ИНТЕРКАР 3000 ООД /img/frontend/nomap.png"

ИНТЕРКАР 3000 ООД

1 точка от 5 мнения

Всички кандидати могат да се откажат от тази идеиа че това там е работа
Мен никой не ме е псувал Малката Шефка я нямаше изведнуж изчезна
Казаха ми че съм бил на стаж и за това няма да ми платят 4-те тежки дни работа мисля че ако инспекцията не направи нещо е краино време някой обикновен човек като мен да превърти.
Не че парите са много 50лв са но мисля че мога да му коствам двойно повече меко казано.
а за напред на всички давам един съвет
НЕ РАБОТЕТЕ ЗА ГЪРЦИ ТЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА ВАС

ne se spazva rabotno vreme.inzvanreden tryd mnogo zaplaten pochti kolkoto da ne e bez nichto. yslovia na tryd otvratitelni .ne se spazva trydovo zakonodatelstvo. ako te yvolniat to e bez predizvestie i bez polagachti se obechtetehia. izobchto ti si pob koito niama nikakvo pravo.lochi yslovia - bez dobro osvetlenie .zimata e 0 gradysa i ako si bolen ili otkazvach da pabotich inzvanredno si izgonen kato kyche s vikove i obidi. kade li e inspektciata po tryda\

отвратително място за работа

Az sa6to sam rabotila vav tazi firma,i vsi4ko kazano po gore e absolutno vqrno,daje i po zle.Po pravilata na tezi 6fove,horata tam nqmat pravo da se rzboleqt,nqmat pravo na li4en jivot,daje sled vreme moje da zapo4nat da iskat razre6enie i da di6at.Ne se spazva nikakvo rabotno vreme,vsi4ki se izpolzvat makimalno,bukvalno se prevra6ta6 vav razvalini,nai starite rabotnici sa donosnici,za pari pravqt vsi4ko,pove4eto ot tqh go pravqt za6toto nqmat drug izbor,i ako napusnat nqma da si namerqt druga rabota.Vsi4ko e pod vsqkakva kritika,no tezi hora sa podkupili vsqkakvi dlajnostni lica,i nikoi ni6to ne im kazva.Rabotnoto mqsto e pod vsqkakva kritika,nqma prozorci ujasna mrasotiq,edin hambar,vav koito plahovete ne se pla6at ot horata.No se pitam nqma li dobri hora koito da utidat i da zatvorqt toq zatvor.I da pratqt ti piqvici na zato4enie na mqsto kadeto i trvi4ka ne raste.

Най-отвратителното място за работа,собствениците са гърци(баща и син)остава се много след работа,все едно си се ойенил/омъжил за фирмата,не се плащат допълнителните часове,работи се дори и на официални празници,крещи се непрекъснато,псува се на гръцки,колегите са завистливи,има няколко,който са доносници(едната касиерка,няма никаква възможност за реализация,колкото и да даваш от себеси никой не го вижда,няма привилегии,намира се до централните гробища в една пустош,има много голямо текучество-непрекъснато се назначават хора,който след много кратко време или ги уволняват,или те сами напускат като разберат къде са попаднали,не си заслужава да се седи там;когато съобщиш че напускащ те те използват максимално,обиждат те,псуват те и гледат колкото се може повече време да те задържат и смачкат от работа;