Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Балкан Сървисис ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район Оборище, ЕКЗАРХ ЙОСИФ, 31, ет. 3&markers=София,Район Оборище, ЕКЗАРХ ЙОСИФ, 31, ет. 3

Балкан Сървисис ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 12


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
2

Фирмата има голям потенциал, но той не се развива поради свидливост от страна на мажоритарния собственик, който е и управляващ директор. Във фирмата няма някаква организация на работата и почти всички служители се отчитат директно на Управителя, чийто основен страх е да не би някой служител да избяга и да вземе клиентите със себе си.
Социалната политика и допълнителните придобивки за служителите се изразяват в седмична дажба от ПОЛОВИН шишенце от 500мл (т.е.250мл) - обикновено в понеделник.Важно е да се отбележи, че шишенцата се делят между служителите, т.е. едно шишенце със сок на двама души.
Плодове или други лакомства, което е нормално за всяка уважаваща себе си ИТ фирма НЯМА и дори млякото в хладилника е за сметка на служителите, които си го купуват за да имат за кафето си.
Минерална вода също няма, водата е от канализацията и има някакви диспенсъри - това е също с цел икономия.
Офисът е в стара къща, която е собственост на мажоритарния управител (собственик е на над 60% от фирмата), който взима внушителна заплата и подтиска останалите съдружници.
Останалите съдружници са всъщност тийм лидерите във фирмата, които макар и с малки проценти (почти всички са със сообстеност под 10%, някои дори под 5%) понякога се изявяват като сообственици и проявяват аругантно поведение към служителите от техните, че и от други екипи. Обстановката общо взето е тягостна, а заплащането е много под средното за бранша за всички длъжности и се акцентира на подбор на хора, които нямат умения, което пък е кошмар за останалите.
Текучеството е доста над средното за индустрията и този фактор е свързан именно с изискванията, условията на работа и заплащането на тръуда.
Когато постъпите на работа ви се дава стар лаптоп (ползван от предишен служител), който дори не е изчистен преди да ви бъде даден.
От друга страна пък услугите на фирмата се продават на европейски цени които не съответстват на нивото на заплащане от фирмата към служителите. Бонусите са нещо, което дори не се повдига като тема за обсъждане, независимо колко часа си работил и какви резултати си донесъл.

Накратко: Фирмата е с голям потенциал, който поради стиснатост и дребнавост не може да се развива и това води до отлив и на служители и на клиенти.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Някой има ли актуална оценка/информация за фирмата. Виждам, че в сайта си са обявили две свободни позиции и обмислям дали си заслужава да кандидатствам.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В компанията, както и навсякъде, има какво да се подобрява, но нещото, което я откроява е, че дава огромна свобода да твориш и да променяш (било то организацията на работа, взаимоотношения с колеги и клиенти и т.н.) Ако пожелаеш, можеш да постигнеш много и подкрепа ще ти се даде, но ако те мързи, тогава това просто не е твоето място.Ако има нещо, което да не се толерира, то то е нежеланието да се учиш и развиваш.


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-3

1. Фешън иконата (Боби), както един колега се е исказал, по-добре да не го коментирам. Съжалявам, че го познавам и съжалявам фирмата в която работи той.
2. Господин Мутафис, благодаря ви за мнението, явно човек научава истината за това какво мислите за свойте служители след като напусне. Пожелавам ви обаче да почнете да действате, а не само да говорите, защото с приказки работа не се върши. Започнете да обръщате внимание на служителите си които работят и естествено пожелавам ви да измислите и да внедрите системата за оценяване работата на всеки един ваш служител, за да могат да се почувстват поне малко по-добре, а не да си мислят че каквото и да направят или както и да го направят да е все тая.. 
3. Фирмата е на доста удобно и комуникативно място. Сигурността вътре е 100% почти.. не мисля че може да те уволнят.. през времето за което бях в нея, не видях нито един служител да бъде порицан или уволненен или поне санкциониран за невежество или несвършена работа, а е имало доста случай на такива изяви. Ангажираността е почти като във всяка българска фирма. Сроковете не винаги се уговорени с служителят, който ще свърши работата, но това е на адски много места в бъглария ( така че няма нищо различно ). От към колеги мога да кажа, че има както такива с които можеш да си пиеш бирата и да ти е готино да отиваш към офиса всяка сутрин, така и такива с който не си искал да се запознаваш никога и ти идва да нараниш :). За уважение откъм ръкодство на фирмата и от към ръководител на екипите не може да се говори, за момента го няма, надявам се да се появи. Заплащането е нещо което според мен е субективно и има случай на служители които получават заплати, които не се подкрепени от към работа, и обратното. Като цяло са може би средни или под средната за една такава фирма.
 
Тоест накратко за един човек, който желае да види какво е фирмена обстановка, да се понаучи на работа в екип, или по точно да усети какво е, фирмата предлага добри условия. Но за някой които желае да се развива в бъдеще, да ходи на събития и курсове, да се усъвършенства и да продобие знания, тази фирма има доста малко да предложи. За Senior позиции изобщо не можем да говорим, заплатите не мисля че могат да мина позиции от тези на човек с 2-3 години опит в каквото и да е.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добро утро!!!
Тази сутрин дойдох без каска в офиса, защото навън е студ!.. Добре, че наколенките ми пазят от вятъра! :)))
В очакване на шефовете, които и днес ще Умая с приказки, реших и аз да пофилософствам на това страхотно място, от което се разнасят стонове и лъха печал! :)
Има една приказка, че какъвто човек влезе в гората, такова дърво намира.. - Бих обърнал внимание на всички писачи тук, че цялата околна среда (хората, колегите, шефовете, клиентите и т.н.) - това е огледалото, в което вие виждате своето собствено отражение. - Ако вие ги виждате гадни, злобни, стиснати и т.н. - това е вашето отражение. Ако все нещо ви пречи, дразни, ядосва и то на няколко работни места, значи трябва да се замислите, дали пък проблема не е във вас. ;)
Фирмите не са съвършени, отделните личности също - въпроса е дали фирмата и отделната личност са съвършени един за друг.. Но какъвто и да е отговора, не бива да обиждаш човека или хората, които са ти давали заплатата или с други думи са ти давали хляба. Просто това е липса на достойнство и чест!
Прочетох разни други мнения на служители от всякакви фирми и едно нещо ми прави впечатление - че всеки иска! Студентите след 6 м. работа вече искат да са шефове, служителите искат отношение, искат внимание, искат пари, искат 13та заплата, искат бонуси, искат придобивки, искат софри, искат екскурзии, искат Team building-и.. E...:) Как да стане тази работа! :) Тук е някакъв панаир на неоценените и подценените служители! :) Няма как всичко да е перфектно, защото и вие не сте перфектни :) Вместо да се оплаквате, направете си фирма, наемете хора, поемете отговорност, плащайте заплати, плащайте данъци, плащайте осигуровки, забогатявайте, бъдете щастливи, бъдете доволни! :) ..Ама не ви стиска нали? :) Защото за това се иска яко дупе! :) По-лесно е да се оплакваш :) Но иначе се чувствате доста professional ...:)
Хайде със здраве професионалисти! :)
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Браво. Последните две мнения са много точни. Познавам ги бившите колеги и ги подкрепям напълно в това което са казали за това от мен +10


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Високата квалификация и компетентност на служителите е достойна за уважение стига да предлагат истински продукт вместо пуканки и захарен памук. Дружеството е с ограничена отговорност, но се управлява като ЕТ. Балон за илюзий предназначен за наивници, който са 99% в тази фирма.
Жалко че селският манталитет на управляващата върхушка се развихря с пълна сила. Наемането на нископлатен персонал е приоритет за сметка на добре обученият и високо квалифициран.
Ако имаш на разположение наколенки и налакътници смело се запътвай към тази фирма. Каската не е препоръчителна, а задължителна. Ако си глух и ням значи имаш допълнителни предимства.
За времето през което бях в тази фирма мога само да гажа че всичко е бул шит (BS - Balkan Services) 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата се интересува единствено от това да лапа пари без да се обръща внимание на качеството (от страна на ръководството) на услугите които предлага.За хора които се чувстват малко по professional няма смисъл да си губят времето там. Аматъори и студенти могат да започнат  ако преди не са работили никаде.По празници на служителите не се дава нищо ,или ако се даде нещо то ще е за бог да прости.
Хубави заплати взимат хората които умеят да говорят и умайват с приказки.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не са компетентни, с лошо отношение към клиентите си и хората си, мислят си че другите падаме от гората..


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

а супер си е фирмата!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?