Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТПК БАЛКАН /img/frontend/nomap.png"

ТПК БАЛКАН

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
-5

В тази фирама,няма значение колко си добър в професията,а накого си приятел за да получаваш добро заплащане,шефката не спазва дори и закона,при нея няма извънреден труд нищо,че всяка събота се работи,немога да се съглася,че фирма която се намира на центъра на града и всички виждат като минават,че инспекцията по труда не забилязва,че се работи там,за мен има нещо нередно корупция може би?


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

заплащането е незадоволително за 6 дневна работна седмица и на всичко отгоре ти вземат и от обедната почивка и те канят сутрин по рано и вечер по до късно условията на труд са ужасни началниците са тъпи и некадърни председателката няма и средно обазувание но се надува като паун нямаш никакъв шанс за развитие ако си кадърен на управленските постове са само някакви заспали флегми които не разбират нищо от работата която трябва да вършат а се отнасят с работниците като с животни работи се в абсолютна мизерия зимата не пускат парно защото е скъпа нафтата а лятото умираш от жега защото няма климатици просто е неуписуема удоволствие да работиш там

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?