Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Cinema City /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 71 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 71


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Ниското заплащане и отношението на шефовете вече сте го прочели,но ще добавя едно изкаване на главната управителка,която един ден заяви,че персоналът за нея е цитирам: "ХОДЕЩИ ПАРИ".Да не говорим,че ако недай си Боже стане някакъв проблем с клиенти или още по-лошо клиентите се окажат мутри тогава управителите или ще ви изкарат вас виновни и ще ви уволнят или ще ги оставят на мира и няма да се занимават с тях въпреки,че виждат как тези хора създават проблеми.Разбира се колегите са свесни,но има и изключения. Докато работите там трябва да се усмихвате дори и на стената,да не почивате,да се подчинявате (дори това да значи да ходите в работно време да купувате на управителите минерална вода,цигари и безалкохолно) Това според тях е "висок стандарт" и всеки,коико не го спазва си заминава доста бързо от киното :) Смените в киното никога няма да са ви удобни,защото може да се случва честичко да ви викат на работа,ще имате разбира се и смени които трябва да чакате да ви ги потвърдят по телефна и така ви заминава цял ден в чакане дали ще ви викнат днес на работа или не,а може да се случи да ви се обадят,вие да отидете да работите за няколко часа и след това да ви кажат,че сте прекалено много персонал на смяна и да се наложи да се приберете.Ако сте студент си предсавете картинката цял ден сте били на лекции или не сте отишли на важно упражнение чакайки да ви се обадят,за да заработите някой и друг лев а се оказва,че сте се разкарвали напразно изхарчили сте повече пари от колкото сте заработили... Ваучерите за такси няма да ви стигат ако живеете студенстки град и ще трябва да доплащате от собственият си джоб,таксиметровата компания с която работи фирмата в момента никога няма свободни коли и ще трябва да се съобразявате с тях и отношението на диспечърката която е пияна след 23:00,шофьорите и те не са цвете за мирисане,но има изключения и сред тях :)Ваучерите за храна са подиграфка с вашият труд и не стигат за нищо...Това е в общи линии.Успех на всички прецакали се да подпишат срочен трудов договор към тази еврейска фирма :)


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
0

Забелязвам, че няма мнение за така прехваленото кино в Русе!Ами да започна от там, че всичко изписано до момента не е по различно и за тукашните служители: както ние се наричахме КУКЛИ НА КОНЦИ; вършиш си съвестно работата, идваш като "момиче на повикване" в определени дни когато можеш да свършиш нещо къде къде по полезно, стойш извънредни часове да лъскаш, полираш, бършеш, миеш, триеш по няколко пъти, които след това не се отразяват в пей листа, защо ли! Защото апарата за чекиране всеки четвъртък се разваля ненадейно към 11 - 12 часа! Ако ти се ходи до тоалетна по време на смяна, чакаш вайзер да те замести, а той в този момент си разправя вицове в офиса с някой от началството... и както навсякъде другаде в ръководството си имаме добър (когато и с когото поиска) и лош шеф тип Кроела Девил ...бил съм свидетел как така наречената шефка е карала момичета да не споменавам кои че града е малък да мъкнат и пренареждат по има няма 20-на каси, ... само защото не ги харесва .. ами те тия момичета ще раждат някой ден! много още мода да сипя .. но хайде ... то рано или късно всичко се връщало!Хайде да отбележа и нещо хубаво: ДА ЖИВЕЕ ПЕРСОНАЛА, БИВШ„ НАСТОЯЩ може и БЪДЕЩ! НАЙ – ГОТИНИЯ КОЛЕКТИВ, с който ще продължавам да поддържам връзка и да се напиваме на заплатено време всеки месец :)А, и бъдещи служители!!! Трайте си пред чичо Власта, мазнете се на шефчето и по никакъв начин не оспорвайте "интелигентността" и начина на работа на Кроела Девил (в превод Виктория Кьосева) и ще останете на работа!


настоящ служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-4

Значи като цяло фирмата предлага добри условия на труд за млади хора/студенти.
Работата е почасова(3лв на час),като смените са между 5-7 часа,3-4 дни в седмицата.Горе долу 250-300 лв на месец.
Служителите подписват срочен трудов договор,като първите 6 месеца е изпитателен срок,и договора е изцяло в полза на работодателя,т.е може да те уволни от днес за утре ,но ти не можеш да напуснеш веднага ,а с 3 месеца предизвестие.
Всичко написаноо до тук е горе долу приемливо ,особено за младежи ,които искат да си изкарват някви пари,само че отношението на ръководството към теб е под всякаква критика.Държат се с теб все едно си слуга ,не ти дават да говориш,да носиш телефон ,седиш прав 5-6 часа и те пускат почивка 15 мин. ,когато те преценят.
Другото което изобщо не е редно и никаде не го пише в длъжностната х-ка,е че се превръщаш в чистач на съблекални,складове,офис,дори и на лобито.
Разпоредителите,които уж трябва само да проверяват билетите и да настаняват посетителите,всъщност чистят и боклуците на хората в залата ,след края на всеки филм.Отделно се катерят каде ли не ,на високи стълби за да сменят плакати ,няма никаква фирмена сигурност.Разбира се това на интервюто няма да ви кажат.
Барманите (няма логика да се наричат така ,защото продават пуканки и кола) са най-ощетени ,защото имат хиляда задължения,освен да правят и продават пуканки ,те трябва да чистят всичко ,което е на и зад бара:като се започне от пода ,до абсорбаторите.
Вечер като се затвори се чистят мръсните машини от пуканки ,който са супер мазни.Чистят се постмиксовете,които пускат кола и др.,чистиш склада и т.н ,проверяват те и ако не им хареса ,почваш пак да търкаш.
Отделно когато няма работа ти намират странични неща ,като шкафове,витрини и прочие.Разбира се всичко това ти е наредено с отвратително отношение от страна на супервайсора или управителя,които се мислят за много умни ,а всъщност са комплексари.
те се държат ужасно с персонала и не зачитат твойто мнение и труд.
Касиерите може би са най-добре ,защото седят само и продават билети ,но и те както другите отдели трябва да чистят каквото им хрумне на ръководството,и което по принцип не им влиза в задълженията.
Написах всичко това за хората ,които мислят да започват работа там ,тъй като скоро ще отварят в Бургас кинокомплекс.Отначало всички ще са усмихнати и мили,но след това ще се превърнете в чистачи и ще ви мачкат самочувствието всеки ден ,защото те са " велики" а вие сте " мишки".Ако имате нерви и търпение,и ако не ви знае устата може и да се задържите ,но като цяло няма смисал за тези пари ,които ще получавате да търпите подобно нещо.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
-3
Работна среда
-1

Съгласен съм с почти всички предходни мнения. Просто такава е политиката на компанията - експлоатация докрай !!Могат да си го позволят, кой не иска да работи в кино, нали?Разбира се, само напръв поглед, защото условията на работа стават абсурдни в даден момент(задълженията ти непрестават да нарастват без да са обосновани с подписаното в договора). Не е проблема толкова в заплащането, а в уважението, няма кой да оцени труда ти там, няма похвали - единствено критика и забележки и то от хора чието самочувствие трябва да расте за сметка на твоето !!
Както разбирам поне сте имали късмет с колегите си. Моите опит и наблюдения от Стара Загора бяха други...В следствие на царящото раболепие и подмазвачество из комплекса се оформят две групички служители. Тези от едната упорито правят четки на шефовете за да се "развият" във фирмата или да запазят работата си(с тях можеш и да си изпатиш), а другите се стараят единствено да си вършат задълженията. Признавам, че с колегите в Пловдив беше дори много по приятна работата (въпреки че беше част от обучението).Напрактика НИКАКЪВ потенциал за развитие !! Получавам единствено главоболие когато чуя за CCity :)


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
0

Работих почти година в Синема Сити, Пловдив. Напуснах по свое желание, а и вече нямах възможност да работя. Ще бъда обективна. Не плащат чак толкова зле, колкото казвате. Отношението от висшестоящите е ужасно, нямаш право на мнение, да не говорим за нещо друго. И все пак не винаги и не към всеки. Работното време е удовлетворително, почасово, много удобно. Но пък като ти се обадят, трябва да отидеш, независимо дали можеш или не. Получаваш ваучери за храна и за такси, не толкова колкото да ти стигат, но пак е нещо. Персонала се сменя периодично, да. Едни недоволни, други издънили се пред таен клиент или нещо подобно. НО... Най-отвратителното в цялата работа е чистенето!!! Леле, колко много чистене и лизане... Това е страшно! Знаете ли как се чисти машина за пуканки хахаха не ви и трябва! А те са 4. След спускането на щорите, се чисти 2 часа буквално! Това ме побъркваше. След това идва супервайзор да провери всичко ли е облизано и ако не е, почваш наново... Работих като барман, уж... 30% барман, 70% чистач, хамал и още куп други глупости, които ги няма в длъжностната х-ка. И все пак добре, че бяха колегите!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Публикувам мнението си тук, тъй като имам пресни впечатления от въпросната фирма. Лъскавият външен вид и рекламата на Cinema city са наистина заблуждаващи. Всъщност това е една фирма, която процедира по познат начин - работи с голямо количество персонал, който се сменя периодично. В киното има голямо текучество на хора (най-вече студенти), които или се уволняват поради измислени причини или се местят от бара на касата и т.н., като по такъв начин позицията им се променя. Заплащането е недопустимо ниско, а договорът е изцяло в полза на работодателя (което за съжаление се случва много често). Фирмата се "стиска" за всяка стотинка от всичко, камо ли заплата за някакъв си персонал...
Работата може би е подходяща за гладни студенти, но ако смятат, че могат да издържат на потискащото всяко достойнство отношение и непостоянното работно време(то зависи от текучеството на персонала). Работещите там нямат право на почти нищо, даже да разговарят с колегите си... Все едно са крепостни селяни на някакъв феодал, които раболепно изпълняват заповеди.. и всичко това заради една мизерна заплата и страх от изгонване.
На Вас оставям да прецените дали искате да сте част от тази машина за използване на евтин труд.
Доскоро !!


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Това е поредната смешна фирма от рода на Мак донълтс. Нямаш право да изразяваш мнение, нямаш право да разговаряш с колегите си, нямаш право да сядаш, нямаш право да ядеш и още хиляди такива неща на които нямаш право. 
Работиш когато ти кажат и винаги трябва да си им на разположение независимо дали почиваш или не. Щом ти се обадят трябва да отиваш на работа. 
Имаш право да работиш без да се оплакваш, имаш право да си получаваш мизерната заплата. Имаш право да си никой там.
Там възрастен персонал(говоря за такъв над 26год.) няма. Защо ли?
Може би защото младите хора все още на си ценят труда и са съгласни да станат дебелокожи и да си носят пердето, за да имат някаква работа. Текучеството на персонал е нещо нормално за тази фирма, защото никой не издържа на арогантността и лицемерието което получава.
Няма да се оправим докато има кой да работи в такива фирми. И има хора които да не си ценят труда.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Дани, ти да не би да си новата номинирана за асистентка на Власта че пишеш неверни неща и заблуждаваш хората. Няма какво да се лъжем това е работа само за да отбиеш номера и да се каже че си на работа. Средният престой на един служител е 3-4 месеца. После служителят осъзнава, че това е като Donalds, KFS и тем подобни фирми експлоататори на младежта и си стяга багажа нацупен и унижен. Нормално бих си казал аз все пак това е неквалифицирана работа и не се изисква стаж или опит за да я работиш.
Приятен ден.


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

ujasni sa tezi rabotodateli.nito ti imat uvajenie nito vzima6 pari ujassssss


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Nai falshivata firma samo si gonqt rabotnicite

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?