Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НК ЖИ Секция за Сигнализация и Телекомуникации /img/frontend/nomap.png"

НК ЖИ Секция за Сигнализация и Телекомуникации

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 30 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 30


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-3

ССТ София
назначени хора на инж.длъжности главен инж. ОТ, инж. ОТ / главен -  и технолози без образование, опасни за движението неразбиращи от абсол. нищо
освен за скрападжии за друго не стават
крадци,пияници,връзкари:синко,братко,свако,кумец от Рила,Благоевград,Кюстендил,Мездра
масово механици пенсионери с по 40 г стаж и ел монтъори
Синдикат: изобщо не - само членски внос се плаща
работно облекло и инструменти всеки да си носи


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам да ви кажа, че който не е работил в нкжи на по-слабите постове той не е ял помия. Това, което те карат да вършиш няма нищо общо със това, за което си назначен, условищта на труд са същите като преди 30 години, няма материали и инструменти.... Драги хора - ако знаете над каква инфраструктура се движите надали пак ще се качите на влак.. И това не е защото служителите не си вършат работата: това е защото се опитват от прадня вода да правят, само и само незаинтересованите им началници по-горе да са доволни и да продължават да ядат парите на данъкоплатците и Европа. Сега както винаги ще се намери някой от тях, който ще започне да ме опровергава както хората по-долу... Но знаете ли какво? Аз изказах мнението си като човек, който е бил там и се е сблъсквал с тези глупости ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, и все ми е тая кой ще ме плюе - вече смених тази работа с такава, която е светлинни години напред и последното нещо което искам да ви кажа е - НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА В ТАЗИ ПОМИЯ!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Очевидно познавате фирмата и нейните ръководители. Преди около година имаше кастинги. Парите ми трябваха и аз участвах в кастинга. И понеже бях послушен, спечелих мястото.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Зравейте бивши колеги,
Казвам се Георги и съм от Варна. С Димитров сме приятели повече от 20 години и затова пиша защото съм сигурен че това което пиша за него е вярно. Мислех да не пиша повече на темата за инж. Димитров, но като прочетох Христов (независимо под каквито имена да се крие)каква пумия хвърля върху човека който го издигна и го направи това което е сега, просто не издържах.
Всичко което пишеш Христо за инж. Димитров е подла лъжа.
Първо Димитров изобщо не пише в този форум. Това което си написал, че Митьо=Мимето е подла лъжа. За доказателство ще кажа , на 28.11.2010година в 14 часа и 15 минути бях на гара Стара Загора и там случайно срещнах инж. Димитров със съпругата си да се връщат от Димитровград и чакаха влака за Шумен. Така че не може да е писал това което е написано от Мимето или под каквото и да е друго име. Днес като му се обадих той остана като гръмнат. Христо само едно ще ти кажа ти направи колкото той е направил и естествено като се поучиш от грешките му, чак тогава имаш право да му правиш очценка на трудовия път а най-малко да го съдиш. За трудовия стаж който имаш ти в момента, инж. Димитров бе направил десетки пъти повече хубави неща от тебе за секцията. Пак ти повтарям Христо, Димитров никога не е правил или пускал в експлоатация телеграфна централа. За твое сведение всички строителства на електронни централи, ВДРВ - та и други по крупни обекти се финансираха и актуваха от така наречения технически отдел към бившето ЖПУ Г. Оряховица за справка питай Антон Стоянов(незнам дали не е пенсионер).
Зададох му въпроса за синдиката и ми отговори следното:
-Когато той е станал член на този синдикат са били девет члена. Сега са 62 члена. Изводите оставям на теб.
- Незнам от къде имаш информация че членовете негодуват срещу него или незастават зад него, аз казвам разговарях с Варна;Каспичан; Шумен; Русе; Левски и Плевен никъде не се потвърди твоята версия. Също за сведение което разбрах този синдикат не е създаден само за Телекомуникации в него и сега членували механици от усигурителни.
Така че Христо престани с хулите и лъжите си, напра ви си равносметка ти какво си направил(защото разбирам че нищо не си направил) и тогава съди другите или им давай оценка.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прав си Хамав.
С тези глупости които се изписват в този форум нищо не може да се направи.
Понеже има хора които чуват каквото искат да чуят, виждат каквото искат да видят и вярват в каквото са съгласни да повярват, може би ще се намери някой който да повярва в измислиците които са изписани и занапред някой ДРАСКАЧИ ще изписват.
Наистина умните хора няма как да бъдат подведени дори и ако една лъжа бъде повторена стотици пъти.

Успех ДРАСКАЧИ.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ха Ха Ха
Някой май изпадат в параноя или имат комплекси от някого или по скоро смятат че са единствените знаещи.
Наистина подценявате знаещите и можещите техници от телекомуникациите и за това не ги спечелихте навремето на своя страна или все още ги мислите за слепи глухи и кратко паметни.
Защо си изпускате нервите а може би истината боли.
Наистина страхотни управленски възгледи имате, след като човек непознаващ само прекалено сложните изкопни работи, разнообразните кабели и ВДРВ е недостоен за работа в ръководството на отдела и в същото време с овации и суперлативи приехте в същото това ръководство както се казва направо от учебната скамейка хора не познаващи структурата работата и ползваната техника в отдела, което въобще не е тяхна вина. Защо никой от вас не се застъпи за достатъчно подготвените и опитни техници в РВ и АТЦ, и пак защо никой и никога не се заинтересува от мнението им за това. Явно за окопаните е опасно някой да знае и може нещо в повече.
Чудесно е, че МОДЕРНИЯ слуша мнението на „старите директори и началници и стари колеги”. Е, старомодния предпочита да се чува мнението на младите колеги.
Като се споменават разни полукръгчета, колко техници или механици от споменатото АТЦ ГО се вляха в синдиката на лигитимно избрания председател, при положение че от доста време работи именно там. А колко ли нови членове има БЖС откакто си има нов председател? Идеята за синдикат който да защитева служителите от телекомуникациите беше наистина страхотна, докато не се прибавиха и реваншистки намерения. Вие самите изповядвахте идеята синдикатите да не се използват за лични цели.
Само за сведение банкета след построяването на АТЦ ГО го ОРГАНИЗИРАХА и ПЛАТИХА БАЛГИЙЦИТЕ, а колегите от другите секции с получените пари си купиха поне по един цветен телевизор. ПАК не са ви верни фактите. Хората предпочитат възнаграждение за труда а не чашка и потупване по рамото. И защо като е строил АТЦ тата инж. Д.Д. не е участвал в строежа а само в запуска на телеграфната централа, от която според Софиянци бяха върнати парите.
Съгласен съм, че след всичката тази помия от „Телекомуникации” към Телекомуникации, може да се наложи не само сегашното му ръководство, но и всички техници да си търсят нова работа. Но какво да се прави това е принципа спазван от някои „СЛЕД МЕН И ПОТОП’.
Явно цялото това драскане е изнасяне на неверни и верни факти което може да продължи до безкрай, така че не смятам повече да се занимавам да ви отварям очите. Останалите хора са достатъчно интелигентни за да разберат истината.

Колеги / и бивши .../ УСПЕХ с ДРАСКАНЕТО.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Странно!!! Да не би Модерния, Сигурния и др. да са един и същ човек??????
Инж. Христов не е идвал в Русе по време на строителството на оптиката, защото както твърдеше инж Димитров това е кабел и с него се занимават само любимите външи линии. За курса по оптика инж димитров отново изпрати само хора от външни лиии. Чак след като го подсетиха от София какви хора трябват да бъдат обучавани в курса по оптика и че оптиката не е само кабел, допусна инж. христов до втория курс.
А когато беше строена АТЦ Русе и когато трябваше да се предвиди и запусне резервно захранване, Христов е бил редови техик, за разлика от инж Димитров.
За споменатите телеписки пак проверете, съкратени няма а има само закрити телексни центрове, както навремето Шумен, Самуил, Ц. Ливада и др., само че всички телетипистки които не напуснаха сами си останаха на работа.
След разговори с колегите от другите секции се разбира, че Телекомуникации ГО получават ни по малко ни по вече от тях. Явно проблема не е там където го сочите.
Наистина Ви умолявам първо да си ПРОВЕРЯВАТЕ информацията, защото иначе това се превръща в безсмислено клеветене.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Staromoden,
Добре си си избрал този път името (вече не си Кон или Магаре - то само по новото име де).
Като толкова знаеш за АТЦ Русе, къде беше по време на строителството?
Нали ти отговаряше за централите? Колко пъти стъпи крачето ти там, докато Димитров се занимаваше с оптиката?
От 10 телепистки в Каспичан и Синдел наработа сега са само две.
Синдикатът писа до Захариев, Папукчийски, а каво направи сегашното ръководтво на отдела за тях - едно голямо НИЩО.
Колко пари сте вкарали в телекомунициите след махането на Константинов и Димитров? Всичко отива за АПУ-та, защото там е голямата далвера - прибират и делят десетки хиляди, А вие им хлопайте по семейному.
Още ли ще даваш от това дето го нямаш на другите?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Идеално е да се прави проверка на фактите, но истинността на фактите зависи от проверяващия и от даващия информация за фактите.
Пример: Има ли резервиране на захранването в АТЦ Русе и това което е закупено с цел икономии може ли да поеме поне 1/3 част от товара на АТЦ, да не говорим за останалата апаратура в ВЧУ ДПМ МПД........ Съобразено ли е това нещо с противопожарните норми, нормите за безопасност и изискванията за заземяване и нормалната работа на апаратурата. Колко от прозорците в АТЦ Русе във всички стаи без значение имали персона, апаратура или са празни, са отваряеми (пак с цел икономия). Телепистките от Каспичан и Синдел също не са съкратени и всички които не напуснаха по нечии съвети, надявам се не от профсъюзния им лидер, са още на работа.
Спирам с примерите, но при добро желание на застъпниците мога да продължа докато все още имат желание.
При прочита на всички мнения не срещнах „най-некадърния ръководител” или „алкохолик”, но не е коректно да се твърди че инж. Д.Д. е безгрешен или че е супер ръководител. Най голямата му грешка е че се подведе и продължава да се подвежда по съветите на сегашни съмишленици, а всички които не се подведоха бяха анатемосани.
Не смята ли никой че взаимните нападки на хора от телекомуникациите не обслужват заинтересованите, а само тези които са пропити от максимата след мен и потоп.


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
3

Колеги искам да отговоря на критикарите по адрес на инж.Димитър Димитров, че не са верни. Сигурно като всеки човек и той си има слабости но това което се пише и едва ли не го изкарват алкохолик(защото всичките му познати били само по чашка) и че е                   най-некадърния ръководител мисля че е прекалено. Тъй-като съм извън системата в момента два дни се подготвях за да оборя някои мнения и да отговоря на някои въпроси.
При направената справка се оказа че през времео когато инж.Димитров е ръководител в този сектор или отдел е сега не знам е съкратен само един механик външни линии от село Джюлюница. На всички закривани по негово време работни места на хората е осигурявано работа. Колкото до закритите работни места на телеписки които се цитират да вярно е но не са закрити а са прехвърляни. И въпреки всичко в секция "СТ" Г.Оряховица са останали най-много работни телексни места от София и Пловдив макар че прехвърлянето е било по разпореждане на тогавашния генерален директор. Дължа да поясня че това е официална справка за съкратените хора.
За напусналите да има напуснали също по официална справка която направих е че има напуснали не само в АТЦ Варна има напуснали във външни линии Каспичан след което същото лице се върнало пак на същото място, има напуснали и от радиовръзки Варна и други да не ги изброявам но всички са напуснали заради това че са си намерили подобра и по платена работа а не зради инж. Димитров бъдете коретни моляви се.
Да отговоря за "драстичните" мерки за телефони, коли, токове, средства за материали и други да имало е такива но да видим какви:
- спрени са всички автоматични телефони в централите но съществували са обвръзки на жепейските централи с централите на БТК и на всички са им били дадени персонални кодове да избират всико което извън системата на железниците(КОЕТО СЕГА ГО НЯМА И ТО САМО В СЕКЦИЯ ГОРНА ОРЯХОВИЦА. В СОФИЯ И ПЛОВДИВ ГО ИМАТ И В МОМЕНТА). Въведени са устройства за връзка с МТЕЛ което и сега го има.
- ограничение за коли трябва да ви кажа не знам колко е зависило от инж. Димитров но когато нямаше възможност да ползваме във Варна кола на секцията, инж. Димитров уреждаше ЛИЧНО подчертавам още един път ЛИЧНО, автомобилен превоз или от жп секцията или от подрайона. Сега попитайте механиците във район Варна по колко километра правят с личните си автомобили за отстраняване на повреди или за гонене на крадци.
- средства за материали също по официална справка при прдишни директори преди инж. Колев освен средствата за материали по официални справки в сектор/отдел ТК са се получавали по 200 лева в кеш за дребни материали. Сега дали е само заслуга на инж. Димитров или тогава е имало повече средства за харчене а сега са по малко може и това да е причината за спирането им но голямата разлика в екипната работа на предишните директори и сегаш ния директор. Моето мнение е че формирано от разговори с много колеги и приятели които са все още на работа в секцията, че екипа е инж. Колев. Всичко минава през него. А само като си представя че инж. Василев три пъти спаси инж. Колев от дисциплинарно уволнене прди да стане директор за употребяване на алкохол в работно време, с след идването на власт да го пратиш в девета глуха ми говори само това че се обгражда само с послушни хора а не със специалисти. Димитров беше махнат също за това защото бе от непослушните.
Колкото до командировъчните и спането в подрайоните да и при всички предшестващи директори се спеше в подрайони, подстанции и помещения на жп секции но за разлика от сега хората се командироваха и се изплащаха дневните без средства за нощувка. Направете си справка и ще видите че е вярно.Така че не пишете глупости.
Относно обектите информацията която събрах е следната:
- за електронните централи искам да поясня инж. Димитров не е строил телеграфни централи. Оказа се че и в строителството на Горнооряховската централа не е участвал а е участвал само в пробите на системите и в пуска и. За това има и заповед може да се провери. За другите цехтрали проведох разговори и установих че тези които са били тогава на работа са доволни от участието си в строителството. Даже ми казаха че единствено в района на ел.секция Горна Оряховица след пуска на всяка една централа инж. Димитров им е издествал за сметка на строителя банкет за всички от централата. В софия и в Пловдив направиха по един банкет след приключване строителството на всички централи в региона им.
- За обекта с оптичния кабел също поразрових и поразпитах и трябва да ви кажа че научих неща които и аз не знаех но са в полза на инж. Димитров. Вярное че той не е проектира и построил сам кабела. Научих че проекта е дело най-вече на Стефан Николаев(него познавам този човек, но отзивите за него са прекрасни като специалист и разбрах че вече не е служител на секцията), инж. Константинов и инж. Димитров. Разбрах още че кабела не е построен само от специалисти на сектор/отдел ТК а и около 80% от работата е свършена от работници и машини от подрайон Русе. Това което разбрах е че 90% от организацията за реализиране на обекта е на инж. Димитров. В секцията имало множество документи които потвърждават моята теза. Разговарях с работници от подрайон Русе и хората със страшно уважение говорят за инж. Димитров. Другата справка която направих за твърдението че не са похарчени парите за обекта и това се оказа че не е вярно. Вярно е че е реализирана икономия от предвидените средства за измерителни уреди и уред за запояване на влакната(защото същите са закупени на доста ниски цени) и след разрешение от националната компания им било разрешено да закупят лекия автомобил пежо. Така че всичко е похарчено и не е върната нито стотинка. Така че когато пишете нещо първо проверете. Колкото до неговите технически познания за оптиката това което му е било нужно за работата му когато е бил шеф на сектора/отела го е знай. Втова съм абсолютно убеден. Вие дето пишете глупости по негов адрес не сте ходили да му вършите работата му нали?
- За другите обекти знаеше достатъчно и си вършеше добре работата. Това не е само моето мнение. Попитайте и старите директори и началници и стари колеги.
Другото което проверих е и за дейността на инж. Димитров като синдикалист. Първо оказа се че е назначен а е избран на тази длъжност. Не е вярно че е против волята на хората. Попитайте ги пък тогава пишете. Има и протоколи за избора му. НО от проведените разговори разбрах че хората от този синдикат са твърдо зад него.
Колеги от телекомуникациите искам да ви дам един съвет реформи е имало и ще има но не позволявайте тежеста на тези реформи да пада само на телекомуникациите. Едно е ясно тези които хулят инж. Димитров са послушници на сегашното ръководство и няма да ви защитят.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?