Подробна оценка от
абе не се занимавайте с глупости. шефката си е шефка; нея не я мислете тя си има пари ; помислетеза вас плюс това кво значение на кой е фирмата; така е с всяка фирма в българия
Подробна оценка от няма значения
като си толкова кадърен що се върна. спестил 20 000 егати работата... вярвашли си си сам.плюеш по фирмата пък дойде да се молиш....помнишли......а или си забравил
Подробна оценка от Защо?
Като 'НАСРАНИ' са тези ,които винаги си остават във фирмата.Тези поне ,които напускат понякога малко или много изразяват своето несъгласие с това ,което става във фирмата . И съвсем друго е като се върнат във фирмата да имат зад себе си 10000-20000 лева изкарани от другаде разбира се. Тогава може да се живее и с жалката заплата на тази фирма .Всички мнения защищаващи тази фирма са на некадърници ,които си живуркат на гърба на другите и ако се махнат другаде няма да намерят този рай. Даже ходят пеша до работата за да смъкват килограми от трътлестите си задници и имат наглоста да казват ,че един работник нямал право да иска пари и да се връща и не знам си какво . А какво да кажем за тримата гърбушковци от Гара Кричим - общото им тегло и на тримата е 100 килограма !!!! Ами нека докато са живи да си карат боядисаните с баданарката Опели и Фиатчета Марея . Нека си седят там до края на живота си защото другаде за нищо няма да стават....
Подробна оценка от
такаа . преместването в Пловдив е как давикажа .. нож с две остриета.може нещата да се подобрят но може и да не се подобрят.обещания за по-добро има но ще видим.а относно вдигане на заплатата ..хахаха не се знае.най-интересното е че хора които се върнаха най-много имат претенции за това.еми та нали заради такива дето се връщат като насрани няма да ги вдигнат.
Подробна оценка от фиданка
този който пише по надолу "шубе го е и не казва" аз го знам кой е; но за това друг път; жалкото е че се търпят хора без да дават нищо а само взимат.още по-жалко е положениато с т.нр. склададжии; абсолютни дупки
Подробна оценка от
kakvo da kaja. v tazi firma ne se gleda realno na ne6tata.hora koito ne rabotat ise skatavat vzimat pari , a tezi koito rabotat savestno sa o6titeni.mnogo ne proizvodstven personal se nazna4i , koito namat tolkoz rabota . skatavat se po cal den i si vzimat zaplatata eitaka.kraino vreme e 6efkata da pogledne po seriozno na tova i da otstrani 4ast ot tah, za6toto i barkat mnogo v djova.
Подробна оценка от
искам само да кажа за тези които много мрънкат ами просто напуснете. напуснете и да ви видем кво можете щото имаше и такива дето напуснаха ама се върнаха НАСРАНИ. няма да цитирам кои са те се знаят. панчев може да е всякакъв но досега не е отрязал никой в парите.
Подробна оценка от не казва
Относно заплащането в Храмар - нещата са много добре, може парите да не са като за стандарта на големите градове, но поне парите се взимат на време без никакво закъснение. Има осигурен транспорт и се получават ваучери за храна, а също така и полагащото се за работа във вредна среда-мин. вода и кисело мляко. Единственото нещо което не е както трябва е ,че дали имаш основно, средно или висше обазование е без значение: с привилегии се ползват само определен кръг от хора (най-големите мрънкачи и лизачи). До сега никой не е наказван и санкциониран за нанесените щети ,повредена продукция и т.н., което на практика почти не съществува в друга фирма(всеки си плаща като отче наш). Работата е тежка но в момента ,в който се види гърба на началник цеха започват бабините седенки(мохабет). По-тази причина той заслужено се държи диктаторски. Проблема не е в средата на работа и в основното възнаграждение ,а по скоро е в неразбирателството и липсата на синхрон в действията между ръководните кадри,а от там и голямото текучество.
Подробна оценка от niakoi
kakvo da kajem za nastroi4ika i negovia pomo6nik.......kade 6te namerat takava rabota skatavat zal den a kato gi izvika niakoi sa nedovolni. i dvamata pluiat po na4alnika a kato go vidiat mu se usmihvat
Подробна оценка от 1234
сега относно заплащането има на 500лв шлосери ; заварчиците взимат повече но това е от естеството на работа.отношението е подобаващо за всеки но кажете ми в коя фирма носят работниците на ръце?за работното време в момента никой нее ощетен; разберасе имало е моменти когато се е оставало и извън работно време. потенциал за развитие за съжаление няма.лошото в случая е че има хора с по-големи възможности от други но взимат едни и същи пари. работната среда нее добра зимата е кучешки студ а лятото е просто ад.