Карина Пласт 2006 е преименувана на Tcarev Group. Схемата е същата!!!
Внимавайте, не се свързвайте с тази фирма !!! Измамници !!! В никакъв случай не им вярвайте. Директорът на Карина Пласт Мария Царева и съпругът й Тодор Царев наемат служители от Украйна, Русия и Молдова. И не им плаща заплати, хората, като са работили всичко както се очаква, си тръгват с нищо. Много хора страдаха заради тях. В никакъв случай не им се доверявайте !! Ако някой друг е страдал от тези хора, пишете, имаме нужда от вашата помощ, те трябва да бъдат наказани. Тъй като хората все още могат да страдат заради тях.
Подробна оценка от tin4eto
Голяма гордост е за Карина тази награда дето са я спе4елили от тарговско-индустриалната камаре. Браво! Едобре ама на гарба на кого е тази награда -на тези жени,който работят там за 200лв.,а понякога няма и толкова.Тези жени,който работят по 10-12 4аса на ден по стрес от на4алниците си.тези на4алници дето само се 4удят как да откраднат от труда на работни4ките си и да си построят хотели,вили и да сменят по 2 коли на година.А знаете ли 4е когато се работи в събота на 4ас им се пла6та по 1,30 а на бригадирите по 60 лв на събота.Това справедливо ли е?Бригадирите които по цял ден се 4удят как да им мине деня и се занимават с клуки и интриги,а ако не си техен 4овек те надвикват и унийажат пред другите.Поне такава е бригадирката на кроялнята.А това 4е се ядат закуски от 8 4аса го правят само протежетата на бригадира другите не смеят 6тото 6те ги надвикват.А единпат стане6 ли им антипати4ен 6те направят така 4е да изхвар4и6,колкото и да се старае6.Ето това е Карина.
Подробна оценка от МАРИЯ
да прави са хората като казват 4е интригите и простотиите в този завод са много,но не е ли така навсякъде където има пове4е от 5 жени на едно място??? а в този завод са 600 такива.аз работя все още там.но не може да искате да по4ивате на всеки 2 4аса и да полу4авате пари за това.работила съм и в 4ужбина където се взимат много добри пари за това,НО там се запо4ва работа в 8 и се спира 4ак в 13 4аса а не като тук в 8 да си ядете още закуските,после да отидете до тоалетна,да си напълните вода,да оправите клюките и да разкажете какво сте правили ве4ерта в къщи И 4АК СЛЕД ТОВА да запо4нете да работите а то станало ве4е 9 4аса и в 10 спирате да по4ивате (защото много сте се уморили да работите цял 1 4ас),това се повтаря и след обедната по4ивка.и какво искате после а?за работа 2-3-4 4аса най- много искате 500 лж заплата ли?
Подробна оценка от margi
до колкото осазнавам това е единствената фирма,която все още не е фалирала,и все още изплаща заплати,може да не са достат4ни заплатите, но...каде сега в българия са доволни? никаде;от сигурен 4овек знам това което са писали по-горе са измислици,за да се опетни фирмата,може и аз да се пробвам там,просто в момента се занимавам с нешто ли4но,според мен кои кадето не е бил,си мисли 4е е супер,никаде не е лесно,никаде по света няма лесна работа, да не работиш,а да ти плаштат много,просто балгарите трябва да осазнаят 4е трябва да се работи,за да се йивее добре!
Подробна оценка от Юлия
Завода фалира! Всичко което е изкарано от собственика и съдружие, замина в 2-та хотела. Единия само на шефа, а другия на съдружниците му. А парите на хотелите са от изрязаните заплати на шивачките. с 167лв , с 200, 122лв живее ли се на месец? Да 122лв за 22 работни дни. Един просес се заплаща по 0.0016 стотинки или трябва да се ушият 1000 броя за 2 часа, за да се изкарат 1.6 лв. Живеем в мизерия и нищета. Като идват на проверка, работничките ни крият или в склада или ни заключват по цеховете, за да неможем да се оплачем.
Думите на собственика на завода са следните към всички работещи: Нестига ,че Ви осигурявам работа , ами и искате да Ви заплащам !!!
Подробна оценка от 6iva4ka
Koga li wte go zatvoriat tozi smewen zavod !
Подробна оценка от rabotni4ka
palen yjas. tam rabotiat kato lydi po 10-12 4asa za 200lv. a staria 6ef e palno kyky
Подробна оценка от kkk
kkkkkkkkkkkkk
Подробна оценка от shadow_man
Ако желаете да работите на едно от наи-ужасните места места ж Бургаска област заповядайте тук.
Ръководното тяло на фирмата се състои изцяло от роднини на шефа,наричащ себе си -собственик,приватизирал по-точно присвоил цяло предприятие.Работниците се третират като роби,заплащането е нищожно като първата цифра от него започва и в момента 2008г. със числото 1.
Социални придобивки няма,13 заплата на пет години веднъж.
Фирмата,както и другите в региона разчита на високата безработица и безперспективността.
Интригите и простотията са на ниво