Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Securax /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-3

Смея да твърдя, един от най-демотивиращите работодатели на пазара. Отношението към хората, избрали тази фирма в която да инвестират време, енергия и мисъл е просто поразително. За огромно мое съжаление 70% от хората там лежат на някакви стари лаври, докато останлите 30% седят от немай къде, защото разчитат на някакви уж "добри" бонуси - е такива почти няма.

Няма нищо регламентирано, изискванията към хората се менят с броя вдишвания, а ако случайно нещо бъде пропуснато или сгрешено биват третирани като първокласници - пасивно-агресивно.
Заплатите не се вдигат, освен ако не си им изключително важен (т.е. кодиш) и не заплашиш с напускане.
Не подкрепят откритите отношения и подвеждат на интервютата. Жената отговорна за това М. "рисува цветни картини" с големи и силни думи, сякаш няма да разбере човек за какво става въпрос в последствие, уви, когато вече е наясно, се чувства подмамен и излъган.

Колегите са мили и добри хора, но силно демотивирани.
Привилегиите са малко - това че може да дойдеш по-късно на работа (11ч.) но нека това не подвежда. Има брояч на минутите, които не си на етажа, който е изключително неподходящ за кяото и да е IT фирма поради естеството на работа.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-4

Във фирмата цари хаос и несигурност и проблемите се коренят изцяло в ръководството. Липсва всякакво доверие и възможност за развитие, но пък за сметка на това всички провали се приписват на служителите. Много от работещите там са талантливи и интелигентни хора, но след известно време се демотивират и спират да проявяват интерес и към собсветното си развитие и към това на фирмата. Локацията също е доста неприятна. Вече е в "развиващия се" кв. Кръстова и, за да се стигне до офиса ти трябват маска за лице и гумени ботуши - изключително прашно и кално е. Самата база също не изглежда добре.
Като цяло работата в Секюракс, познат още като Зойпер (името на продукта, който се разработва там), е изпълнена с почти ежедневни разочарования и нелепи ситуации. Според мен е място, което може само да ти служи за пример как не трябва да се случват нещата.


9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
-4
Колеги
4
Работна среда
3

Фирма Securax работи в сферата на VoIP телекомуникациите. Предлага различни услуги на клиенти от страната и чужбина. Тясно квалифицираният персонал - предимно програмисти и системни / мрежови администратори. Заплащането във фирмата е под средното ниво за страната ни, като възможностите за повишаването на заплащането не са големи. Осигуровките и данъците се начисляват на пълният размер на заплатата ви. При положение, че се полагат повече усилия и се проявява желание за развитие, можете да се издигнете във фирмата. Колективът на фирмата е съставен предимно от млади и приятни хора. Все пак не гарантирам, че екипа ще се хареса на всеки. Офисът на фирмата се намира в Sport Depot (част от Бизнес Парк София), като самата сграда се намира на Околовръстното шосе на София.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?