Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дюни АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Созопол, ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ ДЮНИ&markers=Созопол, ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ ДЮНИ
5 2 0
2 точки от 59 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-59 от общо 59


шубе го/я е и не казва!

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-4

Винаги съм си мислел за Дюни като за мястото,където е най-готиния персонал,да,ама рибата се вмириса.....откъм Красимира Иванова-некадърен ръководител,без съвременни методи на работа,а със СУПЕР ГОЛЯМ размах на глоби и санкции-алоооооо,г-жо осъзнайте се или вие или Г-н Стойков да се поослуша малко и да вземем адекватно решение спрямо вас.......................Ако напуснат хората от възловите позиции като Митко Стоянов и др.ще има да чаааааакате за персонал догодина,хората стоят заради него,а не заради смешните ви осигуровки изаплати.............Дори неискам да си позволя да ви обиждам........възпитанието ми не ми го позволява,а вие незлужавате уважение,но ще ви подмина само с мълчание,за да се досетите............Г-н СТОЙКОВ НЕ ДОПУЩАЙТЕ НЕКАДЪРНОСТТА НА 1СЛУЖИТЕЛКА ДА ВИ ПОГУБИ КАЧЕСТВЕНИЯ ПЕРСОНАЛ,МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ВИЕ СТЕ ДОКАЗАЛИ,ЧЕ НЕ УМЕЕТЕ ДА СИ ЗАДЪРЖАТЕ ДОБРИТЕ СЛУЖИТЕЛИ............НО АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ГУБИТЕ ПЕРСОНАЛЪТ СИ ГУБИТЕ МНОООООООООООООГО...................


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-4

тази година е най-зле от 3 -те години които съм на това място.Вече и парите не дават навреме,на два пъти ,осигуряват на минималната заплата ,а получаваме малко повече.Условията за работа са ужасни вече .Г-н Стойков може ли такова нещо ,заемете се лично с работата ,защото положението е сериозно с всеки изминал ден . Няма бъдеще за младите квалифицирани кадри,работата е страшно много,унижението е страшно много и глобите са страшно много.Единственото условие да работиш 2 крака 2 ръце и 1 глава.Преди 3 години като почнах работа се гордеех къде работя ,а сега ме е срам да кажа.


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
2

Е НЯМАЛО Е ТАКИВА ПРОСТОТИИ КАТО ТОЗИ СЕЗОН НА ДЮНИ.ТО БИВА БИВА ПРОВАЛ,НО ЧАК ПАК ТОЛКОВА....ДО КАДЕ ЛИ ЩЕ СТИГНЕ ТОВА РАКОВОДСТВО???-ТЕ НАДМИНАХА СЕБЕ СИ.КАК ВИ ЗВУЧИ СЛЕДНОТО:
1.ГЛОБА ОТ 30ЛВ.ЗА НЕИЗГАСЕНА КРУШКА В БУНГАЛОТО
2.ГЛОБА ОТ 50ЛВ ЗА МИНАВАНЕ ПО ЧЕРВЕНИТЕ ПАВЕТА
3.ГЛОБА ОТ 50ЛВ АКО СЕ СЪБИРАТЕ В СТАИТЕ НА КОЛЕГИТЕ СИ
4.ГЛОБА ОТ 50ЛВ ЗАТОВА ЧЕ ЕДНАТА КРУШКА СВЕТЕЛА ЦЯЯЯЯЛА ВЕЧЕР В РЕСТОРАНТА
5.ГЛОБА ЧЕ НЕ СИ СИ ОПРАВИЛ ЛЕГЛОТО
6.ГЛОБА ОТ 50ЛВ.ЧЕ СИ ВЛЯЗАЛ В СТОЛОВАТА ЗА ПЕРСОНАЛА САМО ПО ШОРТИ ДА ОБЯДВАШ
СТИГАТ ЛИ ТОЛКОВА ПРОСТОТИИ ИЛИ ИСКАТЕ ОЩЕ...ИМА ГИ В ИЗОБИЛИЕ.НА РАБОТА ТЕ СЛЕДЯТ НА ВСЯКА КРАЧКА-ИЗВЪН РАБОТА ДВА ПАТИ ПОВЕЧЕ.ХОРАТА НЕ СА РАБОТИ-ВСЕКИ ГРЕШИ.НО НЯМА СТРАШНО НА ДЮНИ ДАВАТ ОГРООООМНИ ЗАПЛАТИ,ЗАШО ДА НЕ ХВАРЛЯШ ПО ПЕТДЕСЕТАЧКА НА ВСЯКА ПОГРЕШНА КАРЧКА?Я ГОСПОЖО ДА ВЗЕМЕТЕ ДА ГЛОБИТЕ ВСИЧКИ ПО 50 ЛВ ЧЕ ДИШАТ ОТ ВЪЗДУХА НА ДЮНИ.СЕЗОНА НА ГЛОБИТЕ ЗАПОЧНА,А ДОГОДИНА КОЙ ЛИ ЩЕ ГЛОБЯВАТЕ-МОЖЕ БИ СОБСТВЕНИКА А?


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Започнах работа на Дюни през 2005 в студена кухня на Марина Палас и така 3 лета подред . За Майсторите , който ми бяха преки началници как да кажеш нещо лошо като няма за някой от колегите също,ама то не може иначе там работят няколко поколения.
За квалифицирания персонал също не може да се каже нищо защото някои имат кетап ,а не им се отдава,а други нямат,но си го могат,има и трети който нито имат нито могат ,но все пак се стараят и полагат усилия.
Там е хубаво запознаваш се с много и различни хора от различни градове , оформяш си приятелства, които могат да са ти за цял живот, научаваш много работи (стига да искаш).
Заплащането е горе-долу добро като се има впердвид че в някои хотели и ресторанти казват че ще ти платят на края на сезона и след това не е очакваното ,но тук на дюни като са казали датата на заплатите се спазва.
Наистина е гадното там че има малко шури-баджанащина и ти си учил 5-6 години и знаеш език обаче нали са рода и ти не си на правилния пост(нищо да са живи и здрави)нищо- всеки някога си намира майстора и те ще го намерят ,но може би не от даден човек, а като в най скоро време останат не само с неквалифициран персонал ами изобщо без персонал.
Най ме е яд на тези дето се правят на много работни апък нищо не правят обаче на заплатите са първи наредени.
За управата какво да кажа-там всеки е шеф и всяка заповед е предпоследна.През 3-те години когато бях там нямах никакви проблем с манаджерите освен с Минчев (много хвърчи това момче бе) не че съм имала преки проблеми с него ама е много некултурен поне едно "Добър ден" не казва.Жалко че си тръгнаха яките -Буба,Ана,и другите който не познавам лично.
Не съм спала там обаче знам че не е от най-уютните места ама пък в крайна сметна не си в 5 звезден хотел.Но пък тези забрани който ги е направила тази Иванова(не я познавам от 2 лета не съм там много искам да се върна но ако е тя там няма да го направя)са направо срамота.
Мога да пиша още много , но ще напиша само няколко реда.Дано Г-н Стойков чете това.
Г-н Стойков, какви са тези правила и забрани ,който са въведени през последните 2 години?Как може такова неуважение към персонала си?
1.Как може да излизаш пред клиентите като готвач на шоуто ,а в същия момент да не можеш да минеш през комлекса да отидеш до автобусите-да летим ли или по някой подземен тунел като в Турция?
2.Ние като персонал трябва ли да се движим в автобуси за 45-50 човека по 60-70 ,след като цял ден си бил на крак и то без климатик в тези жеги?
3.С какво са повече от нас (готвачи ,сервитьори , бармани,чистачки ,миячки,градинари и басейни )дамите от счетоводството че ние да сме прави а те винаги седнали?
4.Защо колегите които спят там са като в затвор
5.От къде на къде ще се правят глоби за неща ,за който не е отговорен само 1 човек ,а работят няй-малко 10. НЕ Е ЧЕСНО
Искам да ви кажа само едно -Докато Иванова е там няма да има персонал не само клацифициран и некласифициран ,а всякакъв.
ДАНО ДА ЧЕТЕТЕ ТОВА Г-Н СТОЙКОВ


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-1
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

най-ужасното място за работа.малко пари,а много работа.никакво уважение от преките ти шефове.отнасят се с теб като бял роб.никакво развитие нямаш.на отговорните постове са хора които имат роднинска връзка с други на такива постове.няма начин да се издигнеш.стаите в които спят персонала миришат на мухал,и се спи по 4-5 човека заедно в една стая.персонала който спи на дюни са като затворници,нямат никакви права.яденето в стола в който се храни персонала е ужасно.ако не те боли корем след ядене там си щастливец.марина палас е винаги най-толерираният хотел.а там има най-малко работа.големият гърч е на марина бийч на обяд и на панорама на вечеря.най-ниско квалифицираният персонал е тук.естественно кой ще дойде да работи за тези пари.главната мениджърка няма никакви познания по ресторантьорство.Ужас.


настоящ служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
0

Сезонен работник сам на Дюни от няколко години.Едно райско катче с прекрасно местоположение.Вярно е че рибата се вмирисва от към главата,но нашата риба май си дойде вмирисана.А Дюни беше прекрасно място за работа-с добри условия,добър колектив....Но от година насам там власват ДОНОСИ,ИНТРИГИ,ДОКЛАДНИ(за щяло и нещяло),ГЛОБИ И ЦИГАНИИ.Явно собственика е решил да направи селището,непосещаемо,а от догодина -и беа персонал.Е попаднал е на точния мениджър.Но сезона свършва и идва друг-а кои ли ще остане да работи на Дюни?Сложен въпрос и почти риторичен.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не ходете да работите там. Няма човек, който да е напуснал с позитивни нагласа и чувства. Да не говорим за Генерален директор..."Рибата се вмирисвала от към главата". За заплащането..., недейте има големи очаквания. Просто труда, който полагате няма да бъде адекватно възнаграден. Едно ти се обещава, друго се получава на практика.


бивш служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-4

Работих в Дюни сезон 2008. Относно квалифицираните кадри - защо да работя там и другото лято за +50 лева към заплатата? Защо някой, който умее да говори 2 езика, взима същата заплата като този, който дори не пише много правилно на български? Има кутии за бакшиши. Ако си мислите, че се разпределят по равно между колектива.... шефката си ги разделя и си решава че и тя е допринесла за него и така, сещате се :)))

Има колеги, които крадат, и после всички делим - кофти. Има някакви заспали фръцли, дето са научили фразите за посрещане на гости на 4 езика и са преценили че са the best, но винаги ще се намерят колеги от огромния колектив с които се общува нормално. Така или иначе, когато някой дойде с проблем и те не могат да го разберат.... весело!

Има пансион и бунгала за персонала. Пансиона приятно обзаведен, чист, но с по 3 или 4 легла - предимно готвачи, бармани, сервитьори, рецепция (администратори и пиколи). Мениджърите са по 1 в друго крило или в къщичките. Бунгалата са кофти, дори тези, които изглеждат малко по-добре. Има служебни автобуси, които пътуват според смените - в началото и края на сезона има по-малко автобуси и затова на някои хора смяната е 24 часа (нямаш право да спиш)

Има столова, която зависи как са ти смените, дали ще можеш да се храниш. Не на всички обаче беше позволено да се хранят в задната ресторантска стаичка на хотела. Мениджърите имат право да ползват всички "блага" които и туристите. Иначе е абсолютно забранено за останалите. Има глоби ако преминаваш цивилен по алеи, предназначени за гостите.... :)

30-левовият бонус за служител на месеца се взима, ако си се подмазвал достатъчно на мениджъра - то е ясно! Заплатите са нисички, може 2009 да са по-добре.

Ако искате да сте в Дюни, млад/а сте и знаете поне немски или английски, то или администратор (450) или guest survice manager (560). Недоволството от работата при другите длъжности беше много много по-голямо отколкото при тези.


41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Страхотен колектив, страхотни колеги, за жалост ако могат да сменят новия генерален мениджър, дето го насъдиха от скоро и дето си вре гагата и разбутва организацията на цялото селище, ще е много добре. Само за едно ме е яд, че заплатите не се осъвременяват и новите сезонни работници са с по-високи заплати от старите доказали се кадри.Не се цени квалифицирания персонал и той си отива без да бъде направен опит да се спре този процес. Иначе всичко друго си му е наред на селищете. От 7 години си търся такава работа в такъв колектив и най-после я намерих.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?