както се разбереш но атмосферата е подтискаща
Подробна оценка от валя
работя вьв фирмата от години но сьм разочарована Заплащането е справедливо но отговорниците на групи са на твьрда заплата І явно недостатьчнаІ и тероризират всеки който се старае да изкара повече Имат твьрде голяма власт и много време да злоупотребяват с нея
Подробна оценка от един колега
Аз съм бивш служител на ВАТТС - фирмата наистена е много добра, но човека които е управяла г-н Форм заедно с р-л Логистика са неверояни интриганти г-н Форм прогони най-добрият директор на фабрика за които съм работил, производственият директор страхотно знаещ и можещ човек един страхотн колега както и техническият директор - един невероятен млад човек който даваше мило и драго за фирмата и хората които работят в нея абе с две думи оскати фирмата в страха си, а въпростният р-л логистика си върти едни страхотни игри с доставиците и си гушка парите и си мисли че е незамением, той същият успшя да си прогони най-можещите и на знаещите хора, като неим даде никаква възможност за развитие, но стига съм плюл по него че ще го удавя. Така сега за фирмата фирмата има срахотен пазар и потенциял да произвежда, но работниците и експертният персонал който няма ръкводни функции не са добре заплатени, няма социален пакет абсолутно никакъв, когато работиш извънредно глетата да те прецакат със ставката на труда който е среден за фабриката а не които е за твоята заплата, другото което е по мое време имаше един началник смяна( а аз не рабоятя там от 6 месеца), който делеше работата за наши и чюжди и сами разбирате това как се оразява на заплатата ви когато трабва са сглобявате детайли които имат проблеми и тези които нямат. Другото за което имат немците вина, но и българският мениджър финанси е че вместо да си запазят хората които са с опит и да има дадът малко повече пари като ставка за надницата и тези хора да имат желанито да останат във фирмата и да обучат хора за да се повиши капацитета, те предпочетоха да направят е офанзива с наемането на един куп нови хора на които им дадаха средната за фирмата заплата по време на обучението и познайте след като минаха 3-те месеца 90% напуснаха защото не могат да се псравят с работа. Абе беше тя една хобава фирма до преди 1,5- 2 сега вървят към дъното но вината е само на един човек - г-н Форм, мног го е страх горкият от можещи и смели млади хора които имат собстввен мнение и той немойе да манипулира.
това е от мен дано да съм бил полезен в крайна сметка азоставих там един страхотен екип които чувам че са направили на пух и прах.
Подробна оценка от
Заплащането е ок, но всичко останало е пълен фарс. Всеки се бори да се докаже, има много интриги особено от Мениджър снабдяване и логистика или както там се води. Единствено той се натиска, защото просто има изгода. текучеството на кадри е голямо, поради интраганстването на същия този мениджър. Иначе ако го няма него това би била най хубавата фирма в Пловдив.