Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Си Ем Ауто ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Си Ем Ауто ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, аз имах удоволствието да работя почти година в СИ ЕМ АУТО ЕООД. За мен беше удоволствие да отида на работа, да комуникирам с колеги и шефове. Според мен, ако човек има желание за развитие и вярва в себе си, усъвършенства се.... има бъдеще в тази фирма. Моят шеф се държеше прекрасно към мен, защото виждаше желанието ми да бъда добра в работата си. Причината да напусна беше лична, ако ли не сигурно щях да остана "цял живот" да работя в СИ ЕМ АУТО ЕООД. Работата във фирмата за мен беше предизвикателство . Изборът е Ваш.


10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
-3
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
4

Понякога печалбата от дадена сделка се поставя на 1-во място,а това е много грозно и типично за българският манталитет. А Клиента и неговото доволно лице от безупречното обслужване,започват да избледняват,когато е съгласен да си плати за дори ъпсурдни неща. Би трябвало Не всичко да е пари, поне до доказване на марката Хюндай на пазара в гр.Бургас. Реклама, публичност, кампании, дарения, удобства за клиентите поради отдалеченото местоположение на Комплекса!!! Ръководителите ТАМ - Действайте по задачите,а не се крийте като Мишки, а в един момент когато забогатейте да предавате важност и да искате място във местната Власт...Българският манталитет е вече предсказуем и изтъркан,...ОК??? Иначе си е модерно и готско - ХЮНДАЙ

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?