ГАБРОВСКИ ООД /img/frontend/nomap.png"

ГАБРОВСКИ ООД

шубе го/я е и не казва!

За господин Слави Габровски искам да кажа, че е за спешно лечение при психиатър... Този възрастен човек живее в годините, когато на мода бяха така наречените групировки...Очевидно е, че Бог му е дал знак да се смири,като му изпрати изпитание, но той става все по-голям циничен и безскрупулен! Уважаеми господине, както знаете, "безплатен обяд няма", бъдете така разумен преди да издавате заповеди, първо да си платите старите сметки и чак тогава да видите дали някой нещо Ви дължи...!!! Ако имате съвест разбира се, ако не прочетете, члена от наказателния кодекс за нанасяне психически тормоз и уронване на престижа на личността...и не само!

Няма такава фирма, съжалявам за загубеното време там. почти всичко е трагедия вътре.

Тази фирма е трагедия. Закривай!!!

Гледам в Джобсбг обяви за работи пак от измамника Габровски. Човека с его на пуяк и отношение към служителите като отвор събиращ кожата между бузките. Не се лъжи народе, очакват те безпаричие, голямо натоварване през сезоните в които той си мисли че дава заплати и смешни надници за 15-20 нощни една след друга и 40 дни без почивка в студа. Обява за ел монтьор завършва с достойно заплащане и възможност за израстване - ако някой отиде на интервю нека го попита точните параметри на заплащането и какво ще е развитието хаха. другата обява специалист продажби - обаче в склад демек хамал и да си завежда всичко, а и накрая пише да си измете мизерния склад - пак само хаха

Габровски ООД - обичам фирми носещи името на собственика или по-точно на фамилията им. Според тях явно им придава някаква тежест, че са направили нещо велико, нещо значимо и наследството им ще остане през вековете. Имах нещастието да попадна в тази феодална фирма, където да работя с нейния "върховен лидер" г-н С.Габровски. Още от започването ми на работа разбрах че има доста сбъркани неща в тази фирма интервюто-фарс, в последствие работа в офиса-фарс, заплащането-трагедия,но отношението е нещото което ще запомня винаги-цинично. Г-н Габровски искам да се обърна специално към Вас: През времето, което бях служител във фирмата ви Вие многократно използвахте сентенции да се правите на остроумен пред подчинените си и да използвате любимата си - "Няма незаминими" когато някой служител дръзнеше да попита за увеличение на заплатата и за първоначалната неспазена договорка за заплащане с Вас. Искам да ви кажа нещо, че тази ваша любима сентенция е извадена като отделна от по-голяма такава, която гласи: "Няма велики, вечни и незаменими!" или всички настоящи са бъдеши бивши, не само работниците, а и началниците. За това всеки началник, трябва да се държи с подчинениете си така, че утре когато стане бивш да не бъде забравен, презрян и отхвърлен, защото е доказано, че светът е малък. Сега се връщам в началото, затова започнах с името Ви, защото името на човек остава след него и всичката кал която сте натрупали през годините остава на името Ви и на наследниците Ви.

Изключително некоректно отношение от ръководителите на фирмата и в частност от г-н Габровски. Обещават заплащане за 8 часов работен ден с 5 дневна работна седмица, а нищо общо- стояли сме по 10-11 часа в т.н. производствена база, в отделни дни и събота. На фиша разбира се това не се отразява и там се пишат само официалнните работни дни. Организацията е под всякаква критика, а това води до психически тормоз от г-н Габровски върху ръководителите на звена.Този човек определено има много големи проблеми и никакви скрупули. Заплатата е подигравка и по-скоро размера и е един вид социална помощ. Дано с този мой пост успея да спася други жени които да не бъдат лъгани, да започват работа в базата им.

Прекалено далеч от обещаните заплата, осигуровки, работно време и отношение.

Голям майтап

Привет на всички бъдещи кандидати!
Стартовото заплащае във фирмата е около триста лева, като при все това то не е гарантирано. Сами си дайте сметка дали си заслужава да се работи на шестдневна седмица за тези пари. Не е ясно колко месеца ще продължи така нареченото обучение, дали заплатата е гарантирана или са възможни удръжки за съмнителни и неясни липси. Вярно е, че във Варна от години има голяма безработица, но нека варненци запазят своето достойнство. Смятам, че негативните коментари в сайта отговарят на истината. За интервюто да не говорим - просто нямам думи.
Препоръчвам ви да не си губите времето.

Кандидатствах за работа в тази фирма за позицията офис сътрудник и на 25.10.13 се проведе интервю.На по-непрофесионално проведено интервю никога не съм присъствала.Съвет към всички кандидати: не си губете времето дори да отивате на интервю в тази фирма,за интервю в 15ч.бяха събрали над 50 момичета,без никакаъв предварителен подбор или индивидуално насрочени термини.Съвет към "компанията":ако искате качествени кадри,станете качествен работодател.