Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

CMSG ltd. /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 53 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 53


представител на управлението

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Искам да благодаря на всички за вашите коментари- както добри, така и лоши. Пожелавам на всички да успеете в това, което желае сърцето ви, да намерите мир и благополучие. Компанията премина през много фази и това е нормално, тъй като CMSG е в България от 2003 г. насам.
Имах възможност да срещна невероятни хора и дължа на тях всичко в живота си. Никоя компания не може да функционира без Добри, Щастливи и Отдадени служители. Аз се развих заедно с вас и ви благодаря за помощта. Преминали сме заедно през големи финансови кризи, през големи политически и икономически промени, както на местно, така и на глобално ниво. Кой би помислил, че 23-годишното румънско момиче ще оцелее и дори ще успее в чужда държава? Аз изградих един живот, заобиколен от истински приятели, които бяха до мен и ми помогнаха да спася и да изградя бизнеса от нула няколко пъти. Нямаше да съм тук без мениджърите Соня и Влад, които доказаха, че са най-надеждните и отдадени хора както на професионално, така и на лично ниво. Те Постоянно правят Чудеса.
Аз Уважавам всички ваши мнения, но ние никога няма да променим Работната Атмосфера, Шума и лудите Състезания, положителните или негативните срещи, тъй като те са част от работния процес. Това наистина е много стресираща работа, но за някои тя е много задоволителна и забавна, а за други е невъзможна.
НИКОГА не сме забавяли плащанията на служителите през 14-те години от откриването на компанията.
За тези, които търсят работа, единственият ми съвет е да изпробвате всяка предлагаща ви се възможност и сами да прецените. Елате, вижте, опитайте и решете. Никога не се задоволявайте с нещо, от което не сте доволни. Останете и започнете да се развивате на мястото, където сте щастливи. Всички ние прекарваме твърде много време на работа и трябва да сме сигурни, че сме щастливи там.
Най-голямото ми желание за всички вас е да се развиете успешно в обстановката на мечтите си и да намерите САМО положителни чувства в сърцето и ума си.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Реших да напиша своето мнение тук не за да опровергавам някого, всеки има своята истина, а за да споделя моята лична истина.
Това е едно чудесно място за работа, да работата е стресова, но пък нкой не те лъже, че не е такава. Колегите са чудесни хора! Плаща се винаги на време, не както на други места. Отнасят се с теб с уважение, аз лично имах мениджър на едно предходно място където работих, която крещеше на персонала си пред всички - разбирайте пълно с хора лоби на хотел. След като си се сблъскал с такова отношение оценяваш доброто държание, а тук мило отношение към персонала не липсва.
Който не иска да работи от сърце, който не иска да прави (когато работи по логичен и правилен начин) по 3-4 хиляди лева на месец, който не може да приеме градивна критика и не оценява факта, че ти се дава свобода да се забавляваш с колегите си по време на работа - ами това място просто НЕ е за вас :) казвам го без лоши чувства.
Не твърдя, че ще работя в тази фирма до пенсия, но определено оценявам факта, че всеки ден ни питат колко голям инсентив искаме за деня ( това са пари, които ти се дават като награда, че просто си вършиш работата). Оценявам факта, че всеки ден се измислят игри, които да направят денят ни по-забавен. Оценявам прекрасната Соня - мениджър sales, която се радва наравно с теб когато се справяш и се опитва по всякакъв начин да ти помогне и успокои когато ти е трудно.
Харесвам това място и когато и да реша да го напусна, или когато ме освободят ще остана с много, много хубави спомени.


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
2

Здравейте народе !
Аз съм бивш служител на фирмата , изкарах около година.
Накратко :

1.Заплащане - зависи си от вас , месечната ви заплата може да варира между 800 лв до 60,000лв + ( не се шегувам)
2.Осигуряване - точно и коректно
3. Работна среда - мениджмънта е прекалил с "Вълкът от Уолстрийт" . Все едно си при маймуните в зоопарка.
4.Колеги - 80 % лицемери и интриганти , 20 % мега пичове
5.Привилегии - за около 10тина човека в компанията. Останалите да духат супата с гадни лиидове (клиенти). След което ви се обяснява по 1 час дневно как нищо не става от вас и един вид може да се застреляте- брутална ДЕМОТИВАЦИЯ.
6. Днес вкарваш 20,000 $ - шампиона на народа, то не са прегръдки ,целувки , величаене по микрофона и прочие. Следващите 5 дни са ти слаби - пред уволнение...
7. Страшно некомпетентни и некадърни кадри както на работническо ниво ( Едно момче ,което още е там каза ,че слон на английски е "Слуун") ... вие си сметнете колко е важно да владееш езика)) , така и на мениджърско ниво - Кевин е най-яркия пример. Човек с 2 седмици зад телефона и ниво на английски А1 е мениджър в ретеншън и единствения съвет който ще получите е : " СТАВАЙТЕЕЕ АЙДЕЕЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ПАРИИИ, ДАВАЙТЕ ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ... със звучно пляскане на ръцете- приматска работа.
Overall оценка - 3,50


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-3

Имайте предвид, че Sales работна среда определено не е за всеки. На мен не ми понесе и се разкарах след 7 месеца, през 6 от които отивах с огромно нежелание на работа. Има много различни мнения разбира се, но за мен подходът на работа беше изключително агресивен и изтощаващ. Отделно е имало моменти, в които си на телефона с клиент, опитваш се да го убедиш да си депозира в сметката и хоп - шефката се разкрещява по уредбата "Get up mother f*ckers and make me some deposits" иии може да се досещате дали разговорът с клиента е продължил.

На мен лично опитът там ми остана като обеца на ухото да слушам собствените си желания, без да преча на някой много добър в продажбите да се развива и да прави яки бонуси.


6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-1

Здравейте,

Работих в компанията в периода 2007-2008 година. Все още се сещам за повечето колеги с усмивка и даже съм приятно изненадан, че фирмата все още съществува.

Заплащането беше ОК, има сигурност и нещата са точни. Като цяло рядко се намира толкова приятна атмосфера на работното място. Изключение правеха ежеседмичните срещи (в понеделник сутрин, не зная дали все още е така), на които поименно се изреждаше кой колко лийда има за изминалата седмица и ако случайно не си се справил добре - всички те освиркват, че даже г-жа Никоричи си е позволявала и обиди.. пред всички. Може би повечето хора биха го приели на шега - за мен беше доста унизително. Това като се случи веднъж два пъти и човек вече няма мотивация... Петък пък се раздаваха комисионните, за които всеки, който получава бонус трябваше да направи нещо пред другите - да изпее песен, да танцува и т.н - колегите се забавляваха, но аз лично се молех само и само да не получа бонус, за да не трябва да се правя на клоун! Сигурно звучи смешно, но това определено не е за всеки.

Надявам се нещата да са се променили, г-жа Никоричи да не псува наляво и надясно на висок тон и да са премахнали дрес кода от понеделник до четвъртък! :)

Като цяло идеална работа за млади хора. Лично аз не виждам развтие, защото цялата сфера със sales ми изглежда безсмислена. За студенти е чудесно!

Поздрави,
М.


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Аз съм настоящ служител, но въобще не съм обвързан с "онлайн защитата" на фирмата, а съм тук за да си дам мнението.
Ако се интересувате от фирмата - най-добре опитайте на място - плаща ви се 800 лв основна заплата дори за първия месец, 10 дни от който са обучение. Това без комисионните, които имате възможност да си заработите след обучението.
Ако сте човек, който говори добър английски, умее да манипулира хора (на английски) и имате високи амбиции, то със сигурност ще ви хареса. На моменти има натоварване, но това е според човека - за някой тежкото е за други леко. Екипа е съставен от млади хора, позитивна обстановка и постоянно се измислят разни състезателни щуротийки, за да се засилва темпото на работа. Тримата от висшия мениджмънт са много добри хора, неприятни хора са само някои от тиймлидърите. Успех и сполай!


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Best job I've ever had ! ;) Най - яките колеги , които вече мога да нарека приятели , best place ever ! ;) и

get the chain Charlie , :D дет се вика :D


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, мили хора !
Като бивш служител на фирмата е време и аз да напиша своето мнение.
Аз съм много благодарна , че имах възможността да бъда част от тази прекрасна фирма, където работих съвместно с млади и мотивирани да постигнат целите си хора.
Фирмата е изключително коректна и отговорна спрямо служителите си, средата на работа е приятелска, мениджърите са много отзивчиви- винаги помагат и обясняват, а заплащането е повече от добро!!!
Мили хора, дайте си шанс и не вярвайте на глупостите, които се пишат тук !!!
Ако искате коректно отношение към вас, приятелска атмосфера и отлично заплащане, то КМСГ е вашето място !
Успех на всички кандидатстващи за работа там !

Сърдечни поздрави: М. Божинова


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте Анонимен,

Благодаря за положителната оценка и съжалявам, че съм Ви притеснила с разговора на английски, но щом сте поканен/а на интервю, значи сте се справил/а добре :)

Интервютата също се провеждат изцяло на английски език като питаме различни неща- доста сме любопитни :) Като цяло се опитваме да опознаем по-добре кандидатите и да разберем какво се стремят да постигнат. Търсим мотивирани, позитивни и амбициозни хора, които да се присъединят към екипа ни.

Желая Ви успех на интервюто!

Поздрави,
Десислава Митева


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Днес ми се обадиха от КМСГ ЕООД, за да ме поканят на интервю.Момичето, което ми се обади ми се стори доста позитивна и доста симпатична по гласа, което е първи плюс. Разговорът се проведе изцяло на английски език и тъй като не го очаквах и доста се притесних и стреснах в началото, отговарях малко неуверено. Надявам се на интервюто да не се получи така. Искам да знам, дали интервютата се провеждат на английски и горе долу какво питат?
Благодаря ви!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?