Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Супер Нова М ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Велико Търново, бул.България, 6а, ет. 1&markers=Велико Търново, бул.България, 6а, ет. 1

Супер Нова М ЕООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работил съм в тази фирма 2 години. Всяко от горепосочените твърдения е вярно. Собственикът - Цветомил Мянов е разследван за ДДС измами и по мое време продаде тази фирма на рома Станислав Начев, като ощети държавата с над 200 000 лева ДДС (погледнете статиите във вестниците 168 часа и 24 часа). Сега тази фирма се казва Мототоп ЕООД. Не се залъгвайте да почвате работа там, обещания много, но без никакво покритие. Заплатата ми се даваше в плик, а осигуровката на всички във фирмата е на минимална заплата. Никой не си е тръгнал без проблем и с пълното си възнаграждение за месеца. Няма никаква перспектива за развитие, няма никакво отношение към колегите, само празни обещания. Прескочете тази фирма и си намерете някоя бяла фирма с нормални заплати и отношение.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заплащане - щедри обещания, а след това - трудно се стига и 30%. Да не говорим за безкрайните интервюта, преди да те вземат.За идеите за работа и самата работа - винаги на някой друг е заслугата - иначе трябва да се заплати.
Няма никакво уважение от страна на ръководството, съответно и никакви привилегии и фирмена сигурност.Нулев потенциал за развитие, а и се работи извънредно без да се заплаща допълнително. Офис -средна хубост, изнервени от обстановката колеги и много лошо местоположение.
Не се лъжете изобщо да кандидатствате - въпреки че сигурно са рекордьори по пускане на обяви за работа за едни и същи позиции.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?