Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Алба Холидейз /img/frontend/nomap.png"

Алба Холидейз

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-4

Като бивш сключително ниско,напълно неадекватно с обстановката в страната и срлужител на фирмата искам да кажа,че там повечето неща са под всякаква критика.Заплащането е изедното ниво на работните заплати.От персонала се изисква да е перфектен и да няма оплаквания,а никой не се грижи за хората,които работят там.Липсва всякакво професионално отношение от страна на висшето ръководство,за времето в което работих там се убедих,че те си нямат абсолютно никаква представа как трябва да се работи с хора. За повишение на работните заплати няма смисъл да се говори с ръководството,защото просто не се обръща никакво внимание на мнението на хората.Професионалното издигане е илюзия.Ако желаете да се развивате в кариерата си,не постъпвайте на работа там.Просто издигането във фирмата става по други начини,които не бих искал да коментирам.Работата се ръководи по изключително некомпетентен начин,който само допълнително усложнява работата на персонала.Не се създават условия за приятна работна среда,дори напротив.Единственото хубаво нещо в цялата "фирма" бяха хората с които работих и само заради тях обстановката беше поносима.


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Никакво уважение от страна на работодателите, не те оценяват, дори не те поздравяват, все едно си последната измет...Заплащането е ниско, а при последното увеличение съкратиха част от персонала. Карат ни да се чувстваме низко и все едно ни подаряват заплатите без да сме свършили каквато и да е работа. Никакви привилегии и уважение от страна на работодателите. Постъпват и некоректно при прекратяване на договора - не изплащат полагащата ти се отпуска и те карат да чакаш за трудовата си книжка с месеци.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?