Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стефан Щерев ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Стефан Щерев ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-22 от общо 22


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Явно съм ги подразнил с моите въпроси...... Вече даже не си пишат името на фирмата в обявите, които ПРОДЪЛЖАВАТ да пускат..... ВСИЧКО Е МНОГО ПОВЕРИТЕЛНО... http://jobs.bg/front_job_view.phpjob_sid=501241 за повече инфо.. www.google.com ..... много е злопаметен.. кешира всичко....:)))))


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой да е чувал нещо за тази фирма? Понеже много често търсят хора!??! Ще се радвам да бърз отговор, понеже имат отново обяви:
http://jobs.bg/f194448 и http://jobs.bg/f278377 Аз реших да им драсна няколко реда вместо моето инфо в обявата за работа, и ги попитах защо толкова често търсят хора. Ето и техният отговор: \"Дата: Wed, 28 May 2008 18:35:04 +0300 [28.05.2008 18:35 EEST]
Подател: Стефан Щерев naistina davame 1000 lv zaplata no iskame rabota srestu tjah i otgovornosti ako otgovarjate na uslovijata moge da kandidatstvate \"Стефан Щерев\"ЕООД www.sshterev.com \" Няма да коментирам правописа на човекът, който ми е отговорил.... :)) Задавайте ПРОВИКАТИВНИ И НЕУДОБНИ въпроси на работодателите и нека да се научат да пишат какви заплати предлагат или поне в имеил да казват. Защото на всички ни времето е ПАРИ... и защо да губим време в напразни интерюта за работа. Нека да си помогнем взаимно и да научим и РАБОТОДАТЕЛИТЕ как се пище обява за работа: 1. Предлагам работа за овчар - давам 100лв; 2. Предлагам работа за козар - давам 200лв. Така мисля, че ще е по лесно..:)))
но за кой ли:))))))))))))))) Чао от мен и успешно намиране на работа!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?