Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Sixty K Plc - International Contacts Centres /img/frontend/nomap.png"

Sixty K Plc - International Contacts Centres

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 46 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 46


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Докато има наивници да започват работа при тия, ще кретат някак си. И сто пъти да си сменят името, няма да има промяна!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Зле зле зле
Не работете за тия за нищо на света


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Още от интервюто се държаха надуто, което е червен флаг как се отнасят със служителите си и затова отказах предложението им. Освен това 1500-те лева, които ми предложиха не са нищо за София, касиерките в супермаркетите вече са на по 1700-1900 лева. Иначе евалата, че са избрали по-различно местоположение, а не Младост или центъра като повечето кол центрове. От всичко само местоположението е добро, макар, че няма хубав градски транспорт.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата е чук, много съм доволен!


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-5

На ниво служители/работници, това е добро място за току-що завършили гимназия за да придобият усет за офис работата като цяло. Приятели и мохабет има. Личностното и кариерно израстване е за по-нататък, на други места. Радвайте се на живота и експериментирайте със себе си когато му е времето! Заплатата е идеална за бири и купони. Малко кофти е, че се цепи всяка секунда, но това е нормално за офиси, в които не се очаква от теб да допринасяш за нещо повече от това, за което ти плащат. Работата е лесна до такава степен,че когато и хванеш цаката, ще можеш да ходиш на работа спокоен,че ще си свършиш работата в приятна среда - с половин око - и ще имаш време да се съсредоточиш на по-важните неща за теб самия.
Препоръчвам за младите! Но ако сте период, в който искате да си вземете и квартира е неподходящо, защото ще трябва да пестите от разходите за социален живот. За периода от 18-23,24 това е мястото, което ще ви помогне. Давайте!


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
1

Мнението ми за 60К или както приятел наскоро се пошегува "Шоколадовата Фабрика" беше отлагано с години.

На всеки е ясно че това е място където е ОК да започнеш развитието си в contact centre/bpo индустрията ДОКАТО правиш нещо друго. Не препоръчвам на никого да прекара там повече от нужното време и да губи ценните си години. Булшинството (Поне 80%) които работят из различните проекти са прясно-завършили гимназия (или по-зле) и възпитанието им е меко-казано зле. Като се започне от лигаво отношение към работата през повечето време, липса на каквато и да е трудова дисциплина и най-страшното - нулева мотивация. Всичко това влияе на дадения екип и сваля качеството на свършен резултат неколкократно. Мениджмънта е доста хаотичен и неорганизиран, най-вероятно поради постоянните промени от страна на клиентите и текучеството на нови агенти. Изискванията са ниски, както на HR ниво така и при евентуално започване на работа. Езиковото ниво е още по-ниско и е учудващо какви кадри настъпват ден след ден. Заплащането естествено отговаря на това - най-ниското в бранша.
Класически пример за старото клише - аз те лъжа че работя, ти - че ми плащаш. За стартова заплата само с английски език - оптимистично 1000-1100 нетно.

Социалните придобивки и транспорта са окей, но пак не компенсират огромното разстояние от почти всички квартали в столицата. Единствено на човек в Подуене или Левски би му било удобно да пристигне навреме за смяната си без да се притеснява от инциденти които ще го забавят. Служебната маршрутка е често препълнена или закъснява, което те кара да си взимаш такси плащайки го сам. Зелената политика ( "култура" ) на компанията е близо до никаква... огромно количество храна бива купувана и хвърляна. Отвратително много хора идват сами на работа с личен автомобил, иронично оплаквайки се от задръстванията и от липсата на паркоместа.

Растежът в 60к е символичен (йерархично И във формата на пари) и е въпрос на много нерви, overtime (неплатен) и излишни усилия.

Мнението ми за Jon е що-годе добро като човек но принципно компанията се движи по една доста "мързелива" и експлоататорска пътека.

Не влагайте повече от нужното и не влизайте с инерция в драмите. Гледайте си работата и се махайте по-бързичко защото времето тече! И накрая да заключа - не съжалявам (много) за годините които прекарах там, но искрено ми се иска да се бях махнал доста по-рано.


17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-4
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
3

На който му е интересно, да заповяда да чете по-долу. :)

Колегите в Пловдив са уникални, особено в проекта "СКАЙ", безброй приятели можеш да си направиш, стига да не си с характера на тапет. Има и изключения, но се работи върху настроението в офиса и най-важно, поведението на мениджмънта. Бих казал, че почти всички СЕЛ-ове ( началници ) са страхотни пичове/пички, Джедайте също. За ОМ-овете не искам да коментирам защото съм имал както добри така и лоши впечатления.

Офиса е подходящ за първа работа или за студенти, а да работиш тук с години... по-скоро - НЕ.

На трейнинга ще има въвеждане във света на СКАЙ, но много от нещата с които ще се срещнете като започнете да взимате обаждания няма и да сте ги чували там и ще питате по-старите агенти, аджеба - ко прайм ся ?

Работата ще ви е да говорите със сърдити Англичани и ще се опитате да разгадаете вековния въпрос "Why am I paying you for a service I am not receiving?"
Има и много свястни клиенти, но стига да имате 2-3 обаждания от изключително кисели чичковци или лелки ( което се случва доста редовно ) и ще ви се развали деня със сигурност. Много от бившите колежки не издържаха в началото и солени сълзи се изсипаха по алените им бузки, след което последва напускане до няколко месеца.

До тука, всичко горе-долу добре, все пак е работа, не развлечение, нали?

НО......

Проблема идва във факта, че на фирмата и е по-удобно да набира нови работници, отколкото да задържа старите. Имате си един Апрейзъл ( с който целта е вдигане на заплатата, ако си достигате всички цели, но няма да е това което очаквате). Минал съм през какви ли не промяни, със бонус схемите, със допълнителна работа като ( Sales through service / provisioning support ) които би трябвало да означават и вдигане на заплатата ... ха ха, да ама НЕ ! За да взимаш прилични пари трябва да минеш на постоянен договор и да им се молиш на всичките олигофрени с които говориш да ти лепнат 9 или 10 на смс-а които получават, всеки друг резултат между 1 и 8 e bad news for you. За да вземеш пълен бонус, трябва да имаш резултат от над 75 % НПС за тези свещенни 500 лева, които доста малко хора взимат. (Впрочем, никога не съм имал проблем с НПС-а, но ако имате месеци, през които сте между 70 и 75 % ще вземете 200 кинта по-малко )Това ми се е случвало доста пъти за съжаление..

Изискванията от теб са доста и ще се увеличават до безкрайност в бъдещ план. Таргета на офиса се вдигна от 55 % на 75 % за НПС-а, но бонусите са си същите естественно, както ще ви е и заплатата, независимо какво ново ще измислят да поддържаме, не бих се изненадал ако ни направят и Cancellation support или TV simple fix team. Единственият ви шанс за повече мангизи е взимане на Апрейзъла веднъж в годината, но не е гаранция, че новите колеги които започват няма да са на същите пари, както се случи с мен и мойте приятели миналата година. ОМ-овете им се плаща да те лъжат в лицето. Новите въведения разбираш ли, са с цел да ти помогнат да си по-полезен на клиентите, което щяло да доведе то по-добри резултати и по-доволни клиенти ( Because at sky we believe that you are the customer's bitch ). Тук прекалих малко, сори. Не са Скай виновни, те са поръчителя. Виновни са 60к. Промиването на мозъка започва от Трейнърите, минава през ОМ-овете и после продължава при СЕЛ-овете ви, на които им е пределно ясно какво става, но няма какво да направят по въпроса.

Не бих казал, че 60к е лошо място за работене, но със всеки изминал месец, все повече стари приятели си отиват в конкурентни офиси и скоро май ще ги последвам..


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

This is for everyone interested. This place is only suitable for students, because 60k are not interested in having staff on long term contracts. 60k are not interested to have people on permanent contracts, because after 6 months test period, they have to raise their salaries.
The bonuses are difficult to be reached, and this is deliberately again, not because you are uncapable to perform, but it is because they are not interested to pay you more. They are fine with having people on basic salaries, that is why you will have to do the impossible to have 100-150 bgn more per month. And I haven't seen anyone of the experienced staff to reach those bonuses.
In the end they fire people with 3 languages in order to follow their practice to have more people on test period contracts. That is why they have 60 job offers per month in jobs.bg as you have noticed. Their explanation is that they are growing :) ha- ha
If you are looking for a permanent job, it is not a good idea, but if you are a student , go for it!

Most of the people on permanent contracts are mainly couples, relatives ans this is why they work there.

You have a very short training, and when you ask the supervisor to explain you anything, very often he is not sure if he knows the answer. Herefrom they can manipulate your results for the bonus. How can you reach a bonus if you do not receive an explanation what is right to do and what is not. How can you perform, if they do not answer correctly and they do not explain. Well. it is simple , you are dumb and you just don't understand when you are told. They told you but you didn't understand , man! So simple, and so sad for them.

The saddest thing for me is that they fire physically disabled people who know 3 languages. It is not that human and social! After all they pretend to be a social company.

All this is not a problem for the fired people, because they will find a better job, most of them know 3 languages, but what about the image of the company??? Well they do not need image and do not need to be liked, they just need students. students. students.

And also your job offer includes 200 bgn for dentist and 100 for medicaments,
but it is valid after the 6 month period which you will never reach.

Well they are good people, they give you a chance after you finish the 6 month period and you do not have "good" results. ... So you receive a new 6 month trial. Congrats! what good people ! oh , yeah!


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-1

Ако кандидатствате в тази фирма,се насочете към отдела на EBAY,заплащането спрямо натоварването е добро,супервайзърите са разбрани и коректни!работата е по-скоро бек офис ,което си е голямо предимство пред разправиите с недоволни клиенти,макар че е доста зацикляща и еднообразна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?