Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Аргус Компютърс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Възраждане, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 5, ет. 5&markers=София,Район р-н Възраждане, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, 5, ет. 5

Аргус Компютърс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
1

Фирмата не е лоша като цяло. С колегите се разбираш, повечето са свестни. Заплащането кат за този бранш е прилично. Има възможности за развитие, макар и не особено големи, все пак съществуват. Имаш възможност да научиш нови работи. Преките началници на отделите не са особено подходящи за местата си, но пък началника на фирмата е много точен. Работната среда варира от спокойна до напрегната в зависимост от това какво хрумне на мениджърите на отделите. Привилегии допълнително здравно осигуряване и телефони за част от хората. Работния ден е фиксиран и много рядко се налага да се остава, и то не за дълго.


29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
4

Заплащането е над средното за бранша. Мнението на всеки се чува и се уважава. Има какво да се желае по фирмената сигурност. Натоварването не е голямо и има свободно време да се чете и да се научи нещо, стига човек да има желание. Потенциала за развитие е добър за фирма с такива размери. Провеждат се вътрешно фирмени конкурси, когато има свободни позиции и се предлагат първо на служителите от фирмата. Местоположението е субективен фактор и зависи от местоживеенето на служителя, но все пак Цариградско Шосе- 4км е централна артерия и има връзка и удобен транспорт. Колеги- страхотни са. РАботна среда- нова сграда с паркинг, барче, млад колектив. Винаги има какво още да се желае и все пак аз обичам работата си!


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Парите не са лоши, но си остават едни и същи докато не се качиш да мрънкаш на началството. Ако си кротуваш ще видиш повишение на куково лято.
Уважение... това е нещо, което фирмата не дава на служителите си. Клиента винаги е прав, ако ще и да е тракторист на село. Това, че си вишист не ти дава право да кажеш, че клиента греши, недай боже да му откажеш гаранция

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?