Подробна оценка от Иван
С това съобщение искам да предопредя всички бъдещи анкетьори на МБМД:
Не работете за МБМД, освен ако ви се работи за без пари.
Мотивите ми за това съобщение са - бях анкетьор на МБМД по "Рейтинговото проучване на висшите училища в България" през пролетта на 2010 г.
И още чакам да получа съответното заплащане.
С две думи лъжат ни, че още не са им изплатили от държавата парите, с които трябва да ни платят.
Това е от мен, мой личен опит, вие сами си решавате. За мен МБМД са мошеници.
Подробна оценка от служител
Не започвайте там! Това е подигравка със служителите! Бягайте далече!!!
Подробна оценка от doll_
Подозрителна, би ли ми изпратила спам- имейла, който си получила на [email protected] . Мой познат също беше получил такъв имейл - подвеждащ, неграмотно написан, пълен с неизпълними обещания ( най-смешното беше за едногодишен договор с google.bg :))) Някаква тяхна служителка намерила моят познат на изложението в межд.търг. център , предполагам, че и на други е изпращала такива писма.Хора пазете се! Проверявайте фирмите, преди да плащате и преди да сключвате каквито и да е споразумения и/или договори.
Мошенниците са около нас!
Най- подвеждащото е самото име, а пък не видях да имат регистрацип нито по ДДС нито в Търговския регистър.
Всеки е чувал за МБМД, коeто обаче е Институт за маркетинг и социални изследвания ... точно затова са се възползвали от името им.
Подробна оценка от подозрителна
А и частичното припокриване с името на вдъхващият доверие институт за маркетинг и социални изследвания MBMD най вероятно е случайно и неволно...
Подробна оценка от подозрителна
Получих подвеждащ спам е-мейл в който е написан така, че човек да си помисли че са служители на Гугъл.бг, които предлагат рекламни кампании и промоции на многократно по-високи цени... Бъдете внимателни за да не бъдете подведени...
Подробна оценка от
Мога да кажа само, че тази фирма е най-фиктивното нещо на света!Има работници,но те нямат трудови договори, осигуровки и все едно работят благотворително. Заплатите са ниски и не се дават на време!Когато дойде денят за заплата г-н Янов казва "днес няма да мога да ви дам парите, защото нямямам. Знаете какво е положението - изчакайте да дойдат някакви пари ще си получите вашите". Когато дойдат някакви пари - той ги прибира,за да си разпалати сметките и ти продължаваш да си чакаш... Почти няма човек, който да си е тръгнал от тази фирма и да си е взел всичките пари!
Единственото хубаво нещо там бяха колегите!!!Това е единственото нещо,което спечелих от работата си там-намерих истински приятели!Всички до един вече не работим там-защото "фирмата" си е фалирала от всякъде. Не съветвам никой да има нищо общо с тази фирма!
Подробна оценка от аз
ами какво да кажа освен че не ми платиха
Подробна оценка от НОРА
Като цяло фирмата е под всякаква критика. Това е фирма, която не подсигурява на служителите трудови договори. Когато отидеш на интервю, обещанията са за трудов договор след първия месец. Когато той изтече всеки си мълчи. Шефът е склонен да направи такъв, след хиляди уговорки - но накрая се оказва, че не ги внася навреме и ти увисваш без платени осигуровки. Има голямо текучество на персонал и ще има докато продължават така да се подиграват със служителите си. Всичко е пълен фарс, без да преувеличавам.