Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Нико ООД /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Незнам кой каво мнение има за тази фирма но Аз бих Ви казал само едно ако си вършиш работата като хората и вървиш по-правия път ще успееш.Като бивш служител - съкратен бих ви казал сменил съм хиляда фирми дали Аз несъм уцелил или садбата ми е била такава но такава фирма в БГ няма заплатата ти заплата на време работното ти време отношение шеф шефка -колеги условия в който да работиш среда в която да се развиваш каккво повече се иска всичко ти е на ниво.Стягаш си "Д"-то и работи има кой да те оцени а ако рабитиш и получаваш мързи ли те ще пишеш мнения като ония неблаагодарници.Работиш получаваш не работгиш аливидерчи. Колкото Шефа и Шефката уникално добри и разбрани помагат в всяка ситуация.УДОВОЛСТВИЕ ДА РАБОТИШ В ТАКАВА ФИРМА.Малко са тези в БГ като тях.И една пословица от мен Живота е такъв какъвто си го направиш.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-1
Работна среда
0

Фирмата е смейна и съм съгласен с всичко написано от галина- никакъв професионализъм. А и се намират в едно село до София- Равно поле, което не би било толкова зле, ако знаеха как се управлява фирма, а то не е на шуробаджанашкия принцип, а с професионалисти. Стискат се за пари и не правят правилните инвестиции и след това естествено следва и вече написаното за заплатите...Чували ли сте някой в България да не жертва първо заплатите? Само роднините от село са с нормални заплати.Опитват се да се държат с теб като със съселянин, но не и по отношение на заплатата. това смятам е неуважение. привилегии и сигурност-някой имат, други не- тоест оценките могат да бъдат крайни. Ако си кротуваш за ниска зплата ти е сигурно... докато не фалират. Потенциалът не ти дават да им го развиеш, защото не инвестират правилно, та и ти оставаш с -5. Шефът не е лош, ама е точно под чехъла на малко разбираща застаряла...точната дума няма как да я напишаМестопложението зависи от местоживеенето. от колегите има малко свестни., но сигурно вече не са там - просто те сами си вредят.


-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
2
Работна среда
1

На интервюто дават добри условия, но само за да започнеш. Само след няколко месеца условията се влошават значително. Заплатите падат направо до минималната.Тоест лъжат за всичко, а ти си се отказал вече от останалите предложения, което значи, че приемаш минималната заплата (без процент)или оставаш без работа. Това се случва с всички търговски от години, а останалото във фирмата е шуробаджанащина, селяния и ....., т.е. никакъв професионализъм.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?