Подробна оценка от Радослав Бойдев
собственикът на фирмата се казва Борислав Стойнов и е най-големия МУХЛЬО и ЛЪЖЕЦ за когото съм работил...това е най жалката фирмичка на света....БРИЛУМ ТРЯБВА ДА ФАЛИРА А СОБСТВЕНИКЪТ И ТРЯБВА ДА МИЕ КЕНЕФИ И ДА ЛЪСКА ОБУВКИ...В КЕНЕФААА БОРИСЛАВЕЕЕ !!!!!
Подробна оценка от няма значение
Този работодател не се е научил как да привлича и запазва ценните кадри. В тази фирма нищо не е наред - като се започне от неадекватните заплати и се стигне до схемите за бонуси и социални придобивки на персонала........ В тази фирма мислят, че щом ти дават заплата (без начение колко е мизерна), това е единствено на света и си им длъжен до гроб. Много имат да учат, много!!!
Подробна оценка от tuti-fruti
Ако обичате да ви унижават, да ви крещят, да ви лъжат, ако сте съгласни да работите за без пари, то моля заповядайте - това е вашият идеален шанс за професионално развитие !!!!
Подробна оценка от алое
Мога само да ви кажа,дори и да сте без работа стоите далеч от тая скапана фирма!парите винаги закасняват 4-5 дни,и след като сте ги вземали разбирате че те само малко бог знае за какво.тая фирма е пълна загуба на време!
Подробна оценка от няма значение
Заплащането е под всякаква критика - търговските представители започват на 450лева+някакъв измислен процент,който разбира се го няма,дори и да издържат повече от 2-3 месеца в тази измислена фирма,в която всеки е роднина на някого и няма и един варненец,което и обяснява защо всеки месец има по 1-2 обяви в джобса.От 20 служители само 3-4 са от няколко години,останалите постоянно се сменят...Аз поне не съм попадал на по големи лъжци и измамници,единственото хубаво нещо са осигуровките,но те никого не хранят - за има няма 400-500лева със скапаните пътни и работата,която изискват престоят ви там би бил ужасен...Заплатите и аванса обикновено закъсняват с 3-4 дни (поне)Банкетите се удържат от работниците и ако се вземе някой лев отгоре преди някой празник после отново бива удържан от работника...Друг голям минус е ,че е пълно с търтеи в тази фирма и почивките не се спазват...Въобще нищо не е такова каквото го представят
Подробна оценка от
С две думи:Бягай надалече!
Подробна оценка от анонимен
Попаднах на обява за търговски представител. Бих искал да получа малко повече информация за фирмата.