Подробна оценка от гоше
Заплащането е под всяка критика, огромно забавяне, липса на уважение към голяма част от персонала, условията на труд в цеховете са много мизерни. никаква перспектива за равитие. Привилегии само за наши хора и до време. Забравете за тази фирма докато не си смени собственика.
Подробна оценка от още един
Относно офса в софия положението е трагично заплати се дават само на връзкарите, всички останали са с по 3,4 мсеца назад. Липсва адекватна фирмена политика и жсе повече хора напускат
Подробна оценка от Един
Бих искал да запитам... в офиса в София как стоят нещата? Заплатите редовно ли се изплащат,осигуряването на пълната заплата ли е или на част от нея или има и пари на ръка?
Подробна оценка от lori
toky sto pro4etah mnenieto na \"valentin\"i sam napalno saglasen,kato bivsh slyzitel predi 8 godini.Krizata v besttehnika e ot 1997godina i ne e prekasvala, ot kakto sa tiya rakovoditeli.Mnenieto e savsem malko nesto ot samata istina.
Подробна оценка от valentin
besttehnika e firma koyato ne samo 4e laze rabotnicite si kato ne im plasta redovno sas zakasnenie ot 3=meseca no i ysloviata za rabota sa yzasni osobeno v K12 .Tova e mnenieto mi ot sobstven opit.Tazi firma sama goni rabotnicite si ,a sled tova priema tailandci i im ysigoryava 1200lv zaplata,a za bolgarite nema pari.moga da napisa mnogo za taya firma no tova e dostata4no.
Подробна оценка от дада
Защо има толкова голямо текучество на персонала?
Подробна оценка от доволен
Хората, които работят там са изключителни професионалисти.Особено в администрацията
Възможностите за развитие, които се предоставят са много добри.
Подробна оценка от Патил
Като не им преведат пари ще видим още колко време няма да има заплащане. А за фирмената сигурност ще Ви кажа: фирмата злепоставя служителите си. Ако напуснат после сигурно няма да си намерят никъде работа. Аз лично въобще няма да наема някого от там. Като знам с какъв "професионализъм" и с каква "скорост" си вършат работата. Особено в администрацията. Съотношението работа/свободно време им е +5. Ако някой новопостъпил го "развият" по тяхно подобие... За работната среда се писа вече тук там. Питайте работниците защо стачкуваха.
Подробна оценка от !
Незнам Кремиковци защо се притесняват, след като ще си вземат Юнските заплати - щото в Бесттехника ТМ-Радомир АД също не са плащали юнски заплати, можеби през Септември ще ги огрее! Иначе може да си оценяваме колкото си искаме, да му мислят хората без заплати.
--А защо няма оценка за синдикатите в предприятията - или то се знае синдикатите атите атите , обират членския внос на работниците а защо не са повдигнали въпроса за изплащане на трудовите възнаграждения, щото са в комбина с работодаделя! ХА ХА ХА
Подробна оценка от
не искам да давам мнение