Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Баумакс България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Баумакс България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 210 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 210


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нямам думи за управлението некомпетентни до неузнаваемост
Управителя на магазина на Владимир Вазов е под всякаква критика не поема отговорност когато го търсят клиенти изпраща служители да говорят с тях. Пред регионалния топи зам. Управителите за да излезе той чист, създава хаос в магазина. Освен това служителите извършват документални измами и той си затваря очите за да не си създава проблеми. Супер безотговорно отношение към магазина. Неразбория невероятна и когато му го кажеш в очите ставаш неудобен.


кандидат за работа

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
1

Бях кандидат за работа в Хоумакс Русе.Оказа се,че ще отговарям за доста голям асортимент,а местоположението е далеч от моя квартал.Когато стана въпрос за заплата,управителя ми каза,че тя не се коментира на интервю и е една и съща за всички,но аз трябва да кажа колко очаквам,за да го вземат под внимание.За тях било важно служителите им да се чувстват комфортно.Отговорих,че заплатата,която искам е минимумът,за да мога да се издържам.Той си записа цифрата и каза,че ще се свърже с мен,за да каже дали са ме избрали за позицията.Обажда ми се в уречения ден с оферта за заплата естествено по-ниска.Отказах,но явно и с другите им кандидати е така,защото пак са пуснали обява наскоро.Груба лъжа е според мен да казваш,че заплатата е една и съща и вместо просто да я съобщиш,правиш оферти по телефона.Дано да не се подвеждат много хора!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всеки си има личен живот, но мисля, че това е уронване авторитета на компанията. Би трябвало г-н Атанасов и г-н Георгиев да вземат някакво отношение.

http://www.gepime.com/?page=search&username=anel666&search=%2B&p=1&id=7430248


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Аз съм вече бивш служител, за което съм много щастлив човек. Проблемите във фирмата са много и жалко, че собствениците и по-точно Иво Каменов нямат никаква представа.
Първо при придобиването направиха огромна грешка като назначиха онзи неврастеник Пейо Николов, който не знае елеметарни неща нито от управлението на хора, нито от търговия, нито от маркетинг, нищо че ръководи карпетмакс, създаден с политически връзки и пари със съмнителен произход... Пейо умее няколко неща много добре - да крещи като хистерик, да демотивира и освобождава най-ценните си служители и да се проваля с чутовна мощ, за което беше изгонен, без да получи и елементарен разговор и обяснение от Иво Каменов. Големите обещания, биене в гърдите и планове в началото, а накрая се изложи по най-смешния начин, за което ще го говорят и подиграват още дълго. 2-3 години рестарт на веригата под негово управление, за да я докара до втори фалит. Възпротивиш ли му се, бита карта си.
Най-големият проблем на Иво Каменов и десетките му бизнеси е липсата на лоялен и квалифициран екип, който да не го предава. Та проблемите на хоумакс идват първо от най-висока позиция в йерархията, та какво остава за на долу.
Централата е пълен фарс. Пейо изгони опитните служители и ги замени с асистенти в търговския отдел, за да спести.. от 5-6 заплати на търговци :D. Накрая за капак сложи за търговски директор г-жа Кристина, с която много си приличат като маниери и похвати на управление. Същата неврастенична кукувица, страдаща от Ефекта на Дънинг-Крюгер. Изживява се като най-компетентната плюейки по абсолютно всичките си подчинени и по шефовете си дори. Виж ако й се подмазваш, може и да ти се размине мъмренето. Някой в по-старите мнения тук много добре я е описал като изживяваща се като хубавица повяхнала лелка с големи претенции и малки възможности. Прилича на настръхнал пинчер. Обича да се обгражда с млади мъже, с които кокетничи като милф, което разбира се не остава незабелязано от останалите, които не пропускат да я говорят по коридорите.
Напускайки Пейо хубаво предал поста си като наклеветил шефката на маркетинг отдела г-жа Румяна на новите управители. Казал, че е абсолютна некадърница, която нищо не разбира от маркетинг и дължи образователната си степен и кариера изцяло на иминития си съпруг - преподавател в университет. Г-н Пейо толкова много се разгорещил по плюенето по г-жа Румяна, че даже дал непоискан съвет да я отстранят от компанията.
За капак назначиха за! изпълнителен директор! на веригата протежето на Иво Каменов - бившата му лична асистентка Цвета - нещо като секретарка, която не се знае с какво е и как придобито образование и която май няма и 30 години. Тя като изпълнител е вярна и работи, но за управление на верига се изисква много повече като съответното образование и опит. . Нещо като отчаен ход да бъде поставена там някаква фигура просто.
Красито Георгиев и той е един провинциален провал, но се пъне там, работа симулира и фирмено отношение. Обижда и топи всичко живо и си издигна любовницата, като я направи някакъв отговорник градина, а тя като вирна нос, започна да се държи със служителите по магазините като с втора ръка хора.
Такава е обстановката в централното управление и по върховете на компанията. Анализатори й предвиждат нов фалит.настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Не започвайте работа в това магазинче. Управителят, ръководителите и зам.-ръководителите са некомпетентни и неуки. На интервюто се съобщава, че към бруто възнаграждението от 750 лв ще получавате и минимум бонус от 50 лева, но напрактика не ги вземате, т.к. не ви дават възможност да си додтигнете таргета, т.к. Ви карат да вършите странични действия през целия ден - чистене, зареждане и т.н. Самият таргет не се съобщава на 1-во число на месеца, а към края на месеца, което е некоректно и намеква на мисълта, че се наглася. Таргетът е различен за всеки месец от 25000, 24000, 23000 лв и т.н Като го разделите на работните дни, сами се досещате, че ако 5-6 дни сте вършили друго освен продажби, няма как да се достигне и да вземете бонус. Новите колеги ги товарят повече, за да може старите да са свободни. Лошо изготвяне на работния график, новите са наработа всеки уикенд през месеца, освен старите персони. Освен заплатата и бонуса, който не се получава, Ви се обещава и ваучери на стойност 40 лв, те се дават в края на месеца следващ отрботеният месец, което отново не е съобщено на интервюто за работа. Трудовият договор се дава със закъснение от 2-3 седмици, като е некоректен - не се отбелязва истинската степен на образование и пишат стаж 0г 0м 0дни. Кирливите заплати иначе се дават точно на 5 число. Отново повтарям не започвайте работа в Хоумакс Варна, в който и да е отдел.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имах намерение да кандидатствам за Зам.Управител за филиала в Русе, тъй като имам опит в мениджмънта в подобна сфера. Но прочетох негативните коментари, реших да не се доверявам на тях. Затова поразпитах няколко познати, които познават Маринов и всички оценки бяха негативни и да не се занимавам с тях. Отказах се да кандидатствам. Жалко, че ЦУ в София не следи подобни оценки, защото ниските обороти в магазина са резултат от лош мениджмънт. Лошият мениджмънт е причина за всички проблеми в една фирма, текучество, липса на мотивация на персонала, лош имидж и следствие нисък оборот. Дори като клиент няма да ги ползвам в бъдеще. Успех на управлението с тази сложна задача!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изкажа разочарованието си от поведението на служителите в магазина в гр.Пловдив. Правя ремонт и няколко месеца си оставям почти цялата заплата в магазина а вчера получих супер агресивна реакция от служител в отдел "санитария".
Поппитах за артикул, който виждам в сайта, но не го намирам в магазина, просто поисках да ме упъти къде мога да го намеря. Той каза "ела сега да вида", тичайки по него, след мен малкия ми син, установихме, че продукта го няма. Каза ми, че такава стока той никога не е получавал в магазина, с остър и неприемлив тон, видимо изнервен. След което попитах кем кого да се обърна относно въпросния артикул, къде да го намера, в кой магазин и т.н., той отвърна "Аз за 500лв няма да се занимавам с глупости, особено с такива като теб...... Помолих го да ми говори с по спокоен тон и уважение, той избухна, приближи се до мен и поиска да излезем навън да се разберем. Изпаднах меко казано в шок... Събраха се още служители, които гледаха и се забавляваха на мой гръб. Отидох на главната информация, където един господин се опита да ме успокои, явно беше единствения в магазина, който си държи на клентите..... Обеща, че въпросния господин ще си получи заслуженото. Аз няма да оставя нещата така, ще търся правата си и няма да позволявам на никой да ме заплашва с "разправия" на вън. Работя в медия и ще разглася случката още по-подробно.


настоящ служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
1

Marinov e intrigant,razbira ot targovia kolkoto da prodava chushki i kartofi na pazara kadeto mu e mqstoto.

Nedev i Djambazova i Shapovalov sa donosnici i smeshnici s nikakva ideq ot menijmant.ako nqma kakvo da donesat si izmislqt intrigi za da sa polezni s neshto.Nedev krade ot vaucherite na slujitelite s Marinov,zaedno sa i v shema za krajbi v magazina(kamerite omishleno sa nasocheni da gledat kum metlite a ne kum tehnikata za 100 000 leva na regala.Imam i druga informacia koqto bih spodelil s Atanasov ako iska da promeni neshto)

Anel e obshtata,minal q e celiq magazin,sega q tapchi Shapovalov.Lichno gi vidqh da se celuvat na edna spirka.(Shapovalov nz jenati kakvo misli za tova no skoro shte razbere)

Venci e palen bezhabernik,nemoje da prodade n6 na firmite sas smeshnata si otstapka ot 10% i krade na momchetata ot otdelite klientite.

Edinstveniia koito si varshi rabotatata seriozno i savestno ot rakovodstvoto e Petkov.No podoziram che skoro shte go naglasqt i nego.

Marinov,na vsqka svinq i idva koledata a nqkoi i ne dochakvat koleda.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Господа "Управници" аз съм вече бивш служител на така хубавия ви магазин ..напуснах магазина защото ми писна от обещания и накрая нищо първо ще започна с големите преустройства които почнаха от ноември и продължи до февруари или нещо такова беше не помня ..бачкахме като ненормални на това преустройсто на което някой все измисляше нещо ново или пък един каже едно другия дойде и каже обратното абе пълна анархия беше ,ама оставете това направихме го преустройството но какво стана накрая уж бонус щеше да има не знам си ко и ко стана накрая един по голем чак ни отрязаха парите бива ли такова нещо чакам го тоя бонус вече половин година ама на нищо няма в сметката ми все още явно ще си почакам ..Друго на 8ми март дето ходих да им събирам китките от центъра на Варна за ко беше за МЕРСИ ли,колата ми не върви на вода и аз не работя за мерси ..абе пълен вол си бях за всичко дето ме викнат там огрявам ...ааа и до г-н Атанасов дето все намира косури да ви кажа аз на вас,че г-жа Минкова лично са я видели служители как си слага шишето на регала и после си го снима и след това обвинявате служителите,че не са си вършили работата да подържат чисто и т.н За служителите които си тръгнаха от магазина за псоледните 6-7м ще ви кажа вие си изгонихте сами читавия персонал и си държите дупелижещите които хич и хабер си нямат от продажби и ги мързи да гледат а това че си правят таргета е в това че господата ръководители са приятели с тях и им лепят стикерите защо когато се правят големи продажби в отдел Санитария се лепят стикери само на определни хора приятели с ръководството и които дори и не са на работа а други които са нови и са на работа се трудият по цял ден да си изкарат таргета а някой на готово ама вас кво ви боли нали има продажби но няма да траят дълго ако си държите тия дупелижещите ...аре много ви здраве и ще ви кажа пак махнахте грешните хора било то продавачи,ръководители и грешния управител ;)


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейти, представителю на управлението.Как могъщо звучи, някъде към 160 кг.мазнина на което управлението е поверило съсипването на 0256.Стига си писал хвалебствия към себе си от името на анонимни служители.Нали знаеш,че в този магазин и въобще навсякъде си господин никой.Малкото,които ти лижат задника и пушат цигари с теб го правят не защото си им симпатичен ,а с надеждата че скоро ще те махнат и в момента нямат алтернатива.В края на краищата за всяка СВИНЯ рано или късно идва КОЛЕДА. ПОДГОТВИ СЕ ТВОЯТА КОЛЕДА ИДВА .Благодаря на администраторите,че дават трибуна на нас обокновенните хора , които просто искат да работят в свят БЕЗ дупеблизци ,подмазвачи,дебелокожи,обвити в лой същества представители на управлението.И последно погледни се в огледалото. По ГРОЗНО нещо виждал ли си .Не нали!ОТВРАТ лъха отвсякъде. Къде да сложим гел. На квадратната плешива кратуна ли.На кое да сложим татуировка без да увисне и да сме сигурни плаче ли или се смее.
Красимире, уж си пич пък Бай Гаьо тъ прай на прост.ЖАЛКО
Доскоро могъщи управителю.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?