Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Община Бургас /img/frontend/nomap.png"

Община Бургас

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

      За съжаление в Община Бургас стана по-ужасно отколкото преди.Пълно е с безкрайно некомпетентни хора,които обаче са недосегаеми защото не малко от тях са синове и дъщери на местните общински и партийни величия.Жалко!Надявах се на промяна.Щата е раздут безумно.Заплатите се коригират по предпочитание!?Стагнация и страх.Безнаказани са превържениците на властта .На тях им се отплащат с втори трудови договори за никаква работа.Клюки и кадруване.Всичко което се прави е поза и повече шум.Облагодетелстват се група хора от високия ешалон-държавни служители.Де да можех да кажа нещата направо.Вече ми е все тая.Не вярвам на никой.След две години няма да гласувам!


настоящ служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм от новоназначените хора в Общината. Проблемът на община Бургас, а може би и на другите е, че 12 год. там е господствала летаргия и безхаберие. Наследството, което наследяваме е ужасно и няма да стигнат години, за да се започне начисто да се гради.
Обяснявам оценката си - Заплащането е ниско, много ниско особено за експертите на най-ниско ниво, които на практика износват основното бреме от работа - 300-400 лв. Началник отделите и директорите са с нормални заплати - 600-900 лв. Само че, проблемът тук е в държавата, която регулира заплатите. От друга страна пък никъде го няма това ежегодно увеличение на заплатите с около 10ина%, което ти е абсолютно гарантирано, независимо от резултатите ти.
Съотношение работа/свободно време - идвам от частния бизнес и знам какво е да работиш извънредно и ненормирано. В общината това на повечето хора е непознато. След 17 ч. трудно ще намериш някой от старите кадри по кабинетите си.Неслучайно много от кандидатите за работа очакват една спокойна работа без излишни главоболия в извънработно време.
Като коментар на предишното мнение - не е проблемът в това, че се назначават хора без административен опит - напротив, колкото по-малко обремененост с процедури и бюрократщина толкова по-добре. Проблемът, е че в тази община ЛИПСВА ЕКИПНОСТ! Никой не работи съвместно с другия, всичко е състезание и доказване и печелене на дивиденти - политически, служебни и тн. Липсва какъвто и да е съвременен подход на тийм билдинг, лидерство или коучинг. Започваш работа и те хвърлят на старите кучета и те гледат как се оправяш!
И още нещо - незнайно защо голяма част от началниците и директорите в Общината създават някакъв невероятен имидж около себе си, демонстрират невероятно високо самочувствие и смятат, че целия град трябва да падне в краката им. Не така, колеги - ние служим на града, а не те на нас!
В крайна сметка опитът в общината за никой не би бил излишен, но оставането там за по-дълъг период от време може да доведе до сериозни изменения на личността!


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
0

Изключително неподходяща среда за развитие на потенциала и възможностите на младите хора!За заплащането да не говорим...то е под всякакави европейски или каквито и да било стандарти направо да те е срам да го превърне6 в евро!То е сме6но!Докато шуробаджанащината е в сила няма да се промени ни6то за съжаление в по-добра насока!Назначават се нови хора-да!Но не може да им се дава такъв висок старт изведнъж!Недопустимо е да има новоназначени на4алници и водещи експерти, които нямат грам опит или е минимален в администрацията!Нямам думи!!!Наистина...как 6те ги стигнем европейците...да не говорим за американците:-)))))Ни6то не се променя...само се сменят хората....това е истината, колкото и да е тъжна тя!:-(

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?