Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АМАРАНТ БЪЛГАРИЯ ООД /img/frontend/nomap.png"

АМАРАНТ БЪЛГАРИЯ ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


бивш служител

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Случайно попаднах и прочетох хейта на писалите дотук и не мога да се съглася с повечето. Да има натоварване защото там се работи за разлика от на други места. Няма особено развитие, защото от застрахователен агент какво очаквате да станете - президент?! За ръководния персонал мога да кажа абсолютно само хубави неща и то при положение, че нямам никаква причина да го правя, но пък е редно да съм честен. По-надолу който е писал за Илиана нека си носи греха, по-разбран, отговорен и реално знаещ и можещ кадър трудно се намира и явно е ужасно лоялна защото всяка една компания в България и не само би била щастлива да я има в редиците си. За баш ръководния персонал, въпросните Любо и Янаки също мога да кажа само добри неща, надали има служител който да е отишъл с личен проблем и да не е изслушан и да не е направен опит да му се помогне. Повечето компании в бранша се ръководят от нашмъркани тупани за които улицата е по-присъща от офиса, докато в Амарант и двамата собственика са изключително интелигентни, никога аз лично не съм видял да се държат арогантно или неуважително към персонал, наистина каквото се очаква от един реален бизнесмен. Хората ръководят бизнес и е нормално да изискват резултати и ви гарантирам, че ако показвате такива няма да остане незабелязано. За 'змиярника' може и да е отчасти така, но сигурно няма компания в която да има на едно място над 10 жени и да не се случи това, само дето не виждам какво общо има с фирмата това, по-скоро е с културата и моралната система на служителите. Заплащането е средно за бранша, има места с по-високо заплащане има и с по-ниско, но това според мен е също въпрос на договорка и въпрос на възможности, за сметка на това заплатите са винаги на време, има аванси, осигуровките са както трябва. Проблема в България е, че хората очакват потупване по рамото и благодарност защото са си свършили работата за която им се плаща - безумно е, замислете се и ще видите, че е така. Свърши нещо повече, дай свежи идеи, бъди самоинициативен и ако това остане незабелязано тогава се оплаквай. Нито имам допир повече с тази компания, нито имам някакви контакти с работещи там за да я лансирам, но е редно да бъдем честни защото хората искат да придобият реално мнение за работодателя а не да четат хейта на сърдити екс-служители и аз съм един вид такъв, но няма да си кривя душата и да пиша глупости и неверна информация.
Ако търсите място на което да сте сигурни, че на определената дата ще си получите заплатата, че няма да има проблем с осигуровките ви, че ще получите разбиране в рамките на нормалното и отгоре, особенно ако се справяте добре с работата си - опитайте в Амарант, в крайна сметка ако не е вашето място никой не ви вързва там.
Казвам горното най-отговорно като поради естеството на работата ми имам наблюдение над работния процес и как вътрешно оперират доста голям брой компании както по-малки така и по-големи. И наистина бъдете откровенни, хората търсят реално мнение и информация а не клюки, интриги и злословия защото нещо ви е засегнало лично.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Съгласявам се с отрицателните мнения по-долу. Обстановката е напрегната - тип "змиярник", можете да си направите извода - интриги, клевети и такива приятни работи, а г-ца Гайтанджиева е над тия неща и изобщо не обръща внимание. Нито тя, нито така наречените шефове, които задават един въпрос по 5 пъти и ако не им хареса действителния отговор, те карат да завъртиш нещата, не както трябва, а както на тях им харесва. Фирмена сигурност - не се надявайте на такава, такова животно няма. Същото важи и за потенциала за развитие. На всяко друго място е по-добре от това.
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Интересно..!?
Та то всичко си е за ваша сметка явно..!?
В Алианц са по същата схема,но там е друго..получаваш офис на компания и самото име привлича много повече клиенти отколкото името Амарант...!?
Сори,но е така...!?
В Амарант колко служители бачкат,интересно ми е...!?
А,и как вървят заплатите...все пак нали са един от лидерите на брокерския пазар..!?
или и там всичко е ала-бала..!?
:))


настоящ служител

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
2

Работя като офис-мениджър във фирмата и съм доволна, но до една степен. Проблемът в Амарант е, че всеки решил да отвори представителство или клон е длъжен да осигури офиса си, рекламните материали и всичко необходимо за осъществяването на така наречената застрахователна дейност. Ако си направим една проста сметка, ще установим че не се печели чак толкова, колкото сме очаквали, а може и през летните месеци да сме в преразход. Така, че изобщо не е розово положението. Вярно, служителите в ЦУ са обучени-в това няма спор (за повечето). Обаче, как ръководните органи (Янакиев, Модев, Гайтанджиева и отскоро Арсов) биха отговорили на въпросите: "Защо, аджеба, голяма част от експертите и професионалистите във фирмата вече не работят за тях?" или "Защо постоянно служителите на Амарант са под напрежение и стрес?",или"Защо постоянно се сменя персонала?", или "Защо някои колеги в ЦУ се опитват на налагат политика в стил "ЕТ"?" Ако желаят да работят хората за тях или да отварят офиси из страната, просто трябва да ги стимулират и трябва да им поемат елементарните разходи за поддръжка за офис, офис-оборудване и рекламни материали. В отговор на това, те ще получават много по-високи премийни приходи като резултат и следователно постигането на главната цел-максимизиране на печалбата. Разбира се, ръководителите ще трябва да "внедрят" контрол върху работния процес, за да се стигне до необходимия баланс в офисите из страната. И все пак, нека не забравяме, че конкуренцията в предлагането на разни финансови услуги е, меко казано в огромни размери за скромната ни страна, в която в 4-5 града могат се предлагат продукти различни от : ГО на МПС, Автокаско, задължителните застраховки за ЮЛ, евентуално и разни имущества и...до тук. Лизингът - насреща все стои някой, който едва ли би обърнал внимание на обикновен служител и се стои 30 мин. на вратата им, за работа за секунди. О, не могат да смогнат с работата, а тогава защо не сигнализират на Илияна (напр.), за да потърсят "помощник"? Дано да прочетат тези препоръки от един обикновен техен служител и да не са чак толкова целеустремени към "луди" премии, а да помислят за тези, които работят за Амарант - един от най-проспериращите застрахователни брокери в България!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Компанията ти на "Д" или "С" завършва..!?
С какво точно се занимаваш там...!?
Аз също работя в компания от сектора,1во бях в централата ни,а от година съм в 1 офис..не е зле!?
Знаеш ли какво,искаш ли да си пишем по мейлите(мисля че е добра идеята...)
Мейла ми е:[email protected],ще се радвам ако разменим впечатлениата си от бранша,работата,компанийте и т.н..!?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Трябваше ми стаж. Открих сайта им, кандидатствах, обясниха ми какви възможности за развитие ми предлагат...и ми се стори добре.
Сега съм в централата на друга голяма застрахователна компания (в правилата пише че е забранено използването на имета?), с "Б" започва :)
Тук съм от повече от година и е съвсем друго, да не се счита за реклама !


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз за Амарант имах хубаво мнение,не че съм работил там,но....!?
А сега къде отидохте,по-добре ли сте там....!?
Колко време имате в застраховането...!?
А,много важен въпрос...как започнахте в "Амарант" и колко ви беше заплатата..!?


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не случайно всяка оценка е -5!
Такива фирми не трябва изобщо да съществуват!Аз лично напуснах отдавна, но едва сега намирам време да предупредя - за нищо на света не се захващайте там!
За времето прекарано там се убедих колко ужасни могат да бъдат хората, които уж те ръководят.
2 месеца едва издържах там.
Заплащанете е СМЕШНО. По разните им филиали не ви мърда 12 часа работен ден. На Коледа пазарувах в мол софиа и гишето Амарант работеше! На коледа! И мен се опитаха да ме карат да работя по 12 часа на празници и...напуснах!
Уважение - НИКАКВО! Двата шефа никога няма да ти запомнят името и знаят само да навикват. Отделно лицето Илиана се изживява като баш шеф и никога не може човек да се разбере с нея. Уважение към служителите - никакво.
Привилегии....какво? Да, имаш привилегията да работиш за тях. И си плащаш с нервите за нея.Какви привилегии, забранено ни беше да ползваме телефон стационарен и интернет...за какво говорим?
Фирмена сигурност - няма такава. Получила съм 2 заплати от тях - нито едната от тях не беше получена навреме, осигуряват те на минимума разбира се.
Съотношение работа/св. време - в полза на работата. За два месеца там така и не срещнах човек, който е ползвал отпуск. Не може.
Никакъв потенциал - гореспоменатата илиана не пуска. Как да се развиваш, като там хората само ти пречат, не ти помагат.
Местоположение - КАТ Дървеница как ви звучи? Или мол? Нито климатик, нито въздух, нито нищо.
Колегите са роботи - щото иначе шефовете подозират заговор и илиана се дразни. И работната среда, съвсем логично, не е приятна. Напрегната е.

СЪвет - стойте надалече. Не си заслужава, само времето ще си изгубите. Аз се прехвърлих в друга застр.компания, въпреки, че май ме накараха да подпиша, че поне година няма да работя за такава след амарант. Но аз какво да направя, че те са пародия??


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой има ли информация за тази фирма?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?