Подробна оценка от аз
Фирмата не е лоша като цяло. С колегите се разбираш, повечето са свестни. Заплащането кат за този бранш е прилично. Има възможности за развитие, макар и не особено големи, все пак съществуват. Имаш възможност да научиш нови работи. Преките началници на отделите не са особено подходящи за местата си, но пък началника на фирмата е много точен. Работната среда варира от спокойна до напрегната в зависимост от това какво хрумне на мениджърите на отделите. Привилегии допълнително здравно осигуряване и телефони за част от хората. Работния ден е фиксиран и много рядко се налага да се остава, и то не за дълго.
Подробна оценка от Доволна
Заплащането е над средното за бранша. Мнението на всеки се чува и се уважава. Има какво да се желае по фирмената сигурност. Натоварването не е голямо и има свободно време да се чете и да се научи нещо, стига човек да има желание. Потенциала за развитие е добър за фирма с такива размери. Провеждат се вътрешно фирмени конкурси, когато има свободни позиции и се предлагат първо на служителите от фирмата. Местоположението е субективен фактор и зависи от местоживеенето на служителя, но все пак Цариградско Шосе- 4км е централна артерия и има връзка и удобен транспорт. Колеги- страхотни са. РАботна среда- нова сграда с паркинг, барче, млад колектив. Винаги има какво още да се желае и все пак аз обичам работата си!
Подробна оценка от БълБук
Парите не са лоши, но си остават едни и същи докато не се качиш да мрънкаш на началството. Ако си кротуваш ще видиш повишение на куково лято.
Уважение... това е нещо, което фирмата не дава на служителите си. Клиента винаги е прав, ако ще и да е тракторист на село. Това, че си вишист не ти дава право да кажеш, че клиента греши, недай боже да му откажеш гаранция