Подробна оценка от M Jet
Работих 5 месеца в тази фирма. Още ми дължат боносите за завършени обекти, за 2 месеца. Не знам кой от таванското помещение ( там е офиса и началниците), ( в мазето е техническия , сервизния отдел, съблекалня, склад и тн.) е напуснал, но го поздравявам. Щом и тези от тавана започнаха да напускат значи идва часа на истината за тази фирма. Чета тука как ръководството е компетентно и нахъсано. Да нахъсано е за голями печалби, но за да има такива трябва да имаш компетентно ръководство, кадри и ред за работа. Това там липсва и как да не липсва, като управителят е минен инжинер, а същността на дейността няма нищо общо с минната дейност? Не искам да се задълбочавам повече, но искам да предупредя бъдещите кандидати за работа там. Текучеството на монтажници е горе долу през4-5 месеца. Бонусите които се обещават, не ги чакайте. Заплати ,ако не ви глобят за нещо, което обикновенно не зависи от вас, може и да вземете. Организацията на работа е нулева, оправяш се сам даже и да няма нещо в склада, което обикновенно е така, трябва да се оправиш иначе глоба. Фирмена сигурност - ха,ха. Фирмени обучения - какво е това?. Колеги - добри момчета, от които повечето вече не са там. Осигуровки - на мин.Оценка и израстване в служебно отношение- забравете и т.н Изобщо мила родна картинка.
Та ако искате да бачкате много за малко пари с мин осигуровки, да ви хокат непрекъснато за неща за които нямате вина и да си тровите нервите всекидневно, то това е правилната фирма. Ако не искате това, бягайте далече от там.
Желая на всички бивши колеги от фирмата, много радост и професионални успехи, на новите им места.
Подробна оценка от Внос/износ
Не съм съгласна с изказаните мнения от други служители на фирама Майнинг. Помислете колко хора напускайки фирмата си организират собствен успешен бизнес. Това е основната грешка на ръководството, че не успява да задържи подготвените хора И СЕ ПРЕВРЪЩА В УЧИЛИЩЕ ЗА КАДРИ.
Работата във фирмата е голяма школа. От управителите има какво да научиш. Те са много грамотни и напънати за бизнеса си хора. Подсигурени са отлични инструменти за работа. Изправни служебни коли. Заплатите се плащат на точната дата. Командировки се изплащат, спи се в отлични хотели. Има и командировки в чужбина за повишаване на квалификацията.
Идеално място за начинаещ работник, защото ще се научи на ред и дисциплина и ще бъде конкурентно способен. Малко са частните фирми който предлагат тези условия. Няма начин да не си възприемчив и старателен и да получаваш добро заплащане и потупване по рамото. Това време си отиде заедно с Тодор Живков любимец на управителя на Майнинг.
Подробна оценка от Бивш
Работих няколко години на висока позиция в тази фирма и мога да кажа че всички отрицателни коментари са напълно заслужени. Организацията на работа е под всякаква критика, което побърква хората които искат да работят конструктивно. Отношението към клиентите е много некоректно - обещава се всичко, само да се получи работата и после правим каквото можем...Климата във фирмата е много нездравословен - там най-добре оцеляват тарикати и мързели и неграмотни, които обаче умело се подмазват и не критикуват фирмата. При мен заплащането е било винаги коректно, но все пак трябва да се има предвид позицията ми, пък и аз съм работил във фирмата малко по-отдавна. Сега доколкото знам шефа Цветан Йорданов си определя доста фриволно кой колко да получи, но това е информация от други бивши мои колеги, за което не мога да бъда 100% сигурен. Фирмата е тръгнала като семейна и досега си остава такава като манталитет. На хора които си търсят сериозна и интересна работа, не препоръчвам да кандидатстват там, ако искат да съхранят доброто си психическо здраве.
Подробна оценка от Нели Попова
Не отидох да работя в Майнинг за пари или за някакви привилегии. Присто исках да се чувствам полезна. За пръв път се сблъсках с такъв микроклимат, където грубия тон беше на почит. Грубите думи баха политика на фирмата. Цитирам работеща в Майнинг. Груби, бих казала невъзпитани служители. Но най-лошото е, че това е стил на поведение и на ръководството. Не да се говори, а да се изстрелват думи като с картечница. За тях работещия е без стойност щом е решил да си продава труда на Майнинг и винаги може да му се "отсече" главата. Защото в тях е ножа и хляба.
Подробна оценка от Jet М
Напълно съм съгласен с написаното от Вальо и добавеното от Хераклит. Не ми е ясно само как такава фирмичка все още се крепи на пазара. Изглежда в нашата страна това по някякъв начин е възможно, то за това май и страната ни е на такъв хал. Желая професионален успех на всички които се измъкнаха от Майнинг, защото това там е нещо невъзможно.
Подробна оценка от хераклит
Хераклит:
Моята оценка в точки.
Подробна оценка от хераклит
"Това е фирма, която не може да надскочи менталитета си на малка семейна фирма и не е в състояние да изпълнява поръчки на големи корпоративи контрагенти - организацията на работата е под всякаква критика и предимно кипи "трудов ентусиазъм", изразяващ се в полагането на хаотичен и бесмислен труд............ извършващи същинската работа във фирмата са компетентни и работливи младежи, но са третирани от ръководството на фирмата като търтеи и потенциални рецидивисти...."
Описанието на Ваньо е много точно, аз бих добавил също:
Фирмата стои над всичко и не се приемат критични мнения или забележки. По принцип има само отгожорности , но права или правила ...!!! не са ясни, както е угодно за момента, тези критерии важат за всичко, заплащане, отношение, преоритети и.т.н.
Пожелавам успех на хора решили да градят просперитетна кариера в "Маининг"ООД, но със сигурност трябва да умеят да си изграждат селективно перде, както и много добре да владеят занаята "угоден тарикат"
Ако не умеете това, не си губете времето, просто ще потичате и ще станете един от статистиката и в най лошият случай да си тръгнете без пари.
А
Подробна оценка от Китайското отмъщение
Това е фирма, която плаче за проверки от ДАНС, НАП, ГИТ, ДВСК и ХЕИ. За всички държавни чиновници ще има предостатъчно материал за отчитане на дейност. Мечти, мечти !!!!!
Подробна оценка от не човек, а майнинг
Вальо, много си прав. И аз сърбах попарата на Майнинг. Работих месец и половина за параноика Цецо и така и не видях парични знаци. Наистина това е най откачения работодател, който съм виждал. Срам ме е да кажа, че съм се гърбил за тази фирма.
Подробна оценка от Валентин
Това е фирма, която не може да надскочи менталитета си на малка семейна фирма и не е в състояние да изпълнява поръчки на големи корпоративи контрагенти - организацията на работата е под всякаква критика и предимно кипи "трудов ентусиазъм", изразяващ се в полагането на хаотичен и бесмислен труд. Шефа го тресе параноя по лоша от тази на генералисимуса Сталин, а работната обстановка е като тази в Биг брадър (навсякъде те дебнат камери). Хората извършващи същинската работа във фирмата са компетентни и работливи младежи, но са третирани от ръководството на фирмата като търтеи и потенциални рецидивисти. Жалко за хората от Майнинг ООд