Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Рап Системс България / RAP Systems Bulgaria EOOD /img/frontend/nomap.png"

Рап Системс България / RAP Systems Bulgaria EOOD

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата е РАП Системс България ООД. Българска е. Управителят ни е немец.
Коректен и точен работодател - рядко се среща в Б-я! Всичко е черно на бяло, ниво на заплащане -добро, цени се мотивираност, старание и резултати от работата на всеки. Еипът е наистина екип, и в инженерния ни офис и в производството ни!А за компетентността и професионализма ни говори работата ни - изцяло само с Европа като клиент и постоянни поръчки по големи и реални проекти!
Няма по-голям неблагодарник от коментиралият на 29.3.08. Получил е добро отношение,отлична среда, много добра заплата за почти нищожните си резултати, небазирано самочувствие и самомнение, неподходящо отношение към колегите си. "Скатаването", "приписването на заслуги" и честата некомпетентност не се прикриват въпреки завидната артистична способност. Не прави чест!
Така е то... храни неблагодарния, за да те лае...!


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Пълни глупости.Някоя завистлива гад която така и не е успяла да се адаптира, сега си излива гнева.Естествено е заплатата и работата, която се върши да са пряко свързани.Това обяснява защо са оплакванията от парите.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Има една фирма - РАП Системс, немска, намира се в Хладилника. Ако кандидатствате за там, сериозно си помислете. Първо, заплащането е добро само за самопровъзгласилата се за зам. управител ...... Останалите кретат някак. Има една тълпа инженери - богопомазани в собствените си очи. Със самочувствие, че са хванали Господ за рогата. Всеки нов за тях е нищожество. Държат се зле, обиждат, пренебрегват те непрекъснато. Опитват се да се държат с неудобните за тях като със слуги. Създават интриги и напрежение.
Около въпросната ..... има един приятелски кръг от идитчета със самочувствие, които се подеграват с останалите извън кръгчето.
Преди няколко месеца напусна поредната секретарка. А шефа вместо да се светне за проблема ни накара да подпишем тримесечно предизвестие за напускане. И това е неговото решение за проблема - .. ... ... ... ... ... и остналите си правят каквото си искат, а ние да търпим 3 месеца, докато напуснем.
Гледам, че пак идват кандидати. Не знам къде още да пиша да не страдат и други като нас.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?