Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юникорн системс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Юникорн системс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Всеки има избор. Като не ти харесва защо не си потърсиш друга работа? А ти с какво си допринесъл за подобряване на работната среда и отношенията в колектива?


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
3
Работна среда
-3

Постъпваш разработчик, а се оказва, че трябва да бъдеш прост изпълнител. Всяко изказано мнение се погазва от мениджърите в Англия. Липсват ясни спецификации, а в повечето случаи дори напълно липсват. Назначават се мениджъри, които изобщо нямат връзка с програмирането и процесите във фирмата. Фирмата е нацепена на отдели и всеки отдел прави всичко възможно да се изтъкне за сметка на останалите. На висота са сплетните и доносите. Мениджърите си имат свои хора, които им докладват всяка дума, изтървана от някой от колегите. Преимуществата - минерална вода и кафе. Нищо повече. Заплащането е под средното за сектора и се индексира спрямо инфлацията. Носят се слухове, че фирмата ще бъде продадена и затова рязко се увеличава броя на служителите, за да се покачи цената й. Местоположението е на един от най-шумните и мръсни булеварди на Варна. По цял ден дишашп бензинови и дизелови пари и гледаш катастрофи. Шумно и мръсно. Постъпиш ли в тази фирма, имаш само 2 възможности - да мълчиш или да напуснеш. Англичаните имат много ниско мнение за нас българите. Всеки месец идват, за да демонстрират високомерието си и да ти покажат колко си прост.
Не препоръчвам фирмата в това й състояние, освен ако не сте затънали в дългове.


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Работя от 3 месеца в тази фирма. Мога да кажа, че е супер! Има много работа, обаче и заплащането е много добро (за Варна). Колегите са страхотни! Работна среда - каквото сме поискали, е било закупено, така че не мога да се оплача. Понякога се налага да се поработи извънредно, но всичко се заплаща, както си му е реда.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?