Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Орфей Мюзик /img/frontend/nomap.png"

Орфей Мюзик

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Фирмата е западаща и некоректна, подведоха ме със зъплащането.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

Първо да започна със структурата - фирмата е разделена на 6 отдела - маркетинг и продажби, продажби на едро, продажби на дребно, логистика и транспорт, music one и счетоводство.
Заплащане - доста мизерно за фирма с претенции заплатите варират от 300 до 500 лв. за обикновените работници. "Мениджърите" получават 1200 + процент от скрити далавери.
Уважение - както във всяка българска фирма уважението липсва особено в отдел маркетинг и продажби там за 3 години се смениха 5 човека и продажби на дребно там за този период се смениха 8 души. Всички задачи на "ръководството" са от днес за вчера.
Привилегии - купоните за храна!!!! на стойност 40 лв които ти влизат в заплатата т.е. ако си на 450 лв реално взимаш 410 лв. Осигуровки - осигуряват те на минималната работна заплата - 240 (тези пари се превеждат по сметка остатъка се дава на ръка)
Работа/свободно време - има дни в които няма абсолютно никаква работа и се чудиш защо губиш 8 часа от деня ти вместо да направиш нещо полезно, но има и дни в които и 8 часа не са достатъчни.
Потенциал за развитие - почти никакъв тъпчеш си на едно място и това си е
Местоположоние - беше при ндк в едно подземине но сега са се били преместили на тиха уличка в ж.к. яворов
Колеги - точни хора с които си излизахме след работно време изключение прави един колега от продажби на едро и гл. мениджър с тях не се общува единственото което можеш да направиш с тях е да ги псуваш
Работна среда - в ндк беше ужасно меко казано затворен под земята навън не знаеш ден ли е нощ ли е тоалетните бяха в окаяно състояние (с колеги ходихме до макдоналдс по нужда) циганката която чистеше я мине я не. Сега разбирам от колеги че на новото място нямали и циганка та представям си как е

В ощи линии музикалния пазар се свива постоянно и е въпрос на време кога орфей мюзик ще преустанови дейността си


5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

Фирмата си я бива нищо че заплащането е малко - 350 - 450. Единствените но много сериозни недостатъци са трима от колегите които могат да те накарат да напуснеш без предупреждение а именно ... ... .. ... ... ... . Това е от мен ако желаете да започнете работа в Орфей имайте едно на ум за тези тирани

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?