Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НЕТ 1 ЕООД / Net 1 EOOD /img/frontend/nomap.png"

НЕТ 1 ЕООД / Net 1 EOOD

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

za tvoe svedenie 6ut takuv Net 1 imat pokritie v cqla sofia no ne e aktivirana samata mreja poradi lipsata na hora ! a hora mogat da se naema bez problemi i tezi 50 miliona evro ne vlizat kum zaplatite na horata v tazi firma razbira4ooooo ! no za da se naemat o6te hora osven tezi koito sa nazna4eni za raionite sled priklu4vane na rabotata te trqbva da budat uvolneni poneje firmata nqma da ima ve4e nujda ot tqh ! taka 4e nikoi ne te kara da 4aka6 ti si go re6ava6! i 6te vidite 4e do kraq na godinata NET 1 6te q znae cqla sofiq ! i btw do sega ne sum 4uval firma koqto za 5 meseca e vurzala kum 2000 abonata palq4o !


17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

pich tova e firma s investiciq ot 50 miliona i za tvoe svedenie za 3 meseca net1 okabeli cqla sofiq sus sobstvena optika takache si trai


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Tazi firma e internet dostav4ik, no niama nikakvo pokritie.Zakakvo sa tia bilbordove s reklama, kato sa niakolko bloka.Ina4e golemi obestania, 4e skoro ste izgradiat mrezata.Az estestvenno niama tiah da 4akam, no me izdrazni tova tikane na listovki i bro6uri v Mladost i Druzba.Abe kato predlaga6, gledai kakvo e to.Hodih, pitah po centrovete im - otgovora be6e obadete se na kol centara, dobre ama be6e hubavo niakoi da vdigne telefona i da otgovori na obazdaneto mi. Drugia pat mi kazaha, 4e sled mesec i polovina steli da mi se obadiat, da si dam telefona, zastoto togava steli da imat pokritie. Tova kakb vi se struva da 4aka6 mesec i polovina, siaka6 samo te sa. Tova se e slu4valo na mnogo drugi moi priateli ot Mladost i kolegi ot Druzba- tam rabotia.Vinagi nesto se predlaga kato super produkt,a to neotgovaria na nisto. Svalete si reklamite, i si napravete pokritieto, 4e mai to e po-vazno ot tova niakoi da vi znae kato vi niama nikakvi.Goli ohlyovi.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?