Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фортекс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Фортекс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Жалка манифактурка с неограничен рекламен бюджет. Хигиена нулева. Ако обичате да ви унижават сте попаднали на правилното място, производствения директор Гашевски е вашия човек. Текучеството е огромно. Гледайте обявите. Пълна анархия, всеки си прави каквото му скимне, началник смените са мноо зле, слагат само послушковци, дето ще те удавят в две капки вода. Селския манталитет си личи от далече. Плащат навреме и толкова.


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сега, първо да уточня, че става въпрос за фирмата, която се занимава с хазарт, а не с лекарства. Офисът се намира на Лъвов мост в една стара сграда. Имат 4 казина в страната и някакво мижаво производство от по 3 машинки на година.Започвам с шефа, защото всички знаем, че рибата замирисва от главата - няма по ненормален човек от този. На интервюто ми представи фирмата като особено просперираща - лъжа и измама, определи стартово заплащане, което щеше да се повиши след изпитателния срок - втора лъжа и измама, за осигуровките да не говорим. Опитваше се непрекъснато да ми втълпи, че всички останали колеги го саботират и не милеят за работата си и, че в мое лице вижда лъч надежда - абсолютна лъжа. На човека най-много му отива да е ченге, непрекъснато се старае да насъска персонала си един срещу друг, за да се следят и топят взаимно, каквото и правят.Цялата фирма представена в офиса му се състои от един пенсионер - баща му, който проверява дали всички идват навреме и дали не си тръгват по ранно, още един пенсионер на половин работен ден, който запоява жици,една секретарка и един инженер и това е. И най-много обича да свиква оперативки в 6 без 5, когато хората се стремят да си тръгнат, които продължават по половин час и на тях се слуша едно и също всеки път.
Ако имате друг шанс не се лъжете, това място е подходящо само за усойници, лицемери и мижитурки.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?