Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Белин ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Белин ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Здравейте,
аз също съм бивш служител на фирмата - административен отдел. Запозната съм много добре с реда и дисциплината, и намирам изказванията за напълно неоснователни. Много ме впечатли изказването за служебните автомобили от предния коментар - имали GPS и били следени, и не можеш да "кръшнеш". Ами, хора, докато имаме такова мислене, че все трябва да "кръшкаме", да лъжем и мамим някого, ще има и хора, които да ни следят. Те GPS системите затова са измислени - точно за кръшкачите! Колкото до дисциплината и заплащането-също не съм съгласна - дисциплина има, ред има, - остава само да се намерят свестни и грамотни хора, които да ги спазват, така че да не се налага на административен отдел да се превръща в бавачка на недорасли мамини момченца. А що се отнася до заплащането - понеже вече съм бивш служител, а съм работила и на други места, мога да кажа само, че рядко се намира фирма днес, която да дава  толкова облаги на служителите си - имахме служебни телефони-които, надявам се никой няма да отрече, че си е ползвал като лични, служебни коли - да, снабдени с GPS, но ВСЕ ПАК... не е същото да се качиш на трамвая, или да плащаш разходи за личен автомобил, лаптоп, на който много от нас не можеха да работят, или не знаеха, че са за служебно ползване...
Така че "колеги" бъдете обективни и не лъжете в изказването си, сигурна съм че и вие не сте били служители за пример /въпреки че като гледам колко еднотипни правописни грешки има и в трите изказвания, не бих се учудила ако са написани от един човек...
 


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
2
Работна среда
-2

Така нека запчна поетапно с точките:
Заплащане; 5 месеца ми се плаща по 200лв. през две седмици, защото фирмата сега нямяла пари. Поради сезонноста на бизнеса така се случва всяка година, когато летния сезон приключи и фирмта започва да отчита намаляване на доходите се променят и договорените отношения и основната заплата.
Уважение: Няма такова. Пълно е с изкуствени усмивки.
Привилегии: Първо ти казват, че имаш пълна свобода на работа само стига тя да е ефективна. После обаче се оказва, че си и 3 управители, които всеки ти казва различни неща, да ходиш на различни места, да попълваш в бланките различна информация и накрая ти си виновен защо някаква работа не е свършена както трябва.Хаус пълен.
Фирмена сигурност:Мале там е най-голямата слабост.Мен ме съкратиха точно пред сезона когато се отваря най-много работа с оправданието "Намаляване на работния обем"
 Ангажираност: Е това вече е най-Интересната част. На интервюто ти казват раоти се от понеделник до петак като понеделника ви е само до обяд "уж" но си стоиш в селотоТрудовец до 4 5 часа след обяд а когато е и сезона изведнъж почваш и събота да работиш защото има много работа.
Потенциял за развитие: Ха ха там всеки който си пуска молба за напускане после изведнъж без никой да знае как става това го повишават в длъжност. Сами си вадете заключението колко е реално това а и то обикновенно не трае повече от година.
Местоположение: Единсвеният им офис се намира в с.Трудовец до Ботевград при едни бивши краварници кадето се ходи всяка седмица било то в понеделник или в събота.
Колеги: Те като цяло не са лоши момчета но колективност помежду тях за съжеление НЯМА.
Работна среда: Е при положение, че само пътуваш с колата където ти е основната работна среда е ок. А офиса в Трудовец не мога да го нарека работна среда по никакъв параграф. Много слаба и фалшива имитциа на работната среда.
И така мои съвет е не си губете времето хора ако сте с дългосрочни инициативи за работа защото гаранцията да изкарате повече от година е минимална, дори да ви повишат в по-висока длъжност тя няма да трае много защото веднага слад това ще станете виновен за проблемите на всички и всеки.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
0

допреди 2 месеца е било същото положение даве нештата са варвели на по-зле,слабо заплаштане фалшиви усмивки,всичко е една голяма илюзия в тази фирма.На оправителния орган нему пука за тебе само своите интереси преследва.сжободно време никакво.постоянно в напрежение и стрес.


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Очаквах,че ще намеря и тази фирма в списъка и се учудвам,че след такова текучество никой не е писал.За заплащането ще ви кажа,че в обявите ви обещават около 1200 - 1500 след облагане плюс бонуси,а всъщност заплатите варират м/у 350 - 750,а бонус виждате в летният период когато почети не се прибирате.Уважение м/у колеги да,но от началници никакво.На част от персонала се осигуряват служебни автомобили,но следят с GPS да не би да сте кръшнали някъде.Сигурност никаква.Свободно време неделя

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?