Подробна оценка от К.Т.
Към последния написал мнението си:
Искам да кажа, че съм проучил много сериозно случая. Просто е станало недоразумение с вашето име при избора на управител. Това не ви дава право да оценявате по този начин хора, който сте виждали един път. Защото в нашата компания, вас никой не ви е квалифицирал като някакъв, а на хората им беше много неудобно от случилото се. Но това не е повод да ви вземат на работа.
Желая ви успех.
П.П. Спорт Депо е компания с европейски стандарти, което на български означава, че се плаща за свършена работа и високи резултати. Всички негативни мнения са изключително несериозни.
Подробна оценка от Иван Добрев
Кандидатствах за управител, и след като ме одобриха, и чаках да ми се обадят кога да започна, не получих сигнал от тях! Сам ги потърсих и ми замазаха очите, уж аз не съм разбрал и взеха някой друг!
Много несериозно отношение от Петър Георгиев и калфата му Георги, в случая!!!
Подробна оценка от Anonimna
Не съм много доволна. Няма да изказвам мнение, просто ще поставя оценки, вижте ги, обективна съм :)
Подробна оценка от Noname
Мери,работих дълго в тая фирма и от тъпотия напуснах.Тогава бяхме мн як колектив.Повечето хора са напуснали и не ги познавам новите,но няма да сгрешиш да почнеш.И аз се замислям за завръщане там.Винаги плащат точно навреме колкото са ти казали.И тук си има некви проблеми,ама както във всяка фирма.Като цяло е яко.Успех!!!
Подробна оценка от атанас
важно е на какви колеги ще попаднеш в нашия магазин се крадеше,но не от клиенти а от персонала управители....продавачи,но на шефовете не им дремеше нямаше да напусна ако всичко беше ок
Подробна оценка от mary
Здравейте! Аз съм бъдещ служител, но още не съм подписала договор. Още се двоумя дали да започна, след като прочетох мненията тук, но забелязах, че последното е от миналата година и се чудя, дали пък нещата не са се подобрили.Ще се радвам някой да пише по въпроса, за да взема правилното решение, защото напоследък попадам от гадно на по-гадно място и ще ми е много кофти, ако пак не съм случила на свястна работа.Благодаря предварително!:)
Подробна оценка от Костов
Искам да споделя моя челен сблъск с отдел човешки ресурси.Бях поканен на интервю за позиция Сервизен техник.Интервюто се провежда от Радостина Николова - Първи въпрос-Ти за пари ли си дошъл тук или за работа?? Следващото което ме шокира е че според тази "госпожица" дипломите от Техническия Университет София не са за инженери а за някакви си специалисти.И хората които завършват този университет не са инженери а специалисти.Другото което ме втрещи е че според тази личност колкото повече курсове и специализации си завършил те не те правят гъвкав на пазара на труда.
Подробна оценка от marchetooooo
От всички отрицателни мнение разбирам,че работниците по магазините са недоволни и немотивирани на работното си място.Това значи,че човекът ,който отговаря за човешките ресурси и мениджъра отговарящ за магазините(ако въобще има такъв пост) са гнилите ябълки.Неможе да се каже,че тази фирма е "дупка","ад" и т.н.,иначе отодавна да я няма,точно обратното,даже е много напред с материала!
Аз лично съм доволна и щастлива,че в моя град има магазин като Спорт Депо и със сигурност ще продължа да го посещавам и да пазарувам от него.
Поздрави
Сем. Маркови
Подробна оценка от ivan
Някой може ли да ми каже какви заплати дават в аутлетите?има обяви и ми е интересно има ли смисъл да се кандидатства тук?
Подробна оценка от sve
Отдолу чета коментари от клиенти, които са недоволни и няма да стъпят повече в магазините им. Дали им е ниско заплащането не знам, но за сметка на това отношението е им е като за работа за без пари. Говоря конкретно за магазина в Младост. Изключително отнесени служители. Може и работодателите им да не струват и ако вместо да помагат на клиентите ги карат цял ден да размъкват парцали нагоре-надолу... работата е ясна.
За сметка на това в магазина във Варна бяха изключително любезни и докато чаках да свршат работата на софийските си колеги ги видях как обслужват и останалите клиенти. За съжаление Варна е далеч, че да ползваме техните услуги, но съм длъжен да кажа нещо добро за тях, щото всеки намира време да се оплаче, а не всеки да каже добра дума.