Топлофикация Русе АД /img/frontend/nomap.png"

Топлофикация Русе АД

колко е минималната заплата в топлофикация русе и какви работници се търсят

Значи от къде да започна. Тези "директори" не са мръднали и с 1 ден от 89г. насам, да не кажа от по-рано. Това че служителите имат досиета и се знае цялата им рода до девето коляно, го преглътнах. Това че почти всяка стая се подслушва, пак го преглътнах. Това че направиха телефон на доверието, на който можеш да топиш колегите си (който не вярва може да провери - има и кутия на доверието в административната сграда, където чрез анонимно писмо също можеш да топиш колегите си), пак ми дойде в повече, но някак си се овладях. Върхът на наглостта обаче беше, че накараха всички ръководители да подпишат декларация, с която се съгласяват да се подложат на детектор на лъжата (те го наричат тест за лоялност). Подписването и имаше "незадължителен" характер. Стана голям скандал. Намесиха се синдикати и така нататък. Онези жалки подобия на директори казаха, че не е задължително да се подписват и уж случая приключи. По-късно обаче въпреки че първоначално бяха отказали, изведнъж - о, чудо - всички се съгласиха, поради "необясними" причини. Направо ми се доповръща от сталинистки методи. Ако не вярвате, прочете в дир.бг статията на 17,11,2011 в 11:37. Не че не гръмнаха и другите медии. Сами си правете изводите и решете дали си струва да работите там, за да се върнете във времето на КГБ и Сталин.

Това е най-лошата за работа фирма. Потенциал за развитие никакъв. Уважение липсва. Заплащането е под всякаква критика. Местоположението е отвратително и депресиращо. Единственото нещо, което бива, са колегите, въпреки че има и изключения. Върши се работа, която няма абсолютно никакъв смисъл, а не се обръща внимание на важните неща. На разбота се вземат само студенти и току-що завършили, за да могат да се експлоатират максимално. Те и хората с опит не се съгласяват да работят, когато разберат за какво заплащане става въпрос. Обещават едни заплати, а след няколко месеца възнаграждението се занижава. Иначе все обещават как условията ще се подобрят и тем подобни, но нищо такова. Когато поставиш въпроса, ти се обяснява как никой не работи, а иска само пари. Постоянно има съкращения и се намаляват заплатите на работниците (уж да се спестят разходи),а в същото време директорите всяка година си утрояват заплатите и после изкарват хората, че са алчни. Моят съвет е: не започвайте работа там, ако не е НАИСТИНА належащо. Много скоро ще се разочаровате.

Г-н Николаев, група работници Ви апелираме да бъдете обективен за това което Ви молим. Идва началото на 2010 год.,молим Ви да отхвърлите принудителните почивки на работниците защото слятаме че е заслужено! Ще зарадватв нашите деца, семейства и самите нас!

Изнудват работещите в разли4ните цехове да подават доброволно молби за напускане и ги заплашват при отказ сьс сактащение

Макар и вече частна, фирмата се скапа. Отношението към потребителите е като към роби. Мениджмънта е робовладелски - типично по руско - съветско - фашистки. Много нисък капацитет на ръководството - всичко се изпълнява само по указания от Москва. Въпреки това фирмата има потенциал за развитие, но не и на възможности за кариера.

Все още съм работник в Топлфикация Русе АД. Откакто ни купиха руснаците, нещата не са много добри. Премахнаха социалните придобивки,като: Коледни,Великдински и режийни добавки.Вярно,вдигнаха с по 30-40 лева заплатите и дават 26% КТУ,но не е сигурно за КТУ-то,дали ще е всеки месец. А пък откакто Путин привика Зюзин- шефа на "Мечел",при себе си и го глоби с доста пари, заради вътрешната и външната политика за продажби на въглища, нещата може да станат катастрофални.
Принуждават обитателите на ведомствени жилища, да закупят жилищата си на пазарни цени, без никакви превилегии. А политиката на Мечел е: всеки работник от Топлофикация да бъде обезпечен с ведомствено жилище. Но дела и приказки се разграничават одно от друго

С тия нови собственици положението се влоши доста. Може да се каже, че има възможност за кариера защото в момента липсват кадри. Цял отдел напусна преди месец.

АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ ЕАД РУСЕ МОЛЯ,НЕКА НАПИШЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЗА НИВОТО НА РАБОТА,КОЛЕКТИВА,ЗАПЛАЩАНЕ,ИЗИСКВАНИЯ,ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.