Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

3 точки от 39 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 39


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Работих в КМСГ през 2004 за първи път - и мога да кажа, че това остава най-добрия sales call center в България. Мога да го кажа, защото до ден днешен съм сменил може би около 6 различни компании. Нека е ясно едно нещо за всички, които мислят да работят там - ТОВА НЕ Е НОРМАЛНА РАБОТА, ТОВА НЕ Е РАБОТА ЗА НОРМАЛНИ ХОРА. Ако се надявате на офисна работа от 9-5 където да цъкате фейса и ексела и да се мотате за 1200 лв, не си правете труда и не губете чуждото време. Работата е динамична, високо стресова и изисква определен характер. Както се казва - не е задължително да си луд, но помага. През 2004 когато офиса беше на 7-ми километър колектива и атмосферата бяха невероятни - факт е, че и до ден днешен хората от този тийм са приятели. Ако искаш да си номер 1 и го можеш - ще те повишат до 3-4 месеца максимум.
Втория път когато работих там беше през 2014 - нещата се бяха променили, но основното си е същото - трябва да ставаш, да го искаш и да не се сдухваш. Сега атмосферата е по като в джунглата, но колектива пак е от супер хора, шефовете са много яки, а за хората, които искат да видя какво е истински лидер на компания - Кристин е един от най-добрите примери.
Ако имате дар слово, харизма, гладни сте за пари и сте динамични и амбициозни работата е перфектна.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте , никога не бях посещавала този сайт, докато не дочух какви глупости се пишат тук!!! Работя в КМСГ вече 3 години, и мога да ви кажа , че това не е работа за всеки,работата е за хора със силни характери, хора който знаят какво искат и са достатъчно силни да следват целите и мечтите си ! Това е работа която ти предоставя необятни възможности! Преди да пишете пълни глупости се замислете : дали съумявате да се възползвате от възможностите който ви предоставя живота или сте от хората, който седите и мрънкате колко е тежко и трудно и как никой не ви оценява! Заплата била малка, ха ха ха , та нима 1000 лв са малко за основна заплата при условие , че ти се дава възможност да изкарваш 10 пъти повече ? Да малка е тези който искат да бъдат "оценени" без да правят нищо ! Така прогресира България ! Ако сте млади , енергични и знаете какво искате заповядайте при нас ! Има стрес разбирасе ,както във всяка работа , но колектива е невероятен !!! Атмосферата е приятелска и тези който казват обратното са точно онези интриганти който са били отхвърлени или сами са се предали поради простата причина че са губещи и не могат да виреят в среда на ПОБЕДИТЕЛИ!!!! Успех !!!


кандидат за работа

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
4

Днес бях на интервю на ул. Димитър Молов 24 или Младост city center. Не ми стана много ясно с каква цел трябваше да попълня Job Application, като аз вече бях кандидатствал и те имат сивито ми. Както и да е. Прие ме младо момиче на около 26-27 години. Интервюто протече на два етапа: „Разкажи малко повече за себе си“ и „какво представлява фирмата, длъжността и работата“, изцяло на английски език. Много не ми се нравят този тип интервюта. Бил съм на доста и от този вид са извикани кандидати „първите десет кандидатствали за деня, по снимка“, което за мен е непрофесионално. Стана ми ясно, че те си търсят човек с опит, а аз нямам никъкакъв в тази сфера. Фирмата е голяма и сигурна. Това е факт. Офисът беше на три етажа с различни отдели по езици. Заплащането е стандартното за кол-центрове от този тип: 800 лв твърдо плюс комисионна, чийто процент не запомних. Каза ми, че ще се обадят на одобрените до седмица. Дори и да дават шанс на всеки, аз не бих работил в тази фирма. HR-ката много наблягаше на това, колко важни били парите, комисионните и инвестираните пари. Не обичам фирми, чийто фокус е толкова вглабен към парите.
Усех на всички, които искат да работят там. Наистина има сигурност и заетост!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте
Получих обаждане и покана за интервю за работа
Интересувам се как протича интервюто ?
Благодаря Ви :)


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Уважаеми Анонимен,

Можем да се съгласим единствено с твоето мнение относно колегите, работещи в компанията.Те са наистина страхотни и допринасят в много голяма степен за позитивната и енергична атмосфера в офиса.
Смеем да твърдим, че всеки един колега в компанията се ползва с нужното уважение.Право на мнение има всеки, но не е коректно да се изказват погрешни твърдения.Уверени сме, че досега не е имало случай, в който да ощетим служител (бивш или настоящ) спрямо полагащото му се заплащане. Всеки един служител, напуснал компанията независимо от причината, е получил полагащото му се по закон обезщетение. Начинът, по който се изчисляват тези обещетения е еднакъв във всички фирми в България и информацията за това е общодостъпна.Все пак, ако някой има неясноти или въпроси, свързани с това, е добре дошъл в офиса ни за пояснение.


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, аз съм бивш служител. Като цяло единственото хубаво нещо във фирмата са колегите и нищо друго. Когато напусках ми се полагаше 6 дена обезщетение, от което разбира се те решиха да изплатят 1 ден. Отношението е меко казано лицемерно. Когато имаш резултат подмазването е на ниво, а когато имаш слаб ден или два, очите, с които те гледат са други. Интригите също не остават по-назад. Кой е чул или недочул нещо, веднага се пее на управата, която вярва сляпо на слуховете и клюките. В един момент ти се казват неща, които нямат нищо общо с теб, или с плановете ти. Важното там е да се манипулират хората. В един момент си им нужен, поставят те на пиедестал, а в следващия не си и те сравняват със земята, че и под нея. Всеки който има достойнство, самочувствие и самоуважение, не е за тази фирма.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Привет на всички интерсуващи се от възможностите и условията на работа в CMSG.
Бихме искали да се обърнем към всички, споделящи мнението си за компанията и да дадем релевантна и обоснована информация за нея. Съгласни сме, че всяка работа има както положителни, така и негативни аспекти и всеки от нас има моменти на спад и неуспехи, но това не е причина за предоставяне на некоректна информация, породена от песимизъм и лично отношение.
Предвид факта, че за последните няколко години компанията непрекъснато се разраства, логично е активно да се търсят и набират нови служители. Намираме за необосновани и комични твърденията, че сме пред фалит. Споделяме мнението на колегите- всеки, който има интерес към предлаганите от нас работни позиции, е свободен да кандидатства и прецени сам дали атмосферата на работа в CMSG му допада :)
Възможност за развитие се дава на всеки, който има необходимите качества и потенциал. Колко бързо ще успеете да докажете себе си, зависи от вас и вашите разултати. Щастливи сме, че имаме колеги, които работят в CMSG от самото й създаване през 2003год. Всички ние черпим вдъхновение от тях и се учим от техния опит и професионализъм. Именно те са хората, които мотивират всички останали да се развиват и издигат в компанията.
Работим с млад и енергичен екип, в динамична и приятелска атмосфера. Гордеем се с факта, че имаме възможност да осигурим не само плодове за нашите служители, но и да ги мотивираме с редица комисионни и бонуси, които те получават на база личния си резултат. И тъй като човек не бива да се срамува от постиженията си, а да се стреми да „надскача“ преди всичко себе си, сме истински щастливи, че имаме възможност да работим с млади, интелигентни и амбициозни хора, които всеки ден доказват потенциала си.
На всички, които вече не са част от екипа ни, бихме искали да пожелаем да се реализират в работа, която ще им носи не само добро заплащане, а истинско удоволствие!
Не очаквайте от нас да отговаряме на злостни коментари, отправени от бивши служители, по същия начин. Това просто не е нашият стил, а и не искаме да обиждаме хора, с които сме работили и считали за част от семейството на CMSG.
 


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Мислех да не пиша коментар, но много хора очевидно остават с грешни пречатления. Разбираемо че тази работа не е за всеки то е повече от ясно, че недоволни винаги ще има. Който не е дошъл да се увери как е няма как да разбере. Преди да започна в CMSG и аз четох коментарите тук и все пак отидох на интервю даже се мотивирах още повече. Отношението на шефката към служителите изобщо не е такова, което повечето хора тук го описват, пак казвам докато не си там няма как да знаеш. Не съм изненадана от негатични коментари, все пак има хора които не стават за sales агенти и те нямат място в такава фирма. Факт е че на всеки се дава шанс за изява на много хора дори повече от един, зависи си от теб дали ще се напънеш малко или не. С клатене на крака по цял ден пари не се изкарват. Относно заплащането sky is the limit както се казва, защото от теб зависи колко пари ще си сложиш в джоба края на месеца. Всеки който иска да пробва да дойде и сам да прецени за себе си аз съм почти една година там и ми е добре. Има стрес в работата, но стрес има във всяка една работа в която имаш таргет да гониш, просто това е естеството на работата.
Това е от мен имам още много какво да напиша, но всеки който е заинтересован сам ще разбере за какво става въпрос.
 
Благодаря :)


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравей Крем Лицемерие,
 
Както много добре знаеш- за всеки влак си има пътници. Качила си се на нашия CMSG влак, не ти е харесал. Слязла си. Надявам се следващия ти полет да е много по-успешен. Пожелавам ти труда ти да е ценен по начин, който ти предпочиташ. Пожелавам ти да си доволна от заплащането на новата ти месторабота. И всички тези пожелания- от все сърце! Без капка лицемерие. 
 
На всички евентуални бъдещи служители: пробвайте! Ако ви хареса- останете. Ако ли не- хванете следващия влак. Проба- грешка, проба- грешка, проба- златна мина. Никога не знаеш от къде ще изскочи зайчето.
 
С уважение, Денислава Добрева! 
 


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
-3

 Не си губете времето в тази фирма.Роб за малко пари,и нервите ви скоро ще се скъсат!!!
Всичко в тази фирма е загуба на време, никога няма да бъдете повишени и признати ако не сте започнали в началото на създаването на фирмата.Мога много широко да ви опиша цялата ромска система, тъй като съм работил в два деска (на два езика).Заплащането е крайно ниско за такъв тип труд, дано не ви се налага да отсъствате,защото ще ви праснат веднага в заплатата!
Хората, които застъпват на работа и имат потенциал да се развиват и ценят здравето си веднага напускат и дим да ги няма, даже се срамуват,че са попаднали в тоя маймунски цирк...За близо 3 месеца работа там много колеги получиха нервни разстройства и трябваше да влезнат в болница, ако сте по чувствителни не си и помисляите за там!! Карат те да стоиш прав непрекъснато, за да си по-продуктивен! Крещат ти някакви женички(тийм лидерки) с най-тъпото възможно селско поведение и те стресират напълно излишно.Тази фирма непрекъснато има обяви и то във всички сайтове, отчаяни са вече и сигурно пред фалит.
Ръководството е най-плачевното всяка сутрин и обед има мийтинг (събиране на агентите и мениджърите).На тези срещи трябва да се вика, драпа и обижда, колко е зле положението и как не ни е срам да дишаме въздуха в офиса ако няма резултати. Главният шеф, една румънка, е най-проклетото създание на света.Цели да ви промие мизъците,че парите са най-важното и без тях сте загубени.Т.е. здравето няма никаква стойност и трябва да вложите всичко за мижавата комисионна от 200 долара.
Работното време е от 10 до 19, но ако си тръгнете по-рано румънката идва и ви гледа на кръв, а ако се случи няколко поредни пъти - ви вика в офиса и ви уволнява,че сте се тръгнали навреме, което няма никаква логика.
Държат се с персонала точно като с маймуни, за обяд ти дават бонус бананче :) !
Що се отнася до колегите те са много готини, ставаше ми жал за децата,защото имаше хора на по 19-22 години, които трепереха и се страхуваха да не ги извикат в оня аквариум, да им се навикат.Пълна селяния, цигания и простотия царят там. Не ви съветвам да започвате ако имате друга възможност, отидете на интервюто и вижте атмосферата.Сами ще се убедите и ще стигнете до своето решение! Ако сте настоящ служител от скоро се замислете дали си струва? Няма шанс за повишение, нито за спокойна и приятна работна атмосфера.Ще звъните на хора по телефона, ще ги карате да си слагат парите в тази еврейска фирма и те ще ги губят! Пак казвам ако сте много чувствителни и морални тази работа не е за вас! След време като разберете каква е измамническа фирмата сами ще избягате,защото такива пари не носят щастие.Взимаш пари от бедните нигерийчета, африканчета, дето живеят в катуни лъжете ги и им взимате паричките, а те са много доверчиви и биха направили всичко да си имат бяло приятелче,особено от Европа. Бизнесът е свързан с Форекс и хората трябва да депозират и така взимате комисионни. 
Общо взето е това, България е добра бизнес дестинация за много фирми и в момента е пълно с кол центрове. Проверете в Ейч Пи, Би Уин, АЙ Би Ем и така нататък.
П.с Тук има една луда фенка на фирмата и я поздравявам!
 
Бъдете усмихнати, здрави и успешни през новата 2015!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?