Принтек България ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. България 110&markers=София,бул. България 110

Принтек България ЕАД

шубе го/я е и не казва!

Падението в тази псевдофирма продължава. Пълно е с некадърници на всяко управленско ниво. Вместо да помислят как да увеличат заплатите на хората, некадърниците измислили да раздават ваучери. Съветвам всички, които искат да си съхранят нервите и достойнството веднага да напускат тази умряла фирмица.

шубе го/я е и не казва!

Някой с нещо положително да се похвали? Някой да се е развил, да са го повишили, да са го оценили? Или всичко си е по старому и да чакаш уважение в принтек е все едно от умрял писмо?

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет

Бих искал да попитам какво е състоянието на компанията към момента и дали си струва да започвам работа, става дума за Варна , позицията е сервизен специалист на банкоматни устройства.
Ще бъда благодарен на всеки, който отдели време и разкаже как стоят нещата около спецификата на работата, работно време, натовареност, както и заплащането. Каква заплата мога да очаквам, имам опит като сервизен инженер по електроника, макар и не в същата сфера.
Благодарности на всички, които ще се отзоват.

Здравейте,
Някой може ли да сподели инфо какво е заплащането за позицията сервизен техник. За софия става дума.
Благодаря

шубе го/я е и не казва!

Браво все ласкави думи от доносничета.Любопитно ми е кога са ти плащали извънредния труд? А всички с някои изключения споменати преди мен особи бачкаме като волове и какво нищо, и след работно време много често се случва, кога и на кого са платени извънредни.Пълна лъжа една от многото от боклуците на и около Ангел.И пс..е много пикантен преди мен..Анонимен дава акъл за анонимни,хайде дайте си имената боклуджийски и ноноснически, лайна и такива ще си останете.Даване на съвети,и то от кого,адвокати,защитници на вселената, все от същите тези виновници за краха и против израстването на свестните във фирма Принтек България ЕАД..А и не на последно място, един път в годината увеличение на заплатите-може би, леле страхотна истина, ама пълна лъжа.На кого се увеличава заплатата, я обяснете на бъдещите кадри на фирмата, пак на доносниците? Хора не се заблуждавайте.С ушенце и клевета аз израствам най добре, а лъжата ме прави най голям от вай големите, а може и бонусче да получа, също и шефче да ме направят.Пълни лъжи и глупости от няколко хора, и бивша Снежанка на шефа Снежко и множко колеги.

Много негативни мнения има за фирмата, но според мен те са по-скоро интриги между някои колеги. Аз лично съм доволен от фирмата. Заплащането е редовно, толкова колкото е договорено. Като евентуално има увеличение веднъж годишно. Извънреден труд почти няма, а ако се наложи се заплаща съгласно закона. Преките ръководители се обръщат с уважение. Няма проблем с отпуски. Спазва се работно време от 9 до 17:30. Като останалите след 17:30 не са си тръгнали по собствено желание.

П.С. Не е редно да се нападат колеги поименно от анонимни хора...

Можете ли да ме насочите какви въпроси ориентировъчно задавт на интервюто за кандидатстване за работа? Благодаря предварително!

клиент

Чета и не вярвам на очите си.Колко сте смешни, колко сте жалки.Това ми прилича на, дай да напляскаме провинилото се дете по дупето.Вие чувате ли се какви фантастични истории пишете.Първо живеем в свободна държава и уж трябва да има свобода на словото.Второ никой не е написал и дума която да не е истина, това се доказва.Замислете се, колко служители ще свидетелстват на тези твърдения които твърдят.А това е истина.До сега четях и не взимах становище, но твърдо твърдя ме всичко което е написано за горепосочените господа и госпожи е самата истина.Сега ако искате пуснете жалба и срещу мен, толкова сте елементарни, да видим кой какъв е.Блъскате се в гърдите, а всъщност пишете и вие анонимно, нари сте големите бачкатори, глупости, всъщност вие които сте опоненти на хората които са написали тези неща, сте всъщност, едни нищожества и не можете да прогледнете зад собствената си обвивка от гърчене и доноси, срещу хората всъщност които в действителност работят и ви изкарват парите.Вие самите сте женени за тази фирма и страшно ви боли от написаното до сега, защото не сте получавали до сега отпор от хора, мачкате ги, правите ги на нищо, и всеки кротува.Но стига до тук, както се вижда, защото ви е страх вие споменатите с имена, че ако ви изгонят от тази фирма, никога повече няма да получите тези пари, които ви се дават тук, за да интригантствате, злорадствате, и да то обърнете на бардак офиса.Защото зависите от тези хора, помислете някой ако подшушне на банките някои неща, какво ще се получи.Всички ще последват пиб.Хайде чао боклуци, защото сте такива.

" Ако никой не те мрази, значи грешиш някъде."
Лев Толстой

Неуспешните хора излъчват гняв и злоба, мислят си, че знаят всичко.
Тайно се надяват другите да се провалят.

Няма лоша реклама!
Силните хора те плашим, нали?
Ако си мислиш, че като пишеш анонимни гадни коментари и мнения за някого, го сваляш до твоето ниво, грешиш.
Намери друг начин да се издигнеш!
Успех!