Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИНОТ-КАРАДЖОВА ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ИНОТ-КАРАДЖОВА ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
5

Здравеите, честно да ви кажа, ако работиш добре във фирмата, си добре подплатен и всичко е ОК, но ако не работиш и скатаваш не е добре за теб, и след време си аут. Работил съм и другаде и пак се повтаря същата схема. Абе общо взето положението е, че 'които не работи, няма да яде'; така че стига сте чели ами се хващаите на работа. Хаиде чао.


-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
1

Здравейте! Обадих се по обява за работа в брокерска къща "ИНОТ - Караджова"и ме наеха...даже много лесно.Работих 2 седмици и за това време съм ползвала само по 30 мин. обедна почивка, през другото време само работа - пипкава, неорганизирана, тяхна програма, техен сайт, 10 техни пощи и тетрадки, в които се внася информацията на ръка.На всички места е една и съща информация, която пиша, освен това и аз четях обявите в Марица, Пловдивски имоти, Куриер...публикувах обяви, редактирах..ужас.Много натоварено като време и накрая се оказа, че две седмици са време за обучение и не ми се плащат.Без да ме питат и без аз да искам станах спонсор на фирмата.А иначе заплатата беше чисто 250 лв.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?