Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Lindab - ventilation / Линдаб ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Lindab - ventilation / Линдаб ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата съвсем не е лоша, дори бих казал много добра като работна среда, отношение, възможност за израстване. Просто нещата в България стоят по доста по- различен начин, отколкото в чужбина (Линдаб има офиси в цяла Европа, лидер на евр. пазар за метални компоненти и системи). Тук няма продажби - няма добри бонуси и заплати за служителите. Все пак, ако човек има търпение, ...може и да се развие заедно с фирмата...:)


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Здравейте,

Работих във фирма Линдаб и мнението ми е, че това е най-скапаната фирма, в която съм работил. Принципно фирмата е Шведска и има доста офиси в Европа, и ако работиш в тях може би ще се чувстваш добре. Представителството на фирмата в България е под попечителството на Румъния, а те как ни обичат.... Значи преди започване на работа са едни велики обещания - пътувания до Румъния със самолет, за да види кандидатстващия господин или госпожа лъскавите им офиси и колко са богати и след това.... картината става друга. Няма да посочвам конкретни имена и факти, но уверявам Ви - това е най-скапаната фирма. Има едно нещо хуваво - почива се около нова година като учениците - 15 20 дни, че и повече. Да не говорим, че там стълбицата на йерархията е от хора с висше към хора с основно образование...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?