Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Майнинг ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Шипченски проход 18; Галакси Бизнес Център; етаж 2; офис 206&markers=София,Шипченски проход 18; Галакси Бизнес Център; етаж 2; офис 206

Майнинг ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 42 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 42


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, не Ви препоръчам да кандидатствате за работа във фирма МАЙНИНГ ООД.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво е положението за момента във Варна, защо толкова често се търси ТЕХНИК слаботокови системи? Видях, че заплащането е унизително от сорта 1300 лв бруто, което е направо подигравка за изискванията които имат. Един дюнерджия се мръщи на 1500 лв, да не говорим за сервитьори или готвачи, а ти си написал една камара изисквания, техническа грамотност, технически английски ( но обявата ти на български, защото някой дреме в офиса и чеше телефона, без да знае английски)...
Интересува ме плащат ли се командировки и извънреден труд, какъвто в тази дейност доста често се полага?


15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Монтажните екипи са небрежни и незаинтересовани, но отдел Подръжка са на ниво и много приятни хора.


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата не се намира на Хумболт от 4-5 години вече, така че не знам защо си решила да се изказваш за Майнинг толкова време след като си напуснала, но казаното от теб са пълни глупости!

- тук няма секретарки които да работят на половин ден
- ключ за офиса има ВСЕКИ, дори аз, а на мен ми не трябва
- никои не е бил заключван във фирмата или където и да било
- и мен са ме пращали да разнасям пратки, но ВИНАГИ В работно време. Билетите са подсигурени от Дима, а след пратка винаги се прибирам 30-40 минути по рано, ако я доставям на края на работния ден!
- всички служители имат напълно легитимни трудови договори! На 30 години съм и до сега по-коректна и законна фирма не съм виждал! Всичко се отчита, всички осигуровки се плащат и не се дава НИЩО под масата!
- заплащането се получава винаги на време, дори понякога предварително!
- писмен преводач на фирмата и аз съм бил, но САМО ПРИ желание от моя страна! Нито Цецо, нито Нели са ме задължавали да върша нещо извън трудовата си характеристика!
- съгласен съм, че дъщерите са разглезени. Гледани като писани яйца и то с много пари. По-възрастната особено е пълно леке! Но това не виждам какво общо има със служителите във фирмата!

Колкото до твърдението че управителите са "дърти комунисти" - ако не знаеп, в България НЕ Е имало комунизъм, а само социализъм! Дали са възпитани от този строи - да! Но Цецо е наследил предимно само дисциплината от онези времена, която изисква от служителите си, както и трябва да бъде! Ако си леке, няма да те търпи, нито бих те търпил аз, на негово място!

Не съм тук за да ДУХАМ на управителите, защото те дори няма да разберат за този коментар, но не мога да седя отстрани и да търпя такива ЛЪЖИ! Ако бяха толкова несправедливи, колкото казваш, аз щях да съм ПЪРВИЯ КОИТО БИ ХВЪРЛИЛ КАМЪК по тях! Аз съм от хората които трудно уважават авторитета на някакви началства, ако са спечелили уважението ми, това е напълно заслужено!

Единствената ми критика към Цветан е отношението му към здравословните проблеми и отсъствия на служителите. Много се мръщи, но на практика с нищо не ме е ощетил целенасочено!

Седя зад казаното от мен, ако се съмняваш - питай ме директно, знаеш кой съм!


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
-5

Здравейте на всички - бивши, настоящи, и бъдещи служители на фирма "Майнинг" ООД.
Обръщам се към Вас като бивш неин служител.

Изчетох всички изписани коментари дотук, но и аз за съжаление не мога да се изкажа ласкаво, а дори напротив - опитът ми в тази фирма остави у мен само негативи и горчивина и то на една твърде крехка възраст.
Това е най-ужасното и нецивилизовано място, на което съм работила.

Ще се опитам да бъда максимално кратка, макар че малкото време, прекарано в тази фирма бе пълно с отрицателни случки и емоции.

По онова време бях още млада и зелена студентка и работех във въпросната фирма като секретарка на половин работен ден. Офисът се намираше зад хотел "Плиска", на улица "Александър фон Хумболт" в София.

Като за начало редовна практика беше да ме задържат след работно време (например с половин-един час отгоре), което някак можех да преглътна, тъй като не бях семейна и знаех, че е практика и в други фирми.
Работодателите не ми даваха ключ за офиса и дори една вечер след работно време шефът не ме пусна да си тръгна заради липсваща папка. Беше ми заявено, че няма да изляза от офиса, докато не я намеря. Накрая се оказа, че папката се намира долу при техниците в мазето.
И така седях заключена в таванското помещение (там беше офисът на фирмата), търсейки една папка.

Далече по-неприятно и недопустимо беше, че често ме пращаха да разнасям разни пратки по адреси в София СЛЕД РАБОТНО ВРЕМЕ, като не ми плащаха абсолютно нищо, дори и разходите за транспорта до съответното място.
Само 1-2 пъти им се откъснаха от сърцето 1-2 левчета за билетче. Все пак бяха човечни работодатели.

Безобразията продължиха когато реших да напускам след 3-4 месеца работа там.
Таман исках да подам едномесечното предизвестие за напускане и разбрах, че всъщност нямам никакъв договор и де факто работя нелегално. Работодателите ми, Цветан и Нели Йорданови, умело ме бяха лъгали, че съм на трудов договор. Очевидно това, което съм била подписала при постъпване на работа, е било фалшив документ.

Наглостта им не се изчерпва дотук обаче.
Въпреки че не се водех на работа при тях, изискаха от мен да им върна част от вече изплатените пари за предния месец, под предлог че са сбъркали и са ми платили с 20 лева отгоре.
Все пак 20 лева бяха жизненоважни за тия комунистически титани!
Не ми платиха и заплатата за последния изработен месец - изведнъж едномесечното предизвестие влезе в сила!

За малко да пропусна да спомена и обема на работа.
Извършвах не само секретарски задължения... Бях се превъплътила и в писмен преводач на фирмата, което ми костваше много извънработни часове. Благотворителност от моя страна, разбира се.

Не ми е понятно как изобщо тази фирма още съществува със своя тоталитарен стил на управление.
Най-жалкото и низко е, че работодателите, които са съпрузи, имат две дъщери, а се отнасят с пренебрежение, цинизъм, и грубост към служителите си-деца.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хугзи, бъди благодарен на техниците, защото те вадят заплатите на всички, които дремят в офиса.
Знаеш ли каква е разликата между техниците, и между всички в офиса? Че техниците могат да дремят в офиса, но хората от офиса не могат да свършат работата на техниците. Нищо лично към теб, защото не те познавам, по - скоро имам предвид позицията, която заемаш, дано правилно ме разбереш. Всеки уважаващ себе си техник ползва Protel, или Autocad  и не е  кой знае каква филисофия да начертаеш схема по задание.
Дано ръководството си дава сметка, че ако спрат работа техниците, ще го закъсат всички по веригата нагоре, така че когато пишете относно работа , която не познавате, дайте го с нужното уважение.
Гледам, че пак имате обява за сервизни техници - и пак някой от вас, които сте в офиса не знае бъкел английски - търсите хора, който хем да са техници , хем да знаят съответния език при това говорим за технически английски.
Владеенето на който се доказвало с тест!!! Много бих искал да си поговоря с тази/този, който ще проверява теста, и да го викна с мен на съответния обект, и да му дам книжката в ръцете,  защото на най-неграмотния циганин да  дадеш един шаблон, и той ще ти каже кое вярно и кое грешно в теста. Въпросът е можеш ли да оживиш една система, и да я сдадеш в действие, тогава вече ще те призная.
Ама като имаш претенции за езика, и не си някоя неграмонтна цицонеста кощрамба  - пишеш обявата на съответния език. Точно заради такива работодатели съм се отказал да работя в държавицата - иска от мен първо, второ, и трето, ама една обява не може да напише без грешка. И на такова да му вадя заплатата - мерси, но без мен!
Относно секретарката започваща с М, може да й кажеш, че жена която стене през нощта, не крещи през деня. Поне моето мнение е такова.
Хайде със здраве, и не им се вързвай много, защото доволен работодател в България няма, няма и да има.


настоящ служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
5

Прочетох доста мнения, някой верни, други погрешни, а трети дори абсурдни.
Техниците по обектите явно са преебани, нямам поглед при тях. На мен обаче си ми е относително добре - работя си в офисчето (което е чисто новичко) никой не ми реве (поне за сега)...
Да, заплатката е ниска, лишенията са много. В тази криза обаче по-добре ниска заплатка, отколкото никаква.
Натоварването на моменти е голямо, но повечето време е доста поносимо.
Работната среда е отлична - новичка техника, ако ти трябва нещо се закупува. Офисът е чист и поддържан. Кафето, от машината за 1600 лева, е безплатно, също и чаят.
Колегите са готини хора. Не са толкоз млади, ама то па от младоци да ти писне... Държат се човечно, с изключение на едната секретарка (започва с М), която се държи просто отвратително (поне с мен).
Уважение... нормално. До сега шефовете не са ме тъпкали. Има "моля" "благодаря" коректно се държат. Цветан мож да е "дърт комуняга" обаче обича дисциплината, което според мен е хубаво. Да, ако си мързелив и некомпетентен мърляч, най-вероятно ще те изритат. Върши си работата съвестно и няма да имаш проблеми.
Бонусите са... булшит. Тук съм съгласен. Но затова са БОНУСИ, не "заплата" - дават се за високи заслуги.
Фирмена сигурност - изпитателният срок е в полза на фирмата, но... ако си пич нема те изхвърлят.
Потенциал за развитие - зависи от позицията. Все пак трупаш стаж. Шеф на фирмата нема да станеш!
Извод: ако плащаха 50% отгоре, щях да съм много доволен. Но перфектна ситуация нема, благодарен съм за това което имам.
Ако ме наринат за некоя глупост, ще ви държа в течение :D


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Понеже си прочетох името някъде из коментарите искам само да кажа, че никога не съм си изказвал мението за фирмата тук и сега нямам токова намерение, нито пък съм защитавал някой или ще защитавам някой сега.
Така, че "Учуденият" от моето "мнение" е подведен е от някой "Михлюзин", който се изказал вместо мен, (което е много тъпо) и чак ми е интерестно кой ли е този "Михлюзин"?......


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В тази фирма явно работят хора, за които няма проблем, че не знаят английски, но онези които ще ходят по обекти трябва да знаят. Отново обявата им на български, обаче искат техниците да знаят английски език, да работят с техническа документация, да имат шофьорска книжка, ама и от електроника да разбират...
Поне вземете някой с езикова гимназия, да ви напише обявата на английски език. По този начин ще отсееш онези, които не знаят. Обаче някой дреме в офиса на климатик, не отбира и бъкел английски, и трябва да се наеме някой, който да му вади заплатата.
Във връзка с разширяване на дейността си МАЙНИНГ ООД търси за офиса в град ВАРНА
Техник/Инженер за монтаж и сервизна поддръжка на системи за контрол на достъп, СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване, хотелски и паркинг системи , системи за охрана на стоки
ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
МОНТАЖ И СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА НА СИСТЕМИ ЗА:
Контрол на достъп Пожароизвестяване Видеонаблюдение Сигнално-охранителни системи (СОТ) Бариери и паркинг системи Хотелски брави с карти
ИЗИСКВАНИЯ:
Средно специално или висше техническо образование (електроника, автоматизация)  Много добро познаване на изброените системи
Поне 3 години практически опит в монтажа и поддръжката на изброените системи  Желание за подобен тип работа
Способност за работа в екип и под напрежение  Лоялност, отговорност, организираност и самодисциплина Свидетелство за управление на МПС
ОБРАЗОВАНИЕ:
Завършено висше (електроника, електротехника, комуникации, или военно училище – свързочен или подобен профил) или средно специално (техникум по електроника)
Много добри познания по електроника и електротехника
Много добър технически английски, способност за водене на кореспонденция (доказва се с тест)
Работа с компютър – офис пакет (MS Office, бази данни)
Ясно ли ти е изобщо колко време отнема за да се научи този много добър технически английски - и колко ще ми платиш за всички тези знания??? И да има опит за изброените системи , и колко ще ми платиш за този опит ???


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-5

Ако искате да работите в напрегната обстановка, да Ви заповядват, да се учите на обектите, да  не получавате заплатата си навреме и да не получавате обещаните Ви бонуси. Това е Вашата фирма! 
Отношението на собствениците Нели и Цветан е отвратително, поставят непосилни срокове и тонът им е недупостим. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?