Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес
Подробна оценка от venera82
Останах озадачена като си проверих партидата в НОИ на колко ме осигуряват има огромна разлика от това което ти обещават 2400 лева и излиза ,че веднъж ме крадат от осигуровките, веднъж от 11 евро за спане и накрая някакво измислено приравняване с 700 евро.Затова се разрових за фирмата и намерих репортаж за тях на ТВ Алфа с едно момче Николай и неговите премеждия с тях. Гледайте го и решете дали си заслужава та чак да им дължиш пари и като се върнеш.!
Лъжат че те осигуряват на 2400 ,а на 250 проверете си в НОИ ,удържат ти по 11 евро на ден за спане около 330-340 на месец и си с още 5-6 души, а квартирите са от 250 до 600 за цяла къща .Говорил съм със собствениците много голяма измама ,а никой не ги проверява защото Иван Нейков има връзки в инспекция по труда.
Подробна оценка от Николай
С въпросната фирма заминах 2013, и там започна кошмара подписваш договор на 340 лева при минимум за Франция 1430 не те осигуряват на 2400 ,а на 250 защото те водят селскостопански работник проверете си в НОИ. Когато изпратих журналист до офиса им на Индустриална 11 те се скриха като мишки и Василев и Агов и Нейков и ми прекратиха договора от разтояние ,та благодарение на една адвокатка се прибрах вкъщи защото не бяха ми превели и пари .Ходих и до инспекцията по труда но Иван Нейков има връзки там и не ги проверяват. Ако някой иска да е роб буквално да отиде при тях.Проверете в НОИ на колко Ви осигуряват и вземете разпечатка от банката и ще разберете колко ви крадат.
Подробна оценка от biv6 slujitel
Глория и теб те знаем как работиш обикаляше от каравана на каравана да търсиш КУРОВЕ макар че тапото ти приятелче беше там мислиш се за мис свят е НЕ СИ по грозна нямаше там а освен маряна курвата ахаххаха МАРЗЕЛИВА ОВЦА лижешта кура на Роската и Цецко( те са пичове ) !!!
Подробна оценка от васи
Работих за въпросната фирма 6 месеца в Франция.Едва ли някога отново ще имам възможността да спя за 11 евро в "ЛУКС" квартирите, осигурени за командированите българи във Франция.Отношенията "шуреят и баджанакът" са нещо съвсем в реда на нещата за нашата българска действителност, все пак главните отговорници във Франция са българи, при това ГОЛЕМИ.Работата - на полето си, както и да го погледнеш, не е лека.Работихме, получавахме аванси, прибрахме се в България и започна голямото чакане на т.нар. изравняване.Аз бях от големите късметлии - просто не получих такова.Беше ми обяснено, че изравнението ми е отишло в данъци, но какви, уви, не знам.Не получих един фиш за заплата, нищо.Служителките в офиса във София си прехфърляха топката, а по-късно и телефоните не вдигаха.
Подробна оценка от Гецата
Работих за тези мошеници и ме прецакаха в изравняването с 700 еврака и не само мен,а десетки(да не кажа стотици)хора!Подробно със снимки на фейцбук групата,но не на официална група,там отрицателни коментари не се задържат,а ЗАЩО ЛИ?
Организацията е пълен тъшак,интриганщина и шуробажданащина,за едни има часове за други СРЕДЕН. Относно условията на живот,дано никога не попадате в Сейн Жоан и при неговия "властелин" ЦеЦо свинята или на палатките в Шинон.Такава мизерия и в казармата не съм виждал!Тук я получаване само за 11евро на ден :)
Положителните коментари са за отминали вренема и от стари работници,които отдавна не са в тази фирма.ЗАЩО ЛИ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ???
Подробна оценка от георги георгиев
Аз лично съм много доволен от тази фирма.Ако ме повикат отново ще отида без да се колебая. Заплащат по 700 евро на месец плюс около 2000 накрая изчистване.Аз бях на пъпеши и на ябълки за 5 месеца и си спестих доста пари. Никъде преди това във Бг не съм получавал толкова пари.Така че се надявам да отида отново пролета.
Подробна оценка от Препатил
Глория,Глория,не вярвам да си по-работлива от мен,едва ли и мразиш интригите повече от мен.Но както и да е.Само че написаното от мен не е нито клевета нито лъжа.Може би числата ,които съм написал са неточни малко.Заставам зад всяка една моя дума.Само да спомена,че във къмпинга в прословутия Сен Жоан де Марн преди години а може би и сега хора са спели в палатки за което им е удържано за нощувка.За мен това не е нормално.Аз лично съм спал в каравана във Верну сюр Брен където температурата през ноември в караваната беше 6 градуса.Подчертавам дебело-не всички квартири са мизерни.Въпроса е и на късмет.И последно да кажа,че това не е плюене.Това са факти.не бъркай двете неща.
Подробна оценка от Gloriya
Пишете пълни глупости за фирмата бях тази година и съм много доволна от абсолютно всичко работа квартири ,отношение към нас и най - вече от парите.ХОРА ЗАПОМНЕТЕ САМО ТЕЗИ ,КОИТО ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ И СА ОТИШЛИ ТАМ НА ПОЧИВКА ПО ЦЕЛИ НОЩИ ПИЯТ И СЕ ЧУДЯТ КАКВА ИНТРИГА ДА ЗАВЪРТЯТ ТАКИВА ПЛЮЯТ ФИРМАТА!!!!!!!!!!!!!