ХЮМАН ПАУЪР АД /img/frontend/nomap.png"

ХЮМАН ПАУЪР АД

Как мога да кандидатсвам за работа?

Как мога да кандидатствам за работа?

сериозно се интересувам от тази фирма,ако някой може да ми каже как да се регистрирам там...благодаря ви предварително

клиент

Тия са най-точни по отношение на работата във франция...но нещо прекъснаха след 2008,09гТрудно ме одобриха за гроздобера но остнах безкрайно доволен-2007г.Отначало ми искаха више лозарско образование но...аз бивш полицай...къде...след седмица ме извикаха в софия отново и така стана...от 30човека само трима четирима знаехме езика и то малко...останалите минаха курс на обучение в софия за сметка на фирмата в големия хотел срещу ЖП гарата...В деня на потеглянето всеки беше снабден със по 200евро авансово от фирмата до заработване на първите париVПовечето фирми за работа в чужбина ти одират кожата а тези ни авансираха.Там бяхме настанени в къмпинг и посрещнати от местен французин,който всяка вечер идваше да се интересува колко човека ще излезнем сутринта на работа.В къщи той от компа си набираше собственици на лозя и си ни групираше по 3-4 човека на собственикМного се притеснявахме за нормата дали ще можем се включи в техните нормативи но след като видяха как работим в последствие никой не теглеше на кантар изработеното...но групата работеше съвестно...особенно помя се отличаваше групата на Анатоли от гр.Павликени-4-5 момчета които имаха вече доста години стаж в испания или италия и дърпаха яко реда.Проблемът на гроздобера във франция е да усетиш какво точно грозе иска собственика да се поставя в кофите-понеже се бере и зелено недоузряло-просто трябва да се вкусва от време на време докато свикнеш на киселия му вкус.За това е необходимо и познанието поне на елементарния френски езикИмало е случаи когато са ме викали от съседно село защото ги бил изгонил от лозето собственика и не се лазбират защо точно...Иначе каквото зависеше от фирмата си го извърши точно-плащаше ни се по близо 2 евро на час-колкото беше законът тогава във франция и всеки петък можеше да се теглим от банкомата заработеното-чакам ги отново да започнат да набират работници за франция тази фирма "Хюмън Пауер " но нещо много се моткат...две три години не могат си окомплектовот офиса със служители

така извесната фирма ,яжно много трудно дава одговор на каквито и да е било вапроси,,незнаино ......... жсеки да прецени колко коректно е това /е днес

Здравейте!Ние със съпруга ми кандидатствахме в тази фирма и бяхме на интервю през месец февруари.Разполагаме с кола и ни обещаха,че най късно през април ще бъдем на работа за бране на ягоди.Ние сме безработни,но към края на март имахме предложения за сезонна работа тук в България,която отказахме заради обещанията на Хюман пауър.Бяхме лоялни към тях-подготвихме всички необходими документи включително европейска здравна  карта и БАНКОВИ сметки,които трябва да захранваме.
Когато се обаждахме в офиса им срещнахме  грубо отношение и шикалкавене относно заминаването.Те се оправдават че изпращат старите си работници...ПИТАМЕ ТОГАВА-ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО ТЕЧЕ ОБЯВА ЗА НАБИРАНЕ НА ПОЛЕВЪДИ...Каква е играта им...Защо лъжат,а не са коректни към нас,които искаме с честен труд да си изкарваме заплатите?БЕШЕ ни посочена и дата за заминаване,а 1 ден преди това я отмениха.Аз се отписах от борсата,а съпруга ми отказа още предложения за работа...
БЛАГОДАРИМ ЗА -ЧОВЕЩИНАТА И СЪЧУВСТВИЕТО ИМ-по време на криза и безработица...
Искаме да кажем,НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ОБЕЩАНИЯТА ИМ.
Явно изпращат хората които те искат или има нещо друго....всеки да прецени сам...
Искаме да са коректни и лоялни.

искам да попитам как мога да кандидатсвам за дадена работа.какви са условията.аз съм била 5 години в портогалия.работех на полето .как ще разбера че съм одобрена .кога е заминаването,в момента набиратели хора за полето.какво е заплащането.благодаря предварително

искам дапопитам дали фирмата набира строителни работници за чужбина и ако е така какви са условията питам защото съм вик техник с опит над 20г а строителството в българия загива а аз си обичам професията 0878863817 предварително благодавя

Аз съм била с тази фирма в Италия,но за там нямат вече обяви.Какви са изискванията им за Франция,задължително ли е владеене на френски език?

Аз търсих за тази фирма и все хубави неща пишат, но на линка по-горе попаднах на противоречиви коментари, които е добре да се погледнат.
Предполагам повечето постове тука или са на подставени лица, или пък са реални (трудно е да се прецени).
Знам със сигурност едно, че отношението към кандидатите наистина не е било добро (приятели са били там да питат за работа и са се държали зле с тях).