Бесттехника ТМ-Радомир /img/frontend/nomap.png"

Бесттехника ТМ-Радомир

шубе го/я е и не казва!

Заплащането е под всяка критика, огромно забавяне, липса на уважение към голяма част от персонала, условията на труд в цеховете са много мизерни. никаква перспектива за равитие. Привилегии само за наши хора и до време. Забравете за тази фирма докато не си смени собственика.

Относно офса в софия положението е трагично заплати се дават само на връзкарите, всички останали са с по 3,4 мсеца назад. Липсва адекватна фирмена политика и жсе повече хора напускат

клиент

Бих искал да запитам... в офиса в София как стоят нещата? Заплатите редовно ли се изплащат,осигуряването на пълната заплата ли е или на част от нея или има и пари на ръка?

toky sto pro4etah mnenieto na \"valentin\"i sam napalno saglasen,kato bivsh slyzitel predi 8 godini.Krizata v besttehnika e ot 1997godina i ne e prekasvala, ot kakto sa tiya rakovoditeli.Mnenieto e savsem malko nesto ot samata istina.

besttehnika e firma koyato ne samo 4e laze rabotnicite si kato ne im plasta redovno sas zakasnenie ot 3=meseca no i ysloviata za rabota sa yzasni osobeno v K12 .Tova e mnenieto mi ot sobstven opit.Tazi firma sama goni rabotnicite si ,a sled tova priema tailandci i im ysigoryava 1200lv zaplata,a za bolgarite nema pari.moga da napisa mnogo za taya firma no tova e dostata4no.

Защо има толкова голямо текучество на персонала?

клиент

Хората, които работят там са изключителни професионалисти.Особено в администрацията
Възможностите за развитие, които се предоставят са много добри.

клиент

Като не им преведат пари ще видим още колко време няма да има заплащане. А за фирмената сигурност ще Ви кажа: фирмата злепоставя служителите си. Ако напуснат после сигурно няма да си намерят никъде работа. Аз лично въобще няма да наема някого от там. Като знам с какъв "професионализъм" и с каква "скорост" си вършат работата. Особено в администрацията. Съотношението работа/свободно време им е +5. Ако някой новопостъпил го "развият" по тяхно подобие... За работната среда се писа вече тук там. Питайте работниците защо стачкуваха.

клиент

Незнам Кремиковци защо се притесняват, след като ще си вземат Юнските заплати - щото в Бесттехника ТМ-Радомир АД също не са плащали юнски заплати, можеби през Септември ще ги огрее! Иначе може да си оценяваме колкото си искаме, да му мислят хората без заплати.
--А защо няма оценка за синдикатите в предприятията - или то се знае синдикатите атите атите , обират членския внос на работниците а защо не са повдигнали въпроса за изплащане на трудовите възнаграждения, щото са в комбина с работодаделя! ХА ХА ХА

не искам да давам мнение