Нико ООД /img/frontend/nomap.png"

Незнам кой каво мнение има за тази фирма но Аз бих Ви казал само едно ако си вършиш работата като хората и вървиш по-правия път ще успееш.Като бивш служител - съкратен бих ви казал сменил съм хиляда фирми дали Аз несъм уцелил или садбата ми е била такава но такава фирма в БГ няма заплатата ти заплата на време работното ти време отношение шеф шефка -колеги условия в който да работиш среда в която да се развиваш каккво повече се иска всичко ти е на ниво.Стягаш си "Д"-то и работи има кой да те оцени а ако рабитиш и получаваш мързи ли те ще пишеш мнения като ония неблаагодарници.Работиш получаваш не работгиш аливидерчи. Колкото Шефа и Шефката уникално добри и разбрани помагат в всяка ситуация.УДОВОЛСТВИЕ ДА РАБОТИШ В ТАКАВА ФИРМА.Малко са тези в БГ като тях.И една пословица от мен Живота е такъв какъвто си го направиш.

Фирмата е смейна и съм съгласен с всичко написано от галина- никакъв професионализъм. А и се намират в едно село до София- Равно поле, което не би било толкова зле, ако знаеха как се управлява фирма, а то не е на шуробаджанашкия принцип, а с професионалисти. Стискат се за пари и не правят правилните инвестиции и след това естествено следва и вече написаното за заплатите...Чували ли сте някой в България да не жертва първо заплатите? Само роднините от село са с нормални заплати.Опитват се да се държат с теб като със съселянин, но не и по отношение на заплатата. това смятам е неуважение. привилегии и сигурност-някой имат, други не- тоест оценките могат да бъдат крайни. Ако си кротуваш за ниска зплата ти е сигурно... докато не фалират. Потенциалът не ти дават да им го развиеш, защото не инвестират правилно, та и ти оставаш с -5. Шефът не е лош, ама е точно под чехъла на малко разбираща застаряла...точната дума няма как да я напишаМестопложението зависи от местоживеенето. от колегите има малко свестни., но сигурно вече не са там - просто те сами си вредят.

На интервюто дават добри условия, но само за да започнеш. Само след няколко месеца условията се влошават значително. Заплатите падат направо до минималната.Тоест лъжат за всичко, а ти си се отказал вече от останалите предложения, което значи, че приемаш минималната заплата (без процент)или оставаш без работа. Това се случва с всички търговски от години, а останалото във фирмата е шуробаджанащина, селяния и ....., т.е. никакъв професионализъм.