Баухаус архитектурно студио /img/frontend/nomap.png"

Баухаус архитектурно студио

Пълна скръб, не се занимавайте с тези малоумници и мошеници, те ще фалират защото продават китайски боклуци и когато клиентите ги върнат, не им ги заменят не им връщат парите, а се опитват да им пробутат по големи боклуци и да ги прецакат.Да не коментирам как се отнасят и с персонала, малки заплати много работа, правят измислени удръжки уж за кражби, С такова отношение как да просперират.

Оправдания....

Аз лично работя в Баухаус, не знам кой е писал останалите мнения, но очевадно- не са колеги от фирмата. По повод моите оценки, мога да кажа само няколко неща:
1. Не съм работила в по-добър колектив като тоа включва и ръководството.
2. Местоположението на офиса е доста стратегическо място за столицата.
3. Смятам, че поддържам доста добър стандарт на живот за годините си /23/, благодарение на заплащането в Баухаус.
4. Разполагам с всички необходими средства за да си върша работата, ако нещо не ми достига го получавалам на момента.
и
5. Няма да си губя повече от работното време, за да опровергавам нечии злобни, подчертавам-ВЪНШНИ коментари.

Защо този, който е писал всички неща до тук не си е написал и името под тях, че ние нямаме такова текучество като автора на тези смешки.... Няма значение. Те нещата си проличават от пръв поглед, така че елате и се уверете!

Трябва да се прекръстят на "Батак" архитектурно студио. Никои не знае кои какво върши. Некомпетентност и мързел от страна на ръководството. Сега се работи много трудно във фирмата, а отиват на още по-зле.

Много са зле. Големи претенции, липса на компетентност, ниско и нередовно заплащане. Мисля спешно да напускам. Колеги, внимавайте с тях.