Подробна оценка от НАФАРФОРИ
Съжалявам "приятел" но в 11,56 часа бях в офиса /ако не вярваш провери при иван/ и сигурно съм ползвал твоя компютър името ми е едно.
Подробна оценка от билла
вярно ли е че охраната на била 403 в ст. загора е хваната д акраде личнон от управителя
и какъв подбор на кадри има тогава в тази фирма и кой ги назначава на работа или който откъдето дойде го вземат там за 280 лв. то затова има толкова много липси от крадливата охрана
Подробна оценка от приятеля на Нафарфори
Захарче, не разбра ли, че си сам в желанието си да правиш глупости. Не схвана ли, че си ясен на всички. Да ти изброя ли поименно хората, които подведе и се отрекоха от теб. И на тези които ти вярваха и на тях им стана ясен. Колкото повече се пънеш толкова повече мирише. Пишеш си сам тука като лудите. Какво като е с 100 ника. Само ти си вярваш. А да клеветиш хората е типично за теб.
Подробна оценка от НЕ НУЖНО ДА ЗНАЕТЕ
Разпоредба на чл.294 т.1 от кодекса на труда,предвижда че работодателя може или съвместно с други органи и организации да осигурява на работниците и служителите организирано хранене съобразно рационалните норми и специфичните условия на труд.Тъй като разпоредбата не е императивна,работодателят преценява дали да осигури ваучери за храна или не.
СРЕДСТВАТА ЗА ХРАНА СА ОДЕЛНО ОТ ТРУДОВОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.
И ТАКА, ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ТЕМАТА,ЗАЩО МИ СЕ СПИРАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 60 БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА ЗА ВАУЧЕРИ СЛЕД КАТО Е НЕЗАКОННО.
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ КОЛЕГИ УВАЖАВАЩИ СЕБЕ СИ,ДА НЕ ОТИДАТ НА РАБОТА ЗА ЕДИН ДЕН А ДА ОТИДАТ В ОФИСА НААСО ПИРЕЛИ И ДА ПОПИТАТ КЪДЕ СА МИ ПАРИТЕ.
Подробна оценка от НАФАРФОРИ
Уважаеми колеги, искам да внеса малко яснота.
Заплатите макар и недостатъчни като цифрово изражение са превеждани винаги до последното число на месеца /поне аз имам такова наблюдение/
Историята за ваучерите е факт ,да до момента ги няма. На събранието с АП в петък бяха тиражирани две версии. Едната на на г-н чукарски е, че няма пари за да се заплатят ваучерите. Другата версия е на колежка от човешки ресурси и гласи, че се сменя фирмата доставчик на ваучерите и за това се бавят. Истината е някъде там и ще си позволя един съвет към управляващите.- Сутрин си правете по една обща оперативка и се наговорете какво да лъжете т.е. лъжете еднакво, защото изпадате в смешни ситуации.
Именно поради това беше учредена и синдикална секция на КТ ПОДКРЕПА в АСО-ПИРЕЛИ ще се борим истината да се казва и да няма увъртания.
Моля пишещите братя да не използват обидни думи, това няма да помогне особено много а напротив ще навреди.
Подробна оценка от 69
На вниманието на хората които искат да започнат работа в тази псевдо фирма.
Ако искате да бъдете превърнати в роби и да работите без пари може да започнете веднага.
Заплатите се забавят,разбираш ли креза било.Валчерите за храна от месец февруари днес 26.04.2010 все още са мираж и никой не може дати каже нещо по въпроса,унижението е налице и просто ако сте съгласни с всичко тово и още нещо,моля заповядайте на посочения адрес.НЕЩАСНИЦИ ДОЛНИ,НИЕ ХРАНИМ СЕМЕЙСТВА.
Подробна оценка от Ивайло Горанов
Добре де. Тоз синдикат с каква цел е ? Да взима определена сума и да отчита дейност на хартия или да взима пари и да защитава даден човек, че не е ясно много тая работа?
Работил съм преди години във завод - строителен, в който имаше синдикат, и да ви кажа, че нямаше кой знае каква полза от него?
Надявам се на смислен отговор от компетентен човек. Благодаря.
Подробна оценка от НАФАРФОРИ
Уважаеми колеги всеки желаещ да членува в НАЦИОНАЛЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН СИНДИКАТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ СИГУРНОСТТА И ОХРАНАТА КТ "ПОДКРЕПА" може да се обади на тел. 9872057 или да пише на ел. адрес [email protected] до г-жа Заимова. Имената на членовете се пазят в Подрепа и не се дават на хора имащи мерак за репресии и преследване.
Подробна оценка от Няма значение
Вижте какво пише във форума на СОТ - 161:
"Мнение от Васил Гергов отношение настоящ служител към обект/отдел МОЕ в град София
Добре. Да приемем, че си прав, за това, къде е работил собственикът., макар мен да не ме интересува. Гледам, че най те вълнуват осигуровките. Да погледнем нещата от друг аспект. Тук получаваш, в зависимост от годините около 1000 лева за 12 дежурства. Тези с по-малък стаж получават към 900, а тези с над 6, 7 години вземат около 1200. Това за 12 дежурства, какъвто ни е графика. А ако дадеш 3 подсилки заплатата ти отива още нагоре. Т.е. за 180 часа, колкото правят 15 дежурства, хората взимат между 1200 и 1500 лева. За тези с по шест извънредни още повече. Знаеш ли какви са заплатите в другите фирми? В DSC за 15 дежурства е 800 лева. В Боду СОД пак толкова. В 3S чувам, че е по-малко, а в АСО Пирели 500 лева. Какво ти пречи, след като получаваш от 1,5 до 2 пъти по-висока заплата от другите фирми, да отделяш по 100 лева и да се самоосигуряваш в някое пенсионно дружество. Така, хем ще си добре осигурен, хем добре заплатен. И, знаеш ли, колко хора ще напуснат, ако сега кажат, че ни намаляват заплатите с по 150 лева за сметка на осигуровките? Поне от тези 15-тина колеги, с които съм говорил-НИКОЙ. Замисли се защо.
Тук, искам да вметна, че говоря за реагирането, от което, доколкото разбирам, си част и ти, колега. При физическата охрана положението също е по-добро от останалите фирми, макар и да не е розово. Наскоро помогнах на един свестен човек да започне работа на заплата 530 лева, а дойде от фирма, където е получавал 280, като в последните шест месеца са му я били намалили на 230. Представяте ли си? По-малко и от минималната. И това за 15 дежурства. "
БЕЗ КОМЕНТАР
Подробна оценка от капка в морето
Имам два въпроса:
1. Ако не искам да ми се удържат 60 лева за купони, към кого да се обърна ???
2. Как се става (или прекратява) член на новия Синдикат ???
И само за София ли е???
Моля напишете най-подробно и компетентно, за да знаят и другите колеги !!!