Аз съм доволна. Нещата вървят все по-добре. Очаквам да се всигнат заплатите в Април, както обещаха
Някой ще каже ли нещо ново? Какво става във фирмата? Гледам пуснали са обява за монтажници, но като чета коментарите се колебая дали да се пробвам. Какво е заплащането и нормите постижими ли са?
Недейте се ебава с хората мръсни смешници да не ударите гредата някъде из Пловдив. :) Поздрави! Тия коментари с 800 лв заплата и положителности си ги заврете някъде измежду смените и ебавката със селяните!
Каква е ситуацията във фирмата ? Променило ли се е нещо в последно време ?
Здравейте, като настоящ служител мога да споделя някои неща а вие си направете сметката :
1. Увеличение на заплата всяка година - не е кой знае колко голямо но е всяка година
2. Коледен бонус - 320 лева - Не е кой знае колко но другите фирми и това не дават
3.Работи се на норма - кой колко успее да си изкара - някои хора искарват доста други не изкарват почти нищо и са недоволни - вие преценете къде е проблема
4. Колеги - трудно се сработваш заради многото различни хора в кръгчето
5.Автобуси за хората от Асеновград
6.Стари машини - надяваме се на скрошна подмяна
7.Светло, топло ( 25 градуса зимата ) и (23 градуса лятото )
8.Работа на 2 смени - събота и неделя се почива
9. В самия Пловдив е
10. И едно от важните неща - няма работници от малцинството
Vsi4ko e mnogo po-dobre sravnenie s drugi firmi
Подробна оценка от Димитър Стоилов
Назначават те на минимална заплата все едно си метач по улиците.Като чух и какви са нормите се хванах за главата и това е чужда фирма и се работи предимно за износ.Мизерия,как да работиш при тези разбойници и мародери да създаваш дом и семейство НО преди всичко е виновна управляващата зган и тапунгерите които гласуван за тях.Сини фанелки да сте живи и здрави УСПЕХ.
Клуб на пенсионера само комплексирани със самочуствие бабички . Минимални заплати, работа за много жалки пари.Шефове отговорници всички са толкова неграмотни.
"веса" въшката и порасна работата.Знае тя какво и къде да го прави.Мъжо като не си върши работата.Достоен е за Съжаление леко казано Рогоносец
Абе ф"е"рмичката не става Бягайте бързо от там за да не си изгубите времето с прости хора
Ако искате да бъдете унижавани работете във фирма "ваттс"
Това е една от най-долните,измани, пиратски фирми на територията на Пловдив. Аз съм за себе си сигурен че е най-долната но все пак нямам доказателства за това. Ще взимате възможно най-малко пари в сравнение с другаде каквото и да правите вътре. Условията са под всякаква критика. Всичко е наблъскано в едно помещение, работи се в производствени клетки по 6-7-8 човека в клетка като нямаш място да мръднеш. Бърза се, шумът е убийствен - симфония от 20-30 звука. Сигурен съм че е незаконно това да подлагаш работник 8 часа на тоя шум. Хората вътре не са особено добронамерени в по голямата си част и ако не сте от Тракия или Асеновград ще ви е голямо "приклuчение" вътре. Те работят там щото така са се подредили и/или примирили със съдбата си че то не е за говорене. Ако идете да работите там на каквато и да е длъжност без да сте човек на някого или да се имате за някакво ново поколение играч ще направите огромна грешка. Единствената фирна в която горчиво съжалявам че съм отишъл но такъв беше момента. Не правете моята грешка а ако сте вътре и се имате за нормален човек то не се примирявайте. Успех и дано някой ден да ги преместят до някой затвор да пращат затворниците да им сглобяват боклуците произведени от некачествени евтини материали, по най-бързия начин и на всичкото отгоре 100% за износ. Гавра и ужас.