Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Евровърхът /img/frontend/nomap.png"

Евровърхът

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
-2

Хора, не отивайте на работа в тази каторга!! Ще ставате за работа в 6.00 сутринта, а ще се връщате вкъщи към 22.30. По принцип 5 дни в седмицата, но доста често и Събота( има случаи и в Неделя). Условията на труд са тежки, нали все пак е птицекланица. Извънреден труд не се плаща; има обядна почивка(около 40-50 минути)през която обядвате в "изискания" стол на екарисажа в неомити съдове. Самота храна е толкова "питателна", че трябва да я видите с очите си, иначе няма да ми повярвате. През лятото пилетата имат ускорен растеж и съответно работата се увеличава. Това ще рече, че ще ставате в 5.00(че и по-рано), а ще се връщате към полунощ!Остават ви "цели" 4 часа за спане! Е това ако не е робство, здраве му кажи! За хигиената няма смисъл да коментирам, както навсякъде в България, и тук е за пред ДВСК и РИОКОЗ. Сигурна си мислите, че ще получавате голяма заплата? Да ама, не! В договора пише 350-400лв и в добавка "честната дума" на шефа(другарят .... ...) за някакви "бонуси", ако бил доволен от вас. Повечето хора подписват договор и са толкова доволни от "бонусите", че напускат още след първия месец; правят се и мизерии от рода на "дай ми предизвестие".
Най-общо казано 72часа работна седмица, без нормирано работно време, без премии за извънреден труд и при отвратителни трудови условия.
Да ни е честит соц-капитализма!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?