Подробна оценка от dembele7
Цял живот няма да си простя,че работих в тази фирма!За 3 години(толкова ми е бил акъла!) от стрес и напрежение си докарах само 3 болести!
Подробна оценка от Недоволен
Прав е долния колега.Ако си мислят тея дето ръководят Принтек,че с някакво мизерно Коледно банкетче ще си вдигнат рейтинга-ще има да чакат.
Подробна оценка от Тодор Колев
Нещата в тази фирма стават все по-зле.Бягайте далече.
Подробна оценка от edi koi si
Никакъв шанс за развитие!
Подробна оценка от не казвам
Оооо, значи и купените започнаха често да посещават сайта на "БГ Работодател"!!! Искам да ти кажа, че ако махнете купените си пионки, фирмата от голяма и уважаваща себе си, ще се превърна в точно обратното. Но за съжаление, такава ви е политиката. Защото по принцип фирмата, това са работещите хора, а не са ли доволни те, нищо не става!!!! А това че някои са некадърни, говори, че и тези, които ги обучават са некадърни, РАЗБЕРИ ГО!!! Подкупването е до едно време........ кажи го и на шефовете си. Ти защо не напусна? Защото вече и ти си от тях.
Подробна оценка от дзвера с очилата
Несторе,вземи се разкарай с твоето компетентно мнение.Не хули фирмата,която единствена се излъга да те вземе на работа.За това,че сега си уволнен не са ти виновни нито "купените",нито "недоклатения дзвер".Само твоята некадърност и мързеливост те лиши от "фирмените облаги".Отдавна трябваше да те изгонят,а не да ти дават шанс почти 6 месеца.Никоя голяма,уважаваща се фирма не би търпяла дълго некадърници като теб.
Подробна оценка от Н.Несторов
Казвам, ви не почвайте в Принтек, няма смисъл ако не сте от купените. Десетина купени царуват, броят пачки, ползуват всички фирмени екстри - коли, телефони, самостоятелни кабинети, жилища.... А всички други - майка плаче и грамофон свири? Яко се бачка за жълти стотинки, никакъв отдих и регламентирана почивка. Днес се връщащ в 02 сутринта от командировка - никакви компенсации - бегом на работа.
А има и един дзвер с очила, малко, зло и недоклатено - много хапе мамка му да еба!
Подробна оценка от Аз
Наистина понякога работата е много, но зависи в кой район на БГ ще работиш. Имаш служебна кола, телефон, работиш с нормално работно време и взимаш нормална заплата.
Подробна оценка от
Ей, чак толкова лоша ли е била работата, както казвате, а аз мислех да подам документи. Все пак смятам- служебна кола,телефон и нормална заплата като за провинцията, обслужваш си региона и това е!
Подробна оценка от анонимен
Отговарям на интересуващия се по-долу човечец. - Спукват ти гьона от работа, отношение като към роб, запълваш дупки всякакви, в смисъл назначават те за едно, а после като започнеш, преди да си си свършил твоята работа, са те изпратили на още 10 места и накрая ти казват, ама ти нищо не си свършил днес!